Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna swojego chłopaka

propozycja-zgodzic sie?

Polecane posty

hej, co myslicie o takiej propozycji. jestem z moim chlopakiem juz prawie 1,5roku. on poprosił mnie o to zebym przynajmniej jedna noc w miesiącu spedzala z nim...hmmm. nie chce tego, bo wiem do czego on zmierza a ja nie chce robić nic przeciwko sobie...gdy mu odmowilam stwierdzil ze nie ma dla Nas przyszlosci. czy powinnam sie zgodzic?(przed chwila napisał,że nie chodzi o s..s)

Gość zaczekaj do konca wakacji
bedzie po klopocie, wrocice do szkoly i nie bedzie czasu.

Gość xaviii
a ile Ty masz lat?

Wiadomo czym się kończy wspólna noc. Jeśli uważasz, że zależy mu tylko na jednym, to powinnaś się zgodzić i zobaczyć czy tak jest. Jeśli zrobi jakiś krok, to zawsze możesz się wycofać.

19

Gość hydratacja
jedną noc w miesiącu spędzać z nim i nie uprawiać seksu? to co wy tam będziecie robić jego zdaniem, w stópki się miziać? mnie ta sprawa śmierdzi, jak facet chce kobietę na noc, to prędzej czy później zacznie się do niej dobierać.

no mi tez sie tak zdaje. a ja jeszcze nie chce ...wiec po co mu to,dla jakiej chorej satysfakcji...

dzięki, widocznie dziwna jestem. dla mni 1,5 roku to za mało...

Więc mu powiedz, że nie jesteś gorowa... jeśli tego nie zaakceptuje, to znaczy, że mu na Tobie nie zależy

Gość olejzpierwszego
olej goscia... znajdzie normalna i bedzie szczesliwy.. a ty? kogo ty obchodzisz ?

kenniks,ale nie potrafie go olac. wiem głupia jestem...pewnie powinnam pozwolic żeby on byl szczesliwy beze mnie

skoro nie jesteś gotowa to znaczy, że nie jesteś gotowa, on jedyne, co może zrobić to albo zaakceptować, albo odejść. \"gdy mu odmowilam stwierdzil ze nie ma dla Nas przyszlosci\" - za ten tekst odesłałabym go na bambus.

chyba uczucia. kocham go bardzo i nie chce go stracic. ale obiecalam sobie ze nie bede robic rzeczy na ktorych nie mam ochoty.

Czy można kochać kogoś, kto czynami pokazuje, że mu na nas tak naprawdę nie zależy? Przemśl to... nie oszukuj sama siebie

Gość olejzpierwszego
ale pierdolicie.... masakra.... jak nie przyjedziesz to nie ma przyszlosci => i taki tekst jest hamska manipulacja jak powiesz mu ze nie jestes gotowa a on tego nie zaakceptuje to mu nie zalezy => ten text niby jest ok... przeciez tu kurwa zadnej roznicy nie ma same manipulacje.... gosciu chce normalna kobiete a ty szukasz losia co bedzie za toba lazil, prezenty kupowal albo nadskakiwal... sex z nim cie nie interesuje bo jakby tak bylo to juz dawno bys mu z radoscia targala.... wezcie sie rozejdzcie bo chcecie czego innego

a ti cie zaskocze...nie nawidze dostawc prezentów, nie lubie jak ktos za mna chodzi i mnie prosi i niewiadomo co!!!! ale ja wierze w kompromis...tylko go nie umiem wymyślic. moze jestem glupia i naiwna ale tak juz mam. czas sie zmienic?

Gość mel123
Do autorki: A czy Ty na pewno go kochasz? Czy tylko sobie tak wmawiasz?

Gość a nawet gdyby stracila
to chyba dla niej nawet i lepiej.🖐️

Gość zgon na pogrzebie
jak będzie miał dość czekania i odejdzie, to pokaże ile był wart. dla autorki to i lepiej skoro sama odejść nie potrafi.

nie no, wiem ze go kocham. nie umiem tego opisac poprostu uwielbiam z nim spedzac czas rozwiazywac problemy. zawsze nam wychodzilo,sztuka kompromisu. moze powinnam sie zgodzic na ta jedna noc w miesiacu co?

Gość mel123
Niestety glen moze miec racje. Po tak dlugim czasie facet moze dojsc do wniosku ze Ci na nim nie zalezy.

Gość rthz nl
No jak trzyma chłopa w celibacie tyle czasu to co się mu dziwić, że się chwyta takich desperackich sztuczek.

ojej, ale ja probuje zrozumiec jak on sie czuje i czemu tak postanowil.czemu taki warunek postawil. faceci. nie moge. juz wiem. to poprostu natura a z nia nie da sie walczyc?

Gość imoen
A dlaczego nie chcesz z nim uprawiać seksu? To jakieś chore. :O

Gość mel123
Nie mowie abyś robila to wbrew woli, bo sex ma byc przyjemny dla obojga partnerów. Jeśli zrobisz to tylko dlatego aby utrzymać go przy sobie to... bez urazy ale nie mam najlepszego zdania o takich kobietach. Ale z 2 strony on tez ma swoje potrzeby, nie dziw mu sie ze nalega. Może po prostu nie pasujecie do siebie? Napisalaś, że dobrze Ci sie z nim spędza czas, ze lubisz z nim rozmawiac. To fajnie, ze sie przy nim dobrze czujesz ale mi to wygląda bardziej na przyjazn niz na milosc. Widzisz, czasem jest tak, ze ludzie ktoze doskonale sie rozumieja na stopie kolezenskiej okazują sie zupelnie niedopasowanymi partnerami.

Gość zgon na pogrzebie
idę o zakład, że przed tobą już jedną panienkę miał, co mu się oddała po roku. prawiczkom się do tego nie spieszy. ale rób, co chcesz, dla mnie koleś jest przegrany skoro posuwa się do "szantażu", żeby cię zaliczyć. skoro tak mu się chce to niech znajdzie taką, co mu da od razu. cnotę masz jedną, a mimo panującego obecnie przekonania, że dziewica po dwudziestce musi być pasztetem (dżizas, ten kto to wymyślił niech się ostro w łeb pierdolnie) nie warto ją tracić tylko dlatego, bo on ma chcicę.

Gość zgon na pogrzebie
"A dlaczego nie chcesz z nim uprawiać seksu? To jakieś chore." - chore to jest twoje podejście.