Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleeexiss

Czasami sytuacja sie odwraca. Co o tym myslicie? Macie jakies pomysly?

Polecane posty

Gość aleeexiss

Do 18 roku zycia bylam bardzo gruba. Mialam 30 kilo nadwagi. Potem zawzielam sie i zaczelam cwiczyc. Teraz mam 21 lat i nie powiem, jestem atrakcyjna kobieta.. Bylam obiektem drwin z powodu mojej tuszy. Chlopacy po jednej randce uciekali nie dajac rozsadnego wyjasnienia.. Znikali na pare lat .. Teraz gdy sie zmienilam to rozdzwonily sie telefony i moje obiekty uczuc dawne, nagle chca sie ze mna spotykac.. Heh.. Jak myslicie? Co mam powiedziec takiej osobie, takiej mojej dawnej milosci. Jak mam teraz tym chlopakom porzadnie dac popalic, jak mam dac im kosza zeby teraz im bylo glupio i zle? Kolezanka mi powiedziala zebym spotkala sie z jednym delikwentem ktory nazwal mnie od grubej swini w restauracji, potem zamowic potraw na niezla sumke (bo teraz on duzo by zrobil zeby mnie odzyskac wiec wytrzyma taki rachunek) a na koncu powiedziec "rozmyslilam sie, gruba swinia nie bedzie tego jadla" i wyjsc. A co wy o tym sasidzie? Macie jakies pomysly?

Gość NoweOrangeGo
olać ich wszystkich. po co pokazywać, że Cię kiedyś zranili. twardo udawać, że nie zranili. nie zmieniałaś się po to, żeby im pokazać, tylko żeby zadbać o własne zdrowie (przynajmniej to dobrze brzmi). ewentualnie dawać nadzieję i zwodzić, ale nigdy nie dopuszczać do czegoś bliższego. niech się łudzą, że może mają szansę, ale niech nie wiedzą, że kiedyś zranili.

Gość uhuhuuuuu
powiedź tak, jak to powiedział poeta "miałeś chamie złoty róg" ....

kompleksy rządzą Twoim życiem dziewczynko... Poprawilas wyglad ciała, teraz wypada poprawic funkcjonowanie mozgu, bo wiele mu brakuje... Schudłaś po to, zeby sie mścić na facetach :D Cóż za żałosna motywacja

po prostu olac, albo powiedzieć że masz już chlopaka i nie zamierzasz sie z nikim innym spotykać :) ja też miałam jeden taki przypadek, ale gruba nie byłam, po prostu wówczas lubiałam luźny styl ubierania. koleś chciał się ze mna spotkać, a zaś na spotkaniu które trwało zaledwie pół godziny to kolo nic się nie odzywał, ja musiałam nawijać i ciągnąć go za język :) a tak obiecał miłe spotkanie... jeszcze spotkaliśmy moją mlodszą kuzynkę i zaś mi w smsie powiedział, że moja kuzynka jest ładniejsza... a kiedy teraz ja się wyrobiłam z moim wyglądem to nagle mu się odwidziało i że jestem boska itp, itd. Niech się buja :)

Gość całkowicie czarny kot
powiedz facetowi: miałeś już swoją szansę i ... olej :-) szkoda życia na zemsty i regulowania rachunków z przeszłości to dobre w filmie, ale nie w życiu :-)