Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoszła panna młoda

Muszę wszystko odwołać!

Polecane posty

Zdradził tydzień przed ślubem, jak mógł mnie tak upokorzyć! Nienawidzę go z całego mojego serca, moja miłość przerodziła się w chęć wyrwania mu serca gołymi rękoma. Jestem wściekła na siebie, moja ślepota i miłość przyćmiło całą prawdę o tym zwyrodnialcu! :(:(:(:(

o tyle lepiej, że nie muszę babrać się w sądy i rozwody, ale tylko tyle, takie to przyziemne... a miłość? a złamane serce! Nienawidzę go!!!!!

Gość so to jest
bardzo ci współczuję...podejrzewam jakie to dla ciebie straszne,serce pewnie ci pęka z bólu i nienawiści...jedyny plus to ze wydało się teraz a nie po ślubie...nie martw się,jeszcze ułożysz sobie życie z kimś porządnym a nie takim śmieciem

Gość jeszcze nie brzuchata
jak on mogl cos takiego zrobic? tym bardziej ze pewnie planowaliscie slub juz rok wczesniej... nie rozumiem takiego zachowania. czy niektorzy faceci to sie nie potrafia powstrzymac i utrzymac swojego.... w spodniach?

byliśmy ze sobą długo, przygotowania trwały rok, ale co z tych przygotowań? co z tego, że kochałam, że zostałam brutalnie zdradzona, zmemłana jak śmieć! :(:(:(

Gość dejzi69
biedactwo,wspolczuje ci,olej smiecia i zapomnij jak mozesz,3-maj sie cieplo i badz slna i dzielna.wiem,ze to zabrzmi okrutnie,ale lepiej przed niz po,przynajmniej wiesz,ze nic nie stracilas.

ciesz sie, ze przed slubem sie wszystko wydalo - znam pare, gdzie facet w dzien slubu, na weselu zaliczyl panienke w lazience i ktos ich nakryl, to dopiero bylo upokorzenie

A czy to sie nie stalo moze na wczesniejszym wieczorze kawalerskim? Wiesz dlaczego pytam, bo kiedys stalam sie uczestniczka podobnie dziwnej sytuacji, a mianowicie wyslalam sms-a do znajomego, odpowiedzial jakis nieznajomy i tak od sms-a do sms-a napisal mi, ze jest zareczony i za kilka dni bierze ślub, ale... i tu nastapilo zaproszenie do ostatniego dla niego szalonego spotkania z nieznajomą. Oczywiscie ostudzilam jego zapal, ale co chce powiedziec, ze faceci czasami aby pozegnac swoj stan kawalerski tak wlasnie robia. Nie chce go tlumaczyc w zadnym wypadku, ale jesli byl w porzadku przez te lata, kiedy sie znacie, to moze warto chociaz z nim porozmawiac dlaczego? Powiem Ci, ze wartosciowego faceta teraz jest bardzo trudno znaleźć, ale doskonale rozumiem Twoj ból, sama bylam zdradzona i to nie raz. Trzymaj sie.

Gość podszyw jak nic
temat, ktory byl juz tutaj tysiace razy... za kazdym razem jakiejs nastolatce sie nudzilo i wymyslila wzruszajaca historie o zdradzonej kobiecie. Ja tam ci nie wierze, wymyslilas wszystko. Nie mowie, ze takie historie sie nie zdarzaja. Ale sposob w jaki piszesz....sorry.. nie wzbudza zaufania.

Gość ZNOWU PROWOKEJSZYN
olać ten temat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość moze i prowokacja
ale ile jest takich sytuacji w życiu !!!!!!!!!!!! ostatnia szalona noc i trzeba to wykorzystać !!!!!!!! porażka !!!!!!!! żenada !!!!!!!!! dziewczyno o ile to nie prowokacja to ciesz sie że sie w ogóle dowiedziałaś bo chyba najgorsze co może być jak panienka niczego nieświadoma kocha i uwielbia faceta a wszyscy znajomi wiedzą o jego poczynaniach i tylko Ty jedna żyjesz w niewiedzy bo po co mówić (solidarność plemników itp ) do dupy z taka solidarnością !!!!!!!!!

Gość Lafy taffy
NIE WIERZĘ!