Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiacik

Nie opyla sie miec dziewczyne

Polecane posty

za duzo kasy ktora lepiej spozytkowac na rachunki i jedzenie, idzie na zachcianki ksiezniczki. kino, kfc, zoo, jakis napoj, a wszystko to konczy sie wakacjami nad obsikanym baltykiem. na co to wszystko? mozna spokojnie przysiasc, policzyc i wyjdzie z tego jedno - lepiej sie oplaca zaplacic prostytutce raz na tydzien niz tydzien bezsensownego spotykania sie na spacerach udajac ze wszystko jest ok, a na koniec paniusia moze laskawie nadstawi pyska.polskie kryptodamy.czym wy sie roznicie tak naprawde od kobiet pracujacych?

niezle kombinujesz, ale jesli juz, to bardziej sie oplaca wejsc na czata albo isc na impreze, koszty spadna, bo dziwki platne odpadna:)

Gość potrzebyjąca miłości.
wiesz.. są takie dziewczyny którym naprawdę nie zależy tylko na kasie i prezentach. Są takie które potrzebują tylko miłości ale jak widać jesteś jeszcze bardzo nie dojrzały skoro wypisujesz takie bzdury.

i przede wszystkim nie ma zadnych zobowiazan, nie ma sie nic na glowie, mozna sie spokojnie wyspac. a tak - narzekania, smsy , telefony, przytulanki itp oraz nigdy nie ma sie gwarancji ze dziewczyna z ktora jestesmy nie przekaze ci jakis chorob. prostytutka wie ze zawsze musi byc czysta bo to po prostu jej zawod.

hahahah tylko milosc powiadasz? takie bzdury to sobie wmawiaj paralitykom romantykom z sympatii.miloscia nikogo nie wyzywisz mloda. ehh

\"Są dwa rodzaje miłości na tym świecie: Za darmo i za pieniądze. Przy czym już dawno mądrzy ludzie to obliczyli, ze ta za pieniądze wychodzi znacznie taniej.\"

Gość potrzebująca miłości.
hmm.. mloda? a i z prostytutkami to nigdy nie wiadomo.

nie no sorry ale za darmo to w ryj nie daja. komu takie bajki chcecie wmowic? to jest zalosne. kazdy zwiazek to interes, inwestycja. tylko w przypadku prostytutki wiesz ze musisz zaplacic, stala partnerka rozni sie tylko tym ze zrobi raz na jakis czas maslane oczka za ktore i tak trzeba zaplacic w restauracji

Gość biedne dziecko ..............
mamusia cię biła w dzieciństwie? :D

no ale z prostytutki żony nie będzie.

tak szczerze to zal mi Ciebie. moze masz jakis uraz z przeszlosci bo ktos cie zranil albo po prostu jestes kapletnym idiota ... jak nienawidzisz kobiet to zostan homo :)

prosze prosze uderz w stol a lampucery sie odezwa.czyli holota i prostactwo. no ale mamy XXI wiek, sfaceciale baby mysla ze maja siusiaka. zostan homo, mama cie bila w dziecinstwie, pan od choru za mocno przytulal itp dziwic sie ze nikt was nie chce a ja na was psiocze

OJ FIACIK FIACIK! STESKNIłEś SIE OD WCZORAJ,W SUMIE DZISIAJ, ZA MNą? MYśLAłAM ZE JUZ WYSTARCZAJąCO ZółCI WYLALES NA KOBIETY WCZORAJ! ALE JAK WIDZE MASZ COś Z RYCERZA-ZAKUTY łEB!!!!! PO PRZECZYTANIU WSZYSTKICH TWOICH TOPICOW,STWIERDZIłAM ZE ZAL MI CIEBIE!!! ALBO JESTES MłODY I GłUPI,ALBO STARY I UPOśLEDZONY!!! CHłOPIE JAKIE TY HEREZJE WYBISUJESZ TO GłOWA MAłA!!! MóWISZ ZE NIENAWIDZISZ KOBIET?-ZDAJE MI SIE ZE BYLO TROCHE INACZEJ! JAK WIDAć MASZ JAKIś DEFEKT,NIE TYLKO PSYCHICZNY!! ALBO TO MAłY SPRZęT,NISKI WZROST I ZAPADłA KLATA ALBO JESZCZE GORZEJ!!! PRZEZ TE SWOJE DEFEKTY NIE MASZ SZANS U ZDROWEJ,TRZEżWO MYśLąCEJ KOBIETY WIEC TWIERDZISZ ZE NIENAWIDZISZ BAB!!! TAKIE GłUPIE TłUMACZENIE I UDAWANIE PRZED SAMYM SOBą I INNYMI! CHLOPIE IDZ DO LEKARZA BO MASZ COś Z łOKCIEM!!!!

przeciez moj pierwszy temat jaki zalozylem na kafe byl o tym jaki to brzydki jestem, zadna mnie nie chce i stad moj defekt w bani. niczego nie odkrylas. ale trzezwe myslenie nigdy nie bylo silna strona kobiet.tak bywa

nie opłaca sie mieć ani pustej laleczki lecącej na kasę , ani sknery żałującej kobiecie na spotkaniu :)

Gość bylo super
I kissed a girl and I liked it

WIESZ CO ZA TO ODKRYłAM ? ZE INTELIGENCJą TAK SAMO JAK URODą TEż NIE GRZESZYSZ!!! PISZE SIE " nie opyla sie miec dziewczynY"!!! JESTES ZAKAłą WSROD MężCZYZN!! WSPOLCZUJE TWOJEJ MATCE ZE MUSIAłA PRZEPCHNąć PRZEZ POCHWE TAKIEGO BURAKA JAK TY!!!

Gość SZKODA SŁÓW MIOCHD
coś mi to przypomina, czytam i mam wrażenie , że tak samo pisał CAMP NOU. nie dobrze z wami chłopaki.

Gość lato w pelni
chlopaka tez sie nie opyla miec. jestescie wszyscy tacy nudni :p

Gość lato w pelni
nawet jakbys zatanczyl nic by to nie dalo, bo jestes taki glupi i prostak, ze i tak zadna by cie nie chciala, chocbys nie wiem co wyprawial. dojrzej chlopcze i nie pisz glupot na forum. to co piszesz swiadczy o tobie, pamietaj.

i ty o ruchaniu mówisz? BUAHAHAHAHAHAHA A CO TY O TYM MOżESZ WIEDZIEć! Zośka rączkowska ci opowiada przed snem jak to jej dobrze było? takie ruchania jakie np ja odwaliłam wczoraj wieczorem pozostaną na szczescie dla nas wszystkich tylko w sferze twojej fantazji!!! jeszcze byś którą zapłodnił,a na wiecej takich jak ty swiat jeszcze nie jest przygotowany!!!! buahahahah tom sie z twoich wypowiedzi usmiala