Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenaa...

czy brak zazdrosci swiadczy o tym

Polecane posty

Gość lenaa...

ze nie zalezy nam na partnerze?

Gość Eltona Żona
niekoniecznie, ale o tym tez może świadczyć. ALe to może być tez objaw bezgranicznego zaufania :)

Gość lenaa...
no wlasnie moj partner ufa mi bezgranicznie a ja mam pretensje ze nie jest o mnie zazdrosny bo wydaje mi sie ze zazdrosc powie nam czy partnerowi zalezy . On uwaza, ze zazdrosc to nie jest dobry stan, ze po co tracic czas na zazdrosc lepiej cieszyc sie soba i dodal jeszcze ze czuje sie dumny kiedy inni ogladaj sie za mna a ja jestem tylko jego. no ale to jest duma a nie zazdrosc:O

Gość hola543
ja mam podobnie czasem mam juz watpliwosci co do Nas tymbardziej ze sama mam niska samoocene ;(

Gość a mój jest o mnie zazdrosny
jak jasna cholera, zresztą ja o niego też i co? ciągle się przez to kłocimy :O tak więc lepiej ciesz się z tego, co masz. choć przyznam, że taka lekka zazdrość jest fajna, bo ja mówią: `nie ma miłości bez zezdrości` :)

Gość lenaa...
no wlasnie brakuje mi lekkiej zazdrosci ale on twierdzi ze to jest glupie i cholera jest pewny mnie w 100% ale powiedzial mi ze to pewnie przez to ze nie daje mu powodow i jesli tak bardzo chce by byl o mnie zazdrosny to powinnam mu dac jaki powod ale ja nie chce ja nie umiem

Gość Eltona Żona
Lena, nie masz kłopotów i chcesz je sobie stworzyć? Jeśli wiesz że to wynika z zaufania to czego ty chcesz? chcesz zniszczyc to zaufanie? (bo zazdrosc jest wtedy gdy jest milosc ale nie ma 100% zaufania)

Gość jak dla mnie to
brak zazdrości = brak uczuc

Gość lenaa...
(bo zazdrosc jest wtedy gdy jest milosc ale nie ma 100% zaufania) no sama widzisz nie ma milosci bez zazdrosci wiec moze byc mi przykro mimo ze ciagle powtarz mi ze kocha mnie do szlaenstwa

Gość lenaa...
a uczuc do mnie to on ma w nadmiarze to bardzo wrazliwy czlowiek

Gość Eltona Żona
gdy jest miłość i zafuanie to nie ma zazdrości. W dojrzałej miłości zazdrość jest w śladowych ilościach w momentach nieporozumień.

Eltona Żona zazdrość to indywidualna sprawa każdego człowieka. jeden bierze d siebie więcej drugi mniej więc nie uogólniaj. ja i mój facet kochamy sie na zaboj, jestesmy ze sobą już 2 lata, ufamy sobie a mimo to jestesmy o siebie zazdrosni co świadczy raczej o tym, że sie kochamy. bo po co być zazdrosnym o kogoś kogo sie nie kocha? mozna tak w ogole? miałam iedys faceta, bylismy razem tydzien, nie kochalam go, ale mialam juz dosc samotnosci. nie bylam o niego zazdrosna, w ogole nawet mnie nie obchodzilo co i z kim robil

Gość lenaa...
a moj jest o mnie zazdrosny--> ale ja nie flirtuje z innymi jestem spokojna i niesmiala i on nie ma o co byc zazdrosny na ulicy faxceci ogladaj sie za mna ale on jest bardziej dumny niz zazdrosny

Gość lenaa...
aha i jeszcze jedno moj chlopak twierdzi ze osoba zazdrosna ma problemy ze soba nie akceptuje w pelni siebie i ma niskie poczucie wl. wartosci a on nie chce tracic czasu na zazdrosc woli skupic sie na tym bym czula sie szczesliwa

lena sugerujesz, że mój chłopak nie chce mojego szczęścia, bo jest zazdrosny o mnie a ja o niego? moim zdaniem zazdrość w związku też musi mieć swoje miejsce, ja bym czuła się nieatrakcyjan gdyby moj facet nie był czasem zazdrosny. podkreślam CZASEM, bo mój troszkę przesadza czego wynikiem są niepotrzebne kłótnie

Gość lenaa...
nic nie sugeruje probuje zrozumiec chodzi o to ze ja czuje sie atrakcyjna bo podkresla na kazdym kroku jaka jestem wiec z tym nie ma problemu i widze jak na mnie patrzy wiem ze go pociagam tylko ze nie jest zazdrosny i to mnie boli

Ja byłem zbyt zazdrosnym facetem i doszlo do tego, że mnie rzuciła. Nie potrafilem sobie z tym poradzić. Teraz znów jesteśmy razem ale ja zazdrości nie okazuję wcale i jest dzięki temu duzo lepiej. Myślę ze brak zazdrości pojawia sie wtedy gdy druga osoba ufa nam bezgranicznie.

zazdrosc w odpowiednich proporcjach nigdy nikomu nie zaszkodziła:D...a brak zazdrosci swiadczy czasami powtarzam czasami.....o wrecz idealnym zwiazku:D ale to tylko w niektorych przypadkach:)

zazdrośc swiadczy o braku zaufania ja i mój maż nie jesteśmy zazdrosni bo sobie ufam doszłam do tego w momecie kiedy urodził nam sie syn wczesniej byłam zazdrosa a on nie i było troche sprzeczek o to

ja nie trawię zazdrości:o zazdrość jest poniżająca i świadczy najczęściej o kompleksach:o

Gość Poznaniak85
zazdrość to oznaka słabości i desperacji , znaczy że dana osoba ma niską samoocenę i boi się, że partner go zostawi dla lepszego modelu.... Jak będzie chciał zostawić to zazdrość nic tu nie da....podnosi tylko ego niedowartościowanej strony

Gość lenaa...
chodzi o to ze ja czuje sie atrakcyjan dla niego i wiem ze mnie bardzo kocha ale jestem zazdrosna o kazde spojrzenie jego na dziewczyne :( ze np ktos moze mu sie bardziej podobac chociaz wiem ze nie pojdzie do tej osoby bo mnie kocha to jednak jest ktos ladniejszy ode mnie i on zerka na tego kogos wiem ze glupie ale tak mam

Gość lenaa...
chociaz on nie chce mnie ranic i jesli jest ladan dziewczyna to stara sie dyskretnie to robic ale ja to zauwaze bo spogladam na niego bo wiem ze ta dziewczyna moze sie podobac bo samej mi sie podoba

Gość lenaa...
somebody called--> czyli teraz ufasz bezgranicznie swojej dziewczynie skoro nie okazujesz jej juz zazdrosci czy jestes zazdrosny ale nie chcesz jej tego pokazac ?

Gość lenaa...
myszka 83 --> jak doszlas do tego ze sobie ufacie kiedy urodzilas dziecko?

Gość pomozcieminox
nie masz pojęcia jak Ci zazdroszcze. Moj jest chorobliwie zazdrosny, nic nie mogę

Gość lenaa...
mnie chodzi o taka lekka zazdrosc a chorobliwie zazdrosnego kiedys mialam i rzeczywiscie nnie moglam np rozmawiac za dlugo z kolega ale w sumie nie bylo zle to fajne uczucie

Gość zxcvbn
""Eltona Żona niekoniecznie, ale o tym tez może świadczyć. ALe to może być tez objaw bezgranicznego zaufania "" albo tym, ze partner jest przekonany, że partnerka jest już jego, pokazała mu uczucia, jak jej zależy i że już go nie zostawi. Jest on pewien siebie, wtedy może też nie być zazdrości.

Gość taki jeden facet27
fuck yea to jest właśnie kobiece myślenie : ) ,a koleś też przegina pałę po nie powinien Ci takich rzeczy mówić ..bo efekt tego właśnie czytamy. Dla mnie zdrowa zazdrość to po prostu interesowanie się partnerką . Jak widzę ,że jakiś fagas się za blisko kręci to zwracam na to uwagę ,a nie olewam...zła zazdrość to czepianie się wszystkiego i trzymanie w klatce.