Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna swojego chłopaka

propozycja-zgodzic sie?

Polecane posty

jestem na rownowazni i to chyba logiczne w obecnej sytuacji. moje poglądy beda sie zmieniac jeszcze przez najblizsze dni bo musze to przemyslec. moze to tylko moje domysły jak pisze patipp . moze warto spróbowac. a moze moja mentalnosc małomiasteczkowej dziewczynki mi przeszkadza Absurdystan-nie rozumiem czemu ze mnie kiepska katoliczka?

Nie sadze zeby to byly tylko Twoje domysly:P Jesli wciaz bedziesz na nie, to te nocki u faceta na dobre i tak nie wyjda. Mnie sie wydaje ze jesli sie nie zdecydujsez to to sie rozpadnie. Co nie znaczy ze tego Ci zycze. Wcale nie. Poglady malomiasteczkowej panny.. Hmmm... Boisz sie co ludzie powiedza ? Oni juz gadaja:) myslisz ze ktos uwierzy ze przez tyle czasu nic nie bylo ? :) Jesli tak to naiwna jestes..:O Martwisz sie ze Twoj facet pomysli ze jestes latwa ? Nie pomysli, zwlaszcza po takim czasie, on jeden wie jak musial sie meczyc :)

Gość Absurdystan
Bo jeśli ktoś wyrzeka się seksu do ślubu i robi to ze względu na Boga, to żadna siła nie powinna zachwiać tego poglądu. Jeśli coś spowoduje, że zmieniasz zdanie, to znaczy że Bóg aż tak wielkiej roli w Twoim życiu nie odkrywa. Stąd moje przypuszczenie. Nie jestem przesadnie wierząca, seks lubię i przed ślubem, i po ślubie, ale z tego, co się wysłuchałam od księży to tak ta wiara i seks się rysują.

Gość olejzpierwszego
czrno biała - wydajesz sie byc normalną kobieta - czytajac takie szmatlawe fora traci sie czasem wiare ze takie jescze istnieja - RESPECT !! :-* i cos dodam do tematu - jakbys naprawde kochala tego bolka to tak by ci kisiel po nogach walil ze bys wytrzymala 1 - 3 miesięcy..... jesli tego nie ma... to nie ma chemii z twojej strony... i tyle... dzisiaj robisz za abstynentke z wyboru... moze wezmiecie slub... a za jakis czas poznasz kogos nowego juz jako mezatka i bedziesz temu swojemu walic po rogach bo powiesz ze nagle odkrylas milosc towjego zycia albo cos.... tobie bedzie ok (no bo przeciez zawsze jest tak jak TY chcesz i uwazasz)... a facet ma zycie zjebane... wiesz faceci tez sa naiwni - wieza w jakies sciemy - mysla ze za kobieta trzeba latac i spelniac zachcianki, zgadzac sie nimi to one beda robily tak samo... ale tak rzadko jest... jakbys naprawde chciala tego goscia to nawet bys sie nie zastanawiala... zakladam ze nei masz 15 lat ale szczerze gdybys cos czula do niego to nawet mlody wiek by cie nie obchodzil

czarno biala dzieki. mysle co ludzie powiedza i masz racje napewno gadaja bo kto by uwierzyl ze po takim czasie nic. no ale ja wiem ze nic. zamotalam sie. ahh,moze faktycznie zle go traktuje z drugiej strony wiedział na co sie pisze... masakra jak dla mnie

no własnie żadna rzecz nie powinna zachiac moim pogladem jakbym byla dobra katoliczka. nie jestem mimo ze bywam tam i tu i myśle ze ... myslalam ze byłam. rok temu cos sie skonczylo i od tej pory krocze przed siebie, wybierajac punkty z dekalogu.

Wiesz co autorko juz nie tylko na temat tego nieszczesnego dla Ciebie seksu :), ale tak ogolnie , napisze Ci ze nie warto patrzec na to co ludzie powiedza , zwlaszcza w waznych , zyciowych decyzjach. Po pierwsze , dlatego ze ludzie Ci jesc nie daja i nic im do Twojego zycia. Po drugie, dlatego ze i tak wszystkich nie zadowolisz, ludzka natura taka, beda chcieli to i tak sie do czegos przyczepia , chocbys byla swieta. Po trzecie , dlatego , ze rezygnujac w zyciu z czegos tylko ze wzgledu na ludzi, tak naprawde pozwalasz im ingerowac w Twoje zycie, pozbawiasz sie sama wielu przyjemnosci, bycia szczesliwa i zwyczajnie tracisz czas. A ten pamietaj, biegnie nieublaganie i ma taka cholerna przypadlosc ze nie da sie go cofnac. olejzpierwszego , dzieki , ostatnio na orum slysze tylko ze jestem wredna , zlosliwa, i gnoje innych. Nie wiem z czego to wynika :) W kazdym razie dziekuje :)

czarno biala masz racje, musze nad soba popracowac i conieco pozmieniac w tym moim zamknietym zyciu. najwyzszyczas na zmiany nie zadowole wszystkich-to fakt. piszesz to co myslisz i to jest dobre. dzieki.

Gość nie ma nic
ja tez kiedys patrzyłam sie co inni powiedza nie warto

Gość mel123
"ostatnio na orum slysze tylko ze jestem wredna , zlosliwa, i gnoje innych. Nie wiem z czego to wynika" Moze z tego ze jestes szczera? ;) Autorko, idz i sie przespij... z tym tematem ;) Teraz masz pewnie mętlik w glowie wiec nie podejmuj zadnej decyzjii. A jutro poczytaj sobie ten temat jeszcze raz. Zobaczysz, ze cala sprawa wyda Ci sie o wiele prostsza.

a jak mam sobie zapisac ten temat bo znowu mi ucienie i go nie znajde ;(

Najlpeiej dodaj normalnie do ulubionych. Podobno jak sie dodaje tutaj do Moje tematy czy jakos tak, to czesto sie gubia.

dzieki, czasami to nie potrafie nic stworzyc ani zrobic sama,

hej no i konczy sie kolejny dzien a mi wcale nie jest latwiej