Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25 letni gosc

Dziewczyna chce seksu dopiero po slubie.

Polecane posty

Gość 25 letni gosc

24 lat ma i nie jest juz dziewica. Robila to wczesniej ale nie chce popelniac po raz kolejny bledow.Ma zamiar dopiero po slubie sie ze mna kochac. Co o tym myslec?

Gość no sorry my ci mamy mowic
co o tym myslec? chyba masz swoj rozum.😴

tjaaa :P powodzenia a po ślubie powie, że ją głowa boli :D

Że jest klepnięta Skoro nie jest już dziewicą to bzdurny ma pomysł Poza tym jak można nie przespać się z sobą przed ślubem, wiesz prawie wszystko o drugiej osobie ale nie to jaki jest w łóżku? bezsens :O

Gość a tu cie boli autorze
że z innym to juz robila a z toba dopiero po slubie?:classic_cool:

Gość leila veila
olej, był juz na tym forum taki co miał podobny problem. tyle ze on wział dziewice, a kilka miesiecy po slubie dalej nie była gotowa. Moze jej nie pociagasz i dlatego nie chce ci dac. zapytaj moze czy da jak sie zareczysz:):) kota w worku nie bierz...:)

nawet moja 80-letnia babcia typowa moherka latająca 2 razy dziennie do Kościoła twierdzi, że przed ślubem trzeba się sprawdzić bo można się niedopasować :D

Gość leila veila ty to
sobie możesz DAĆ ale na wstrzymanie.😴🖐️

Gość co o tym myslec
co o tym myślec? co o tym myslec?... itp. ile jeszcze takich pytan tu będzie? czy wy nie macie wlasnego rozumu?! :o

Gość 25 letni gosc
Nie chce sie znowu przejechac. Zaufala wiele razy faceta a okazalo sie ze nie warto. Uwaza ze seks gra drugoplanowe znaczenie i jesli sie kocha to i w seksie bedzie dobrze. Ja nie podzielam jej zdania, trzeba przed slubem to tez przezyc. Jednak ja jej do tego nie namowie, nie chce w ciamno sie zenic.

Jak ja kochasz, to seks Ci potrzebny nie bedzie i wytrzymasz do slubu. Rozumiem dziewczyne z jednej strony, choc moze troche glupie jest to ze chce czekac az do slubu.. skoro z nia jestes powinienes to zaakceptowac

zrozumialam to tak, ze jezeli poszla by z toba do lozka przed slubem z jakis tam powodow seks nie bylby udany to mialbys watpliwosci czy napewno chcesz sie z nia ozenic.. dziwne... jakie to ma znaczenie?

Gość jak to jakie
dla wiekszosci w dzisiejszych czasach sex to podstawa.😴

Gość z i g i
z toba po ślubie, do ze mną :-)

Gość ale bez sensu gadacie
ma racje chłopak. Potem sie okarze , ze nie beda wcale dobrani w tej sprawie. z nia moze byc cos nie tak, spróbowala i chyba jej sie nie podoba, potem po ślubie bedzie gajej dac, ze pewnie jej nie kochasz jak nie rozumiesz, ze ona nie ma wcale ochoty.

"a po ślubie powie, że ją głowa boli " wszystkie tak mowia :D dala innemu - nie potrzebowala slubu Tobie nie da przed slubem :P mimo ze Cie kocha (skoro mowa o slubie0 wez sam pomysl :P

Gość ja myślę że kobieta
nie ma ochoty na faceta, i jest głupia. Rozsądna kobieta sprawdza faceta przed ślubem, bo wiadomo, ona rozłoży nogi i poszły konie po betonie, z facetem jest gorsza sprawa, czasem nawet rozkaz, stój bo strzelam nie pomoże. Myślę, że po ślubie , to facet dostanie raz , żeby zrobić dzidziusia, a potem bliska znajomość z Renią Rączkowską, a bym uciekał od niej gdzie pieprz rośnie, a jak autor lubi walić konia, to wszystkiego najlepszego

Gość cioty zamknijcie sie
nic nie rozumiecie! jak jej nie kochasz to odejdz jak najszybciej bo żal mi jej takiego faceta

Gość x ty nnn
jakas idiotka moze szuka byle kogo zeby zaciagnac przed oltarz, ty jej nie pociagasz i dlatego tak gada

A po ślubie może się okazać np że jest oziębła seksualnie. Co by tam nie gadać udany seks jest ważny w związku.. no co innego ja by była dziewicą a tak.. no dziwne. No sama nie jeste ciekawa jak ty się spiszesz.. :o

Gość prawiczek i kropka
ja bym nie poszedl na takie cos. jestem ze seksem przed slubem, ale nie w celu sprawdzenia sie, tylko dlatego, ze my ludzie mamy potrzeby. do slubu ewentualnie moglbym poczekac, ale tylko na jakas piekna dziewice