Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacek59

Kogo podnieca to że zona go zdradziła?

Polecane posty

Gość jacek59

Dowiedziałem sę,że żona mnie zdradziła z moim kolegą. Z początku była jazda,ale potem to mnie zaczęło podniecać.Gdy podczas seksu mówiła,że on to robił delikatnie/pieścił,głaskał/ czułem super podniecenie. Od tego czasu moje myśli krążą wokół seksu w trójkącie. Czy macie podobne doświadczenia?

Gość greckie wesele
59 to Twój rocznik?:P

Gość jacek59
Tak,ale to chyba nic złego

Gość Buhahahahahaa

Gość jacek59
Nie jest ta żle. Liczę,że na Forum sąrównież ludzie dojrzali

To paskudne co piszesz. Ale jak cie rajcuje, to ok. Mialem kumpla, ktory bzykal sie przez dwa lata ze swoja siostrą. Mieli z tego ogromną przyjemnosc i jak on sie ptem ochajtal, nie znosila jego żony, że szok. Bardzo mi sie podobaly jego opowiesci, jak zaczynal ja bzykac. Dlatego tez nie wykluczam, ze kidys zacznie mnie rajcowac twoja historia

Gość jacek59
No tak żle ze mną nie jest.Chodzi tylko o epizodyczną sytuację z kolegą i moją żoną. W sprawy rodzinne i kazirodcze nie wchodzę

Gość jacek59
Czekam na opisy zdrady Waszych żon.Czy nikt nie ma takich doświadczeń?

Gość Twój tate z wanne
Myślę, że jesteś chorym zbokiem i powinieneś pospiesznie wypierrdalać, nie zmienia to jednakowoż faktu, że twoja żona to szmacisko nie warte tknięcia kijem

Gość jacek1959
Post nade mną został napisany przez super prymitywnego chłopka roztropka.Żal mi Ciebie Ty buraku moherowy ty ciołku,a być może pedale.Szkoda Netu dla takich śmieci

nie wiem czy by mnie podniecało jakbym się dowiedział o zdradzie - ale sex w 3kącie jak ja przy tym jestem... czemu nie

Gość Było tak
przez pewien czas już dużo po że mnie też.... (wstyd sie przyznać ale tak było). Chociaż moja nie opowiadała.

Gość Okrutna i piękna
To chore! Jeśli masz takie fantazje, to lepiej zachowaj dla siebie i żony, bo nie sądze żeby ktoś normalny to zaakceptował. Z tego co kiedyś czytałam w gazetach i w necie, to takie pary przechodzą potem kryzys i się gubią w tym "gnoju moralnym". Ponoć to wciąga, tak jak nagrywanie filmów erotycznych.. więc uważaj sobie na swoje chore zachcianki, bo za jakiś czas możesz tego żałować.

Gość jacek1959
Ale gdy zdrada jest za cichym przyzwoleniem? I potem żona zdaje relację,co z nim robiła,jak się kochała,czy było jej dobrzę,ćzy wytrysnął jej na piersi...

Gość jacek59
Proszę opisujcie swoje doznania!!!

Gość aco wy na to..
ja przyłapałem żonę w Tunezji po powrocie z plaży w pokoju z takim plazowym przydupasem - arabusem sprzedawcą czegoś tam. zamknałem drzwi na klucz (, głupi zapomnieli je zamknąć, albo im się zdawało że zamknięte, przypierdoliłem mu porządnie i kazałem zostać. A tą kurwę wypierdoliłem na jego oczach. Już nie jesteśmy razem

Gość jacek59
A CO WY NA TO ma rację.Gdybym moją zobaczył w takiej sytuacji,też byłbym zły. Ale,jeżeli bym Jej sugerował,że dopuszczam mini zdradę,to co innego.Kolego czy nie doznałeś po tym wydarzeniu podniecenia? Napisz PRAWDĘ!!

Gość jacek59
Dawajcie dalsze relacje.

Gość jacek59
Czekam na Wasze dalsze opisy.Czy nikogo to nie kręci?

Gość jedenasty dzien dupy
nie tylko ale idz na inny portal bo tutaj same dzieciuchy siedza :)🖐️

jacek59: google twoim przyjacielem:) jestes klasycznym przykladem cuckold:) w polskim necie sa conajmniej 3 preznie dzialajace fora dyskusyjne o tej tematyce, skupiajace lacznie kilka tysiecy osob. do jednego dotrzesz przez googla, do pozostalych dwoch chyba nie... ale na poczatek pewnie Ci starczy:) srodowisko sie raczej nie obnosi i skupia raczej ludzi kulturalnych i na pewnym poziomie, bo jak sie patrzy tutaj po niektorych komentarzach to sie normalnie noz w kieszeni otwiera:)

Gość jacek59
Masz rację kiciu

Gość jedenasty dzien dupy
ej no 😠 to ja mam racje, to ja pierwsza napisalam, zebys poszukal innego portalu :P

Gość Bonovox
Takie fantazje są po prostu przykładem dwiacji seksualnych, a także braku zasad moralnych i niedojrzałości. To jest chore i obrzydliwe niestety.

Gość dobra dupa
Jacek59-- jestem sporo mlodsza od ciebie. Mam fantazje ze moj rznie jakas panienke a ja na to patrze :) ale sie nie dolaczam, po prostu patrze :) podnieca mnie to. Ale paradoksalnie, gdybym go przylapala na rznieciu jakiejs laski, to ************ obydwoje :)