Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AlaOlo

kręcone, proste ..a moze grzywka ?

Polecane posty

Mam problem z dobranem fryzury. Mam naturalnie kręcone włosy, prostuję je co jakiś czas..coraz rzadziej..ale denerwują mnie..i nie wiem co z nimi zrobić.. pomóżcie..(wiem,mam dziecinna twarz,co mnie przeraża, wszyscy pytają o dowod..) http://img241.imageshack.us/my.php?image=zdjcie61uv5.jpg http://img185.imageshack.us/my.php?image=hmhmhmhjy0.jpg http://img241.imageshack.us/my.php?image=lustro2ap3.jpg

Gość dldlllldld
No ja bym je właśnie takie nosiła - kręcone, są super, tylko podstawa to dobre ścięcie. Nie prostuj ich - to naprawdę zbrodnia na tych lokach>;)

wzglednie ta grzywka spadajaca na oczka ale ja bym zostal przy naturalnych :)

Gość grzywka super

grzywka super aha grzywka taka bardziej sexowna a te krecone loczki to tala ladna mila dziewczynka wszystko zalezy na jaka okazje :)

Takiej brzydkiej twarzy jak moja juz nic nie poprawi :P no ale wiesz, tak żeby wybrac jak najlepsze z jak najgorszych rozwiazan ;P

nieparwda masz bardzo ladna twarz :) co do fryzurki, to na co dzien chyba bardziej krecone raz ze masz takie jak piszesz naturalne - mniej roboty a dwa ze wtedy taka grzeczna dziewczynka :) a jesli np tak na randke, czy cóś podobnego zdecydowanie grzywka na oczkach bardziej do mnie przemawia ;)

ja już Ci tam kiedyś chyba mówiłam, że w kręconych zabójczo wyglądasz :) tym bardziej, że tutaj takie trochę niewidoczne zdjęcia dałaś, a ja widziałam obszerniejsze także mam większy pogląd na sprawę:P mi się podoba taka burza loków, może dlatego, że sama nigdy nie miałam :P http://fryzury.tarnow.info.pl/img/curly_3.jpg znalazłam też coś z prostą grzywką, ale moim skromnym zdaniem raczej Ci nie będzie pasowało, jak już to faktycznie ta na boczek :) http://kobieta.gazeta.pl/poradnik-domowy/5,48635,2572361.html?i=0

Gość gojoli go joli
Alu dalas nam do oceny twoja fryzure czy swoja buzie,ktora przybiera coraz to inne miny na zdjeciach :O:O swoja droga, mowisz,ze masz tak orkopna buzie,ze nic nie pomoze, to smieszne, czekac az kazdy ci powie jaka to piekna nie jestes...i tak w ogole, taka super super super hiper stylistka jak ty i nie potrafi sobie dobrac fryzury, i nie jest pewna siebie tylko brzydka szara mysz? :O

Bardzo podobają mi się Twoje włosy i do tego ta grzywka :D i wcale nie dlatego że mam identyczną fryzurę :p

gojoli go joli - hmm, uczyli Cię czytać? temat CHYBA jest o włosach, prawda? zdjęć nie robiłam wczoraj, więc nie czepiaj się moich min, po trzecie, gdybym zamazała twarz pytanie o dobieranie fryzury byłoby bez sensu, dalej, wcale nie czekam, aż każdy mi powie czy jestem ładna czy obleśna vel "brzydka szara mysz", bo nie pytam o twarz tylko o fryzurę. PS, życzę Ci powodzeia w próbach zrobienie identycznej miny na kazdym zdjeciu ;] wiii - dzieki :) chociaz wszystkie moje kolezanki, które mają kręcone (no..mało ich jest:P) chcą mieć proste włosy ;)

Gość gojoli go joli
a daj spokoj dziewczyno, dla mnie to ty jestes zwykla wiesniara,ktora gdzies przeczytala o stylistach i sie uwaza za jednego z nich hahahaha a takie TRENDY pokazujesz,ze pozal sie boze, a dziewczynie radzisz isc na wesle w bialej bluze na wf i spodnicy, ktora wyglada jak diuzy klosz, smieszna jestes,zalosna bezgustna i zal mi Ciebie, do tego nie ma nic ciekawego w twojej urodzie, no moze poza duzym nosem i troszke konskimi zebami, nawet spoko z Ciebie LASKA :P

No niestety tak bywa :P ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma :P gojoli go joli - to naprawdę przykre, że zniżasz się do takiego poziomu, żeby czepaić się czyjegoś wyglądu...

Ja czasami też chciałabym mieć proste, ale tylko dlatego że można z nimi dużo więcej rzeczy zrobić niż z kręconymi, ale za to my możemy wstać, przeczesać na szybko włosy palcami i fryzura gotowa :p

Ha, i tu sie zgodze :) i zabawne jest to, ze codziennie (nie wiem jak Ty) ale ja mam co innego na glowie, bo kazdy loczek w inna strone mi sie uklada kazdego dnia :P a fryzura na topielice to po jakims czasie sie znudzi :P

Oj nie mów mi nawet o tym ;) czasami mam ochotę te loczki zamordować :p robią mi na tej głowie co tylko im się uwidzi ;) a juz najgorsze są takie malutkie z którymi absolutnie nic się nie da zrobić a one sobie zadowolone tak sterczą dumnie na środku głowy ;)

Miałam właśnie spytać o to samo ;) Aktualnie eksperymentuje z szmponami, teraz kupiłam ostatnio Pantene do codziennej pielęgnacji z odżywką, nie wiem czemu ale w życiu moje włosy nie były tak obżydliwe w dotyku jak po tym szamponie :o ale myłam nim włosy dopiero dwa albo trzy razy więc zobacze co będzie dalej... Do tego używam odżywki bez spłukiwania, aktualnie do włosów farbowanych z Ziaji ale też będę szukała czegoś innego, choć z tej jestem zadowolona :)

Poza tym czasami używam żelu, ale to jak mam jakieś super wyjście bo tak to mi się zwyczajnie nie chce bawić ;) poza tym oczywiście nie czeszę włosów, tylko przed myciem i tyle, nie susze suszarką bo mi się robi szopa, tylko czekam aż same wyschną.

ja uzywam teraz Pantene ale nie z odzywka, tylko do włosów zniszczonych (no .. prostownica) , odzywke ze spłukiwaniem mam osobno, taką samą, i do tego, tez Pantene bez słpukiwania do kręconych-ta jest świetna!! Do tego jedwab do włosów Silk Therapy :)