Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadzieja.....

DZIEWCzyNY POMOZCIE PROSZE

Polecane posty

Gość beznadzieja.....

przeczytalam gdzies na forum ze przez seks analny mozna zajsc w ciaze :/ bo podobno mozna przerwac jakas sciane i dostac sie do pochwy czy to mozliwee pprosze od odopwiedz ;(

Gość ...........hjhkh............
niestety, ale to jest możliwe. Też o tym czytałam.

Gość horpuga
Pewnie, ze mozna. A na dodatek masz opcje srania przez cipe :)

beznadzieja..... => \"przeczytalam gdzies na forum ze przez seks analny mozna zajsc w ciaze :/ bo podobno mozna przerwac jakas sciane i dostac sie do pochwy czy to mozliwee pprosze od odopwiedz ;(\" Pewnie ze mozna, zreszta to Ci juz napisala >promessa< Dodatkowo, sperma moze ulec dyfuzji z np jelita wprost do krwiobegu, a stamtad do macicy, i zaplodnienie gotowe. Jak dasz na imie dzidziusiowi ? to bedzie dziewczynka czy chlopczyk - jak sadzisz :P ?

Gość Tales z Minetu
Teoretycznie przerwać ścianę między pochwą a odbytem... beznadziejo - nie ma sie czym przejmować - to tylko teoria i nie zdarzyła się jeszcze nikomu. PRzeciwniczki analu straszą Cię żebyś broń boże nie miała z tego przyjemności albo z tgo zrezygnowała. Gdyby cos takiego się zdarzało to cierpiałąbyś na przewlekłe infekcje pochwy powodowanymi bakteriami z jelita prostego które są 100razy mniejsze od plemnika. powtrzymujac gazy uciekałby by ci przez pochwę itp itd. Pomyśl logicznie a sama dojdziesz do wniosku ze to bzdura. "przeczytałam gdzieś na forum" - akurat fora sa naj mniej wiarygodnym źródłem informacji, a TO forum juz wogóle.

Beznadzieja, uprawiając seks analny nie można zajść w ciążę. Coś takiego może się zdarzyć tylko w sytuacji gdy sperma wypłynie przez odbyt i spłynie po ciele w okolice zewnętrznych narządów płciowych. Jednakże prawdopodobieństwo że skończy się to ciążą jest znikome.