Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyh P

Aparat ortodontyczny stały

Polecane posty

Gość hyh P

Witam! Wiem to forum dla kobiet ale pomyslalem ze napisze tutaj lepiej :P I wiem rowniez ze pewnie mnostwo bylo juz takich tematow jak ten... otoz mam pytanie :P co wy kobiety sadzicie o tym jak facet ma aparat na zeby? Bo mam z tym pewien problem, zawsze mialem raczej dobre powodzenie w kontaktach z kobietami a teraz postanowilem wyprostowac sobie zeby i chce zalozyc aparat staly... Czy kobietom to nie przeszkadza? Co wy o tym myslicie? I czy taki aparat nie przeszkadza w normalnych czynnosciach zyciowych, calowaniu itp ? To czekam na odpowiedzi :) Pozdro :P

Gość aaaaaaadddd
ja pół roku temu zdjełam mój aparat i wtedy odszedł ode mnie facet, którego poznałam jak już miałam aparat - więc on nie był powodem ;) a co do aparatu ja sobie sprawiłam przeżroczysty bo metalowy jest moim zdaniem zbyt rzucający się w oczy i zbyt wyróżniający na zębach, jakoś metalowy mi przeszkadza, a co do faceta w aparacie - cóż - dba o siebie (no ale lepij niech ma przeżroczysty :P) tym bardziej, że przy całkowitych kosztach leczenia jest to niewielka różnica kwotowa

mój kolega miał aparat i miał powodzenie. u niego nie zmieniło to nic. inny miał przezroczysty i nadal był przystojny ;)