Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam chęć go zajeb....

wkurzona jak cholera!!!!

Polecane posty

wczoraj wieczorem mieliśmy awanture....ewidentnie z jego winy rozpętała sie burza....na koniec tak mi pojechał,ze zapowiedziałam ,ze śpi oddzielnie!zryczałam się jak diabli.pół nocki z głowy dodam,ze jestem w 7 miesiącu ciaży...dzis pojechał do pracy...myślałam,ze chociaż wróci tak jak w ostatnich dniach...ale go nie.wreszcie zadzwoniłam bo już mną nerwy targaja a on,ze on jest jeszcze w pracy!!!!!! jestem zła i zdołowana!cały dzień zje...bany!!! a on sie jeszcze tak kurwa zachowuje!!!! tak sie kurwa przejął i mną i moim stanem. mam ochote mu łeb urwac!dosłownie!

Gość szczesliwy ze nie ma kobiety
dlatego nie mam kobiety . NIkt nie truje , nikt nie meczy i nie zawraca glowy .

za czekoladę dziekuję.z nerwów to nie jedzenie mi w głowie....

fajnie,ze mu trułam i meczyłam.wypraszam sobie. podkresliłam,że to on doprowadził do tego!można było sprawe po ludzku załatwic ale i po co?????!!

nie będe sie rozpisywała bo to naprawde bzdura,wielka bzdura. w kazdym badz razie liczy sie fakt jak zostałam przez niego potraktowana.bez powodu mnie obraził/uraził i jeszcze ma to w dupie...

Gość srutututu pęczek drutu
A po co się jeszcze dodatkowo nakręcasz, cio?

Gość srutututu pęczek drutu
Jak ktoś się wkurza od doby, to chyba jednak się nakręca. Inaczej dawno by przeszło, może żal by został, ale by nią tak nie telepało. :P

Gość zal mi Was****
jak bedziesz dalej tak klela,tak sie rzucala,byla taka furiatka i agresywna k***wa,to zostawi Cie z bachorem,bo nie zniesie zycia z Toba,idiotko!! i po co sie tak denerwujesz,dziecku szkodzisz,pierdoIona egoistko

widocznie nie potrafisz z nim rozmawiac, krzyki i wybuch zlosci tylko pogorszy sytuacje, zreszta z tego co piszesz to Ty masz problem i to Ty dalej ciagniesz ten temat wiec nie dziw sie ze facet ma to gdzies, bo ja tez bym to gdzies miala

Gość rthz nl
W ciąży jesteś, przypierdalasz się i jeszcze winisz za to chłopa... jak tak dalej pójdzie to jedyną słuszna rzeczą jaką będzie mógł zrobić to zostawić i ciebie i bachora. Ciekawe na kogo wtedy będziesz się darła jak cię żaden normalny nie będzie chciał :D

bezimienny, wlasnie ze mozna :) gdyby chciala, to by sie opanowala i porozmawiala z nim jak z czlowiekiem :) a jezeli caly czas chodzi poddenerwowana i ma ochote go zatłuc, to ja sie nie dziwie facetowi. Rozumiem ze kobiety w ciazy maja humory :) trzeba umiec nad tym zapanowac :)

--> Lady Love Byłas w ciąży kiedyś.. ? --> złośliwa... Mogę zrobic sobie podobną i ci wysłac.. ;) (żart) Pisałem wysyłasz do mnie na myrevin@o2.pl swoją i nie (100×10 pikseli , ikony dziś potrafią być większe) odeśle swoją nie problem. I jeszcze jedno zapisz jako jpg a nie bit mapę.. strata czasu i twojego przy wysyłaniu i mojego przy odbieraniu. No i jeśli już to chce widzieć twarz a nie włosy i koniec nosa. :D