Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnmmmnm

Ludzie dziś wątpią w miłość......

Polecane posty

Gość ofe rma
z miłością nie ma "zwykle" bo miłość zwykła nie jest. jest wyjątkowa i dla ludzi wyjątkowych a nie dla pospólstwa. ale istnieje. żeby wyjaśnić wszystko ostatecznie: dla mnie też nie jest!

pierdzielicie :) milosc jest dla kazdego, i dla tych tepych, brzydkich, ładnych i dla inteligentnych, karłowatych, niskich wysokich i dla niepelnosprawnych. Kazdy moze doswiadczyc milosci niekazdy tylko potrafi ja dostrzec, albo poprostu nie chce jej zobaczyc

Gość ofe rma
"Co się zaś tyczy tajemniczego zniknięcia Quasimodo – oto, co udało się nam ustalić. W niespełna dwa lata czy też w półtora roku po wydarzeniach zamykających mniejszą opowieść, kiedy zabierano z lochu Montfaucon zwłoki Oliwiera le Daim, powieszonego przed dwoma dniami, któremu Karol VIII łaskawie zezwolił spocząć na cmentarzu Św. Wawrzyńca w nieco godniejszej kompanii znaleziono wśród tych straszliwych szczątków dwa szkielety: jeden z nich trzymał drugi w jakimś niezwykłym objęciu. Jeden z tych szkieletów, który był szkieletem kobiecym, miał jeszcze na sobie strzępy sukni z materiału niegdyś białego, a na szyi jego widniał naszyjnik z ziarenek azedarachu z jedwabnym woreczkiem, ozdobionym zielonym szkiełkiem. Woreczek był otwarty i pusty. Te przedmioty warte były tak niewiele, że najwidoczniej kaci nie połakomili się na nie. Drugi szkielet, silnie obejmujący tamten, był szkieletem mężczyzny. Zauważono, że ma skrzywiony kręgosłup, głowę wsuniętą między łopatki i jedną nogę krótszą od drugiej. Żaden z kręgów szyi nie był złamany, z czego wynikało, że mężczyzna nie został powieszony. Człowiek, do którego należał ów szkielet, musiał więc przyjść tutaj i tutaj umrzeć. Kiedy próbowano odłączyć go szkieletu, który trzymał w uścisku, rozsypał się w proch." w. hugo "katedra marii panny w paryzu" :P

Gość retori
Ja już nie wierzę w miłość ktoś jeszcze do niedawna ktoś bardzo mi bliski i drogi złamał mi serce tak mocno poprostu mnie zabił , że już nie wierzę że cos takiego istnieje. Tak to była bardzo wielka spontaniczna miłośc, budowana na solidnych fundamnetach i sie rozmyła. I już nikomu więcej nie zaufam i nie dziw sie, że ludzie wątpią ja tez zwątpiłam, i więcej nikogo już nie pokocham.

retori ja tez tak mowilam, ale los widocznie chcial inaczej i sie zakochalam i zaufalam ponownie.

Gość mggyymg
bo ludzie myla milosc z zauroczeniem milosc to przyjazn partnerow seksualnych ktuzi dobrowolnie postanawiaja spedzac zycie ze soba .