Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnnaaaa18

isc sama czy z chlopakiem ????

Polecane posty

Gość onnnaaaa18

niedlugo mam wesele i poznałam niedawno chlopaka czy zaprosic go zeby poszedl ze mna jako osoba towarzyszaca czy lepiej isc sama??? znamy sie dopiero tydzien czy nie za krotko aby isc razem na wesele???? jak myslicie??????

Gość onnnaaaa18
he he nie nie :) na wesele do kuzynki :)

Gość olenkaaaa18
:)

IDZ SAMA !!!!!; na co ci chlopak na weselu bedzie duzo ludzi bedziesz mial z kim tanczyc, a jak ci nie wyjdzie z tym kolesiem, to po co sobie opinie targac, ze mials kogos tylko na wesele, a moze kogos tam poznasz do zycia,a on bedzie ci przeszkadzal, i jeszzce dlaczego masz naciagac, panstwo mlode na to by kosztowali sie na twego kolege, poje i popije za darmo.:-) A jak ci zrobi obciach ten koles upije sie , i beda cie palcami pokazywac z kim przyszlas, na weselu jest alkohol, nie ryzykuj brac z soba bagaz niepotrzebny, to tak jak bys zabrala ze soba duza walizke i mila ja kolo nogi bo jest cenna a zawartosi nie znasz, pomysl !!!idz sama ubawisz sie super, jemu powiedz ze dostalas zaproszenie na jedna osobe bez osoby towarzyszacej, gdyz panstwo mlodzi oszczedzaja na kosztach...itd..wymysl cos,..

tez taki chce :D co do postow to w pelni popieram. Pogadac z nim, jak chlopak na poziomie to sie wszystko wyjasni. Jak powie ze to dla niego zawczesnie (w co watpie) to sie bedziesz super bawic sama a jak powie ze z checia, to sie lepiej poznacie, potanczycie czy co tam sie na weselach robi ;)

Gość onnnaaaa18
nie no on jest wporzadku i wstydu mi napewno nie przyniesie ;)

ja jestem muniek nie muminek 😡 :D to muminek byl najpierw, dopiero pozniej pojawila sie jego mama ... tak mysle :)

nic nie szkodzi, fajnie byc muminkiem :D najlepiej poagdac, wogole sporo spraw mozna rozwiazac przez rozmowe :)

Gość onnnaaaa18
chyba bedzie dobrze po po tych dwoch spotkaniach wydaje sie byc wporzadku, najwyzej wesele przebalujemy a pozniej bye

Gość olenkaaaa18
idz z nim pobawisz sie a po weselu jak Ci sie nie spodoba powiesz mu tak jak mowisz BYE ;) i bedzie dobrze a chociaz pokazesz ze nie przyszlas sama

Gość olenkaaaa18
ech;/ no ale ja juz go zaprosiłam ;(

"Dla mnie trochę kapa Sama go dobrze nie znasz a już będziesz zaznajamiać go z rodziną?" dlaczego ? przeciez nie idzie z nim jako nazeczonym :D tylko znajomym / kandydatem na chlopaka ;) wg mnie jest wszystko ok pobawia sie razem moze cos z tego bedzie, a moze to bedzie ostatnia ich impreza ;) z tego co autorka pisala to chlopak jest w miare do rzeczy wiec dlaczego mialaby isc sama do autorki: bardzo dobrze ze go zaprosilas :)

Gość onnnaaaa18
widze ze jest ktos normalny :) kto potrafi doradzić ;) Dzia MUNIEK :)

Gość onnnaaaa18
dziekuje :) pozdrawiam