Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzikkk17

czy sa jeszcze faceci ktory marza o wielkiej milosci a nie ciagle tylko seks???

Polecane posty

cream - podobno gdy sie przestaje szukac i wierzyć w miłość, ona wtedy nadchodzi, wiec wszystko przed tobą:D

a do autorki - ja spotkałam wielu facetów, którzy byli męscy, romantyczni, czuli, opiekuńczy, sexowni, inteligentni, zabawni, a do tego pragnęli miłości, a nie sexu! Tylko inna bajka, że ja nie spotkałam takiego, który byłby dla mnie przeznaczony:O ale mam nadzieje, ze to sie jeszcze zmieni:D PS: ja też jestem z Krk:D

bezimienny ..oczywiście mam sobie brac taką po kilku związkach , z dzieckiem ???? i się jeszcze z nią ożenic to by było troche dziwne uczucie bym nie był spełniony zresztą i tak już się nie spełnię :O

Niekoniecznie ty musisz robić pierwszy krok...może to ona przecież zrobić:D A zresztą miłości nie spotyka sie tylko na dyskotece, przystanku czy kawiarni, czasami nikt nie musi robić zadnego kroku:D

cream nie napisałem co masz robić. Tylko skoro zakladasz tak z góry dobrze to o tobie nie świadczy, po za tym tego się nie da zaplanować. ;)

cream, moze jak spotkasz Tą Jedyną i Wyjątkową to zmienisz zdanie i może nawet..zrobisz pierwszy krok?:D

Gość Something gonna happen
Owszem, istnieją, ale na pewno jest ich zdecydowanie mniej od próżnych chłopaków. Jeśli tak bardzo pragniesz znaleźć miłość, zacznij od poszukania przyjaźni, bo osoby której szukasz nie znajdziesz wśród chłopców umawiających się na randki, czy odwiedzających dyskoteki. Poszukaj osoby, która ma zasady i jeśli będziesz pewna,że są tak silne że ich nie złamie, to możesz być też pewna że to człowiek warty miłości, oddania i czegokolwiek sobie życzysz. Tylko,że prawdziwe skarby bardzo często są już zajęte, niekoniecznie w rzeczywistości, ale ich marzenia może zajmować już inna osoba, a wówczas nawet nie warto próbować, trzeba prędko się uwolnić, albo nie i upaść boleśnie. Tak, czy inaczej, powinnaś kogoś znaleźć, ponieważ samotność uzależnia.

Może żeby poznac osoby zapisz sie na jakies zajezia, basen angielski albo poprostu wyjdź na dwór. Pewnie wsród nich znajdzie sie taki, który będzie marzył i o wielkiej miłości i o tobie;)

Gość rthz nl
Ta, nie wierz w bajki. Prawdziwa miłość nie istnieje, ale można znaleźć sobie kogoś z kim życie może stać się lepsze... ale to może ci dać tylko dobry przyjaciel.

Gość ejyturjiuykl
no tak nie wmówicie mi ze wszystkim zależy tylko na seksie

Gość madzik91
ja mam cudownego faceta, a ty tylko rękę

nie wszystkim, serio:) niektórzy tak jak np jaruś, są pół zwierzetami pół ludźmi, bo tylko zwierzaki (a i tak nie wszystkie) nie potrzebują miłości, tylko satysfakcji cielesnej:O

Gość ejyturjiuykl
jarek to odrębna kategoria, on chyba z marsa przybył