Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna swojego chłopaka

propozycja-zgodzic sie?

Polecane posty

Gość tania hania
a co to jest s..s ?

nie uwarzam że jestem pasztetem ani że jestem sliczniutka. raczej zwykla normlna z wygladu nie bije po oczach ani brzydota ani pieknem. przyjazn no od przyjazni sie zaczeło. bardziej moje przekonania uniemozliwiaja mi zgodzenie sie na jego propozycje.

Chlopak sie meczy juz od poltora roku, wiec w desperacji rzucil takim tekstem. Ma zwyczajnie dosc. I to nie ma nic wspolnego z tym czy mu na niej zalezy. Zalezy. Nie udowodnil tego tym ze czeka tak dlugo? To jest natura ludzie. Moze ja kochac ale natura i tak upomni sie o swoje. A Ty dziewczyno , nie zawracaj facetom dupy, przynajmniej do czasu az sie nie zdecydujesz. Czego Ty oczekujesz , ze bedzie prowadzal sie z Toba za raczke nastepne poltora roku? Ty wiesz czego Ty w ogole wymagasz?

Gość olejzpierwszego
moze ujmijmy to inaczej.... jak ona sie nei zgodzi to pokaze ze ona przedklada swoje ponad jego... to brak szacunku....... wiec ona nie jest jego warta.... zreszta pierd na tym forum kobity ze hej... jak facet mowi ze nie jest gotowy na slub to wtedy oczywiscie sytlacja jest zupelnie inna - to on was ma gdzies a wy poszkodowane... poprostu tak widzisz sytlacje jak ci pasuje

Gość hydratacja
ludzie, nie dajcie się zwariować, do seksu trzeba dojrzeć, skoro sama mówi, że nie jest gotowa, to kurwa, NIE jest gotowa i żaden facet ani ludzie z forum tego nie zmienią.

No i luz. Nie jest gotowa , to nie . No kurde.Ale niech sie nie dziwi i nie oburza ze facet kombinuje jak sprawic zeby sie zdecydowala!! Albo wiec, niech sprobuje, albo wiec niech powie facetowi wprost: sluchaj , nie jestem gotowa, i nie wiem kiedy bee. Moze za rok a moze za 3 lata. I bede wdzieczna jesli nie bedziesz naciskal i kombinowal. :P

to co mam mu powiedziec przyjdz jak bede gotowa . ? przeciez on moze sobie kogos znalesc albo ja nie przezyje rozstania. nie no przezyje. zapropnowal mi jedna noc. nie mówił nic o seksie ja poprostu mysle ze o to mu chodzi a jak sie myle jak on postanowil poczekac? ha ha jasne napewno poczeka :(

Gość mel123
czarno biała, chyba mnie troche zle zrozumialas. Nie napisalam, ze jemu na niej nie zalezy. napisalam, ze on moze sobie pomyslec ze jej nie zalezy na nim, ze nie traktuje go powaznie.

Gość mel123
Przezyjesz przezyjesz ;)

Gość olejzpierwszego
jest tu masa lasek co sa zabujane w jakims facecie...... i na odwrot tez..... po co kurwa dorabiac do tego filozofie o tym ze 'jak costam - to cie nie kocha' ty go nie kochasz i tyle a od goscia sie odpierdol bo czas marnuje z toba... znajdz kogos kto bedzie chcial za raczke lazic przez pare lat a za rok bedziesz zakladac tu topic 'ja nalegam na sex o on nie chce - czy on mnie jeszcze kocha' autorka bez urazy ale jestes egoistyczna jedza i masz goscia gdzies... jak tylko mozesz to manipulujesz i przedstawiasz sytlacje w taki sposob jak ci to pasuje - po to zeby bylo tak jak ty chcesz.... dzis chodzi o przyjazdy jutro bedziesz chciala zeby wziął slub.... i wszystko ma byc po twojej mysli... to nei zwiazek tylko faceta wykorzystujesz - jak mu sie poszczesci to go zostawisz albo on ciebie i sie uwolni od psychopatki

Zrozumialam mel, zrozumialam :) Odnosilam sie do wczesniejszych postow, w ktorych ktos pisal, ze ma chlopaka pogonic, bo skoro nie chce czekac w nieskonczonosc tzn ze mu na niej nie zalezy :)

Gość imoen
Jasne, nikt jej nie zmusi do uprawiania seksu jak nie jest gotowa, ale po co w takim razie facetowi poltora roku dupe zawracac? Związek (nie licząc "chodzenia" ze sobą 14 latków) bez seksu to kpina a nie związek, nazywa się to wtedy przyjaźń i nie wymaga wyłączności :D

Gość mel123
czarno biala, ok zwracam honor :)

ale to nie ja chcialam to zacząc dobrze nam bylo ze soba a seks wszystko komplikuje.

Gość Absurdystan
Rozstanie to by Ci bardzo dobrze zrobiło, po co Ci facet skoro miłości nie chcesz przypieczętować seksem? Ja rozumiem nie bycie gotową, bo każdy dojrzewa we własnym tempie, ale koleś też w nieskończoność czekać nie będzie, chyba że jest zwolennikiem seksu po ślubie. W końcu odejdzie albo zrobi to na boku z kimś innym, takie życie. Singlem być najlepiej, zero problemów :D

Gość balantajsa
ja mysle ze ona jest jehowa i musi znalezc se jakiegos jehusa a nie robic w ch... porzadnego gościa

Wiesz z takim podejsciem ( seks wszystko komplikuje ) ciezko bedzie Ci utrzymac jakikolwiek zwiazek. No chyba ze zwiazesz sie z kims , kto jest ulomny w tych sprawach z jakis zdrowotnych powodow na przyklad .

Gość olejzpierwszego
dobrze bylo tobie..... a daj gosciowi spokoj... co sobie kurwa myslisz ze zwiazek to same przyjemnosci dla ciebie.... ? jak tak to masz go w dupie

nie jestem jechowa. mam wlasnie taki poglad (wpis Absurdystan ) ale jak zaczynalismy to jasno bylo powiedziane ze PO a nie PRZED

Gość rthz nl
Skoro jesteś zwolenniczką seksu po ślubie... to idź se chłopa w kościele poszukaj :D 🖐️

no widzisz, znalazlam ale okazalo sie ze nie do konca. a wiecie co, walic te poglady. witaj jedna nocy... zaczne sie przelamywac

Gość olejzpierwszego
moze myslal ze chodzilo o to ze papieros po a nie przed..... wez przestan babka... masz go w dupie.... raczej milosc twojego zycia to nie jest bo bys mu sama do lozka sie pchala....

no wlasnie dlatego ze go kocham to nie chce mu sie pchac do łozka tak jak to robisz ty i twoje otoczenie. dla mnie seks to powazna sprawa a przez takie osoby jak ty zmieniam sie i myśle ze cała moja ideologia jest do d**y.

Gość Absurdystan
Jeśli na początku związku zgodził się na taki układ, że seks po, to akurat z nim jest coś nie tak albo sobie myślał, że Ci przejdzie. Szkoda tylko, że poglądy nie przechodzą, ale nie każdemu jest dane je szanować. Więc nie miejcie pretensji do niej, a do faceta. Skoro już teraz nalega i zapomniał o umowie, to po co się z nim męczyć? "a wiecie co, walic te poglady." - nie powiedziałabym, żeby to było mądre skoro jeszcze kilka minut temu byłaś święcie przekonana o swojej racji i stanowczości. No cóż, wpływ internetu na człowieka jest zabójczy.

Gość rthz nl
Lepiej sprawdzić czy koleś jest dobry w łóżku czy nie, bo może się okazać, że jest totalną ciotą :D

No i dobra, powiedzialas mu na poczatku jasno, ze Po a nie PRZED. Facetowi bardzo na Tobie zalezalo i sie zgodzil. Ale ! Nie sadzil zapewne ze bedzie mu tak ciezko. Czy Ty jestes az tak malo pojetna, zeby zrozumiec ze facet potrzebuje seksu, ze podczas tak dlugiej abstynencji sperma mu bije na dekiel, ze nie moze nad tym zapanowac bo to poprotu natura? ! ( zreszta kobiety maja podobnie :P ) Zrozum dziewczyno ze Ty masz inny problem niz na poczatku topiku pisalas..Albo sie zdecydujesz, albo licz sie z tym ze facez odejdzie , ewentualnie bzyknie na boku. I nie mozesz miec o to pretensji. Bo te ze Ty masz takie poglady , nie znaczy ze on tez musi miec.

Gość Absurdystan
A jeśli Twój pogląd wywodzi się z religii, to kiepska z Ciebie katoliczka.

Gość patipp
Tak mnie zastanawia tutaj jedna rzecz: czy on Ci jasno powiedzial, ze cie zaprasza w tym jednym konkretnym celu czy to tylko Twoje domysły? Przeciez ta noc wcale nie musi sie skonczyc sexem. Moze przystan na jego propozycje, moze Ci sie spodoba :)

no wlasnie dlatego ze go kocham to nie chce mu sie pchac do łozka tak jak to robisz ty i twoje otoczenie. dla mnie seks to powazna sprawa a przez takie osoby jak ty zmieniam sie i myśle ze cała moja ideologia jest do d**y. No dziewczyno ale dowalilas!!!! Ty przestan czytac Harlekiny !!! Po poltora roku Ty mowisz o pchaniu sie do lozka ?!?! To powinniscie zrobic z okrzykiem " NO WRESZCIE" I jeszcze jedno , nie obrazaj ludzi . Zwlaszcza ze nie masz pojecia o czym mowisz. A to ze sie jeszcze nie bzykasz i dorabiasz do tego jakas wygodna sobie ideologie, nie czyni Cie lepsza od innych:P