Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Corby

Pierwszy raz którego nie było

Polecane posty

Jestem na maksa rozluźniona, podniecona, nie boję się o zabezpieczenie i jestem pewna, że TEN to TEN jedyny i właściwy, a mimo to wprowadzenie członka okazuje się niemożliwe. Mój facet bardzo się stara, ale czasem wprowadzenie jednego palca do pochwy okazuje się dla mnie bardzo bolesne. Nawet jeżeli uda się wprowadzić jeden palec, to wprowadzenie drugiego, trzeciego okazuje się niewykonalne ponieważ jest to dla mnie bardzo bolesne. Próbowaliśmy seksu w różnych pozycjach. Facet delikatnie wprowadzał członka, puszczał i on wtedy wypadał.:-( Nawet na siłę nie można. Czuję się jakbym była zarośnięta. Co się dzieje? Powinnam wybrać się do ginekologa?? Mam już 22 lata.

Powinnaś pójść do ginekologa. Być może masz zbyt grubą błonę dziewiczą. Jeżeli tak, to ginekolog mógł by ją nieco naciąć.

no może to być problem ginekologiczny typu pochwica albo inne schorzenie... najepiej by było jakbyś zasięgnęła porady lekarza

A nacięcie błony dziewiczej jest bolesne? Boję się trochę tej wizyty. Nie wiem jak zacząć.:(

nie wiem :) nie jestem kobieta ;) ale z tego co piszesz to chyba lekarz najlepiej Ci powie

Gość moim zdaniem facet
jest zbyt delikatny i za malo zdecydowany... Mnie tez przy takichprobach bolalo i byla blokada :classic_cool: Trzeba raz mocno, a dobrze i pusci :P

Gość galicka
Potwierdzam. :)

Może rzeczywiście to mój facet jest zbyt delikatny, ale on jeszcze nigdy nie był z dziewicą. Z reguły miał doświadczone partnerki. Najpierw chyba rzeczywiście pójdę do ginekologa i przekonam się czy rzeczywiście wszystko ze mną w porządku. Boję się, że lekarz mnie zbada, potwierdzi, że wszystko jest w najlepszym porządku i zostaniemy sami z tym problemem. Ja niestety mam niski próg bólu:( Niejedna zacisnęłaby zęby i to wytrzymała, a ja momentalnie się wycofuję. Koleżanki się ze mnie śmieją, że będę musiał robić to pod narkozą.:-P

Gość TodD
Nie patrz na to co mówią koleżanki.Bądz pójdz szybko do lekarza i do dzieła. Pozdrawiam