Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no_nie_moge

MUSIALAM o tym napisac. Sorry

Polecane posty

Gość no_nie_moge

Moi rodzice znalezli mi wedlug nich "dobra partie".. I wiecie co? Przyprowadzili do domu faceta ktory ma 41 lat... Ja mam 20.. (Zeby jeszcze byl milionerem xD.. To bym ich zrozumiala.. Nierozumiem co sprawilo ze sie tak zachowali) hahahahah

Gość no_nie_moge
I zrobilismy sobie mała orgietke. Moj ojciec bral mnie analnie, a on waginalnie...

Gość no_nie_moge
a potem poszlismy do sasiada i przez przypadek wciagnal odkurzaczem tupecik tego pana

Gość Ojojojojojojojojoj
szokujące

Gość no_nie_moge
Hmm? Szczerze? Powiedzialam mu na ucho "lubisz mlode cipki pedofilu?" i poszlam. xd xD :D

Gość Ojojojojojojojojoj
pedofil? :(

Gość no_nie_moge
Niestety tak go nazwalam. Bylam wtedy zdenerwowana tym bardziej ze mam chlopaka 2 lata mlodszego. I moi rodzice nie chca slyszec o zwiazku z nim bo twierdza, ze mi niczego nie zapewni.. ehhh

no cóż, kiedyś to była norma, że rodzice szukali córce męża. CZasy się zmieniły i pewnie dobrze :-) Fakt, trochę to niesmaczne musi być taki facet dwa razy starszy. Zwłaszcza obcy. Ja osobiście znam tylko jedno małżeństwo zaaranżowane przez \"swatów\". Ona miała 21 lat i małe szanse na zamążpójście z powodów różnych. On 30 letni kawaler bez amatorki na swoje hektary. Pobrali się i są razem ponad 20 lat. Miłości w tym nie ma ale dzieci się dochowali, żyje się im w miarę dostatnio. Najważniejsze, że są zadowoleni oboje.

Gość no_nie_moge
phii ale to jest w zasadzie tylko 9 lat roznicy miedzy nimi.. a nie az tyle. Podkreslam jeszcze raz ze ja juz mam chlopaka ale jest 2 lata mlodszy ode mnie, wiec rodzinka sie nie moze pogodzic z tym.. ehhh

Ja Cię doskonale rozumiem. W życiu bym sobie nie dała wcisnąć faceta. Jeszcze tyle starszego. brrr

jesli facet ma 40 lat a dziewczyna 15 to mozna to nazwac pedofilstwem ale jak dziewczyna ma 20 to w czym problem? nie mam nic przeciwko takim zwiazkom i wiem, ze moga byc udane pomijam fakt, ze temat jest prowokacja :D

Gość przypadek autentyczny
9 lat temu na wsi zabitej dechami rodzice przyprowadzili do swojej 15 letniej córki faceta 39 lat ! :-O ona w wieku 16 lat wyszła za niego za mąż a on był bardzo dumny i puszył się w towarzystwie panów że taką młodą du pę ma. Później ona zaczela rodzić dzieci rok po roku, jedno nawet urodziła w domu bo były żniwa i wszyscy pracowali a ona czołgała się po podłodze i urodziła. W sumie rodziła 4 razy ale jedno dziecko zmarło czyli jest trójka.