Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość male to to

Co sie dzieje po odstawieniu tabletek?

Polecane posty

Gość male to to

Brałam bez przerw przez 4 lata. Teraz odstawilam i jestem pełna obaw. wszystko mnie boli, jajniki, piersi. Jak to u was byhlo?

Gość otes
ja npo trocxhe utylam....wsyztko sie zmienia wyszly mi krosty okresu nie mam juz ponad 50 dni

Gość otes
i teraz wracam do nich .....iagla obwa przed ciaza....bez tabletek najgorsze 2 miesiace w moim zyciu;]

Gość ajja21
ja teraz czekam na pierwszy normalny okres po odstawieniu i nic... mial tak ktos?

Gość eehhheeeee
mi się nic nie działo. jedyne co, to okres jak w zegarku mam :P brałam tabletkiprzez prawie 7 lat

mnie też wszystko bolało ale @ dostałam normalnie i chyba nawet wyczułam owulacje - tak było przez 2 cykle a teraz mam trzeci i tak dziwnie bo nie wiem czy miałam cykl bez owulacji czy coś nie tak jest czy jeszcze mogą wystąpić jakieś skutki brania tabletek?

Gość otes
ja okresu te znie dostalam ...;/ od 50 dni i bylam u gina i powiedzial ze jeszcze dlugo moge pocztakc na ta miesiaczke bo mam blone jakas tam cienka jak jets na pocztaku cyklu

Gość ania 1988
hejka ja też żuciłam tabsy ale tobyło 2 lata temu :) okres miałam regularny ... wszytko było wpoząsddku.. ale etarz ma chyba probmely pzrez to w zajście w ciaże ;/

ale wiecie co mi sie jeszcze nie podoba... bralam tabletki przez 2 lata no i strasznie sie po nich roztyłam wiecie. jak zaczynalam je brac to ważylam 54 kg w tym momencie waże 73 :( no i odstawiłam je tylko dlatego, bo mowie ze jak tak dalej pojdzie to niedługo bede wazyc 85 kg. i mialam duza nadzieję, żewróce spowrotem do swojej ukochanej dawnej wagi! a tu lipa spadło mi jedynie 1,5 kilo :(:(:(

Gość bo tyje się
od jedzenia a nie tabletek, tabletki jedynie wzmagaja apetyt i zatrzymuja nieco wody, ale 20 kg wody....

Gość asdasd
klima zafundowałaś organizmowi żarcie, sadło i tabsy...sorry ale organizm też musi odreagować....

no właśnie!!! jestem pewna ze to od tabletek!!! te hormony zaczeły jakos tak działać na moj organizm, bo właściwie to ja od zawsze miałam problemy z tym zeby choc troche przytyć. przy w zroście 174 wazyłam 52-54 kg to juz najwiecej. jadałam wiecej od mojegro brata który kawał chłopka jest bo na siłownie chodzi i kazdy sie dziwił ze jej i jem a nic po mnie nie widac. i teraz tak strasznie mi trudno siebie zaakceptować taką na dłuższą metę. ja już chce wrócic do tamtej wagi :( cio myślicie??? uda się?

Biore tabletki antykoncpecyjne juz 6 lat, co jakis czas mam robione badania sa ok, wiec lekarz mowil ze mam brac bez robienia jakis tam przerw....lecz ostatnio z pewnego powodu powiedzial ze mam odstawic chociaz namiesiac zobaczyc jak bedzie... myslicie ze warto na miesiac odstawiac??? moze lepiej na dwa??? piszecie tez ze minimum na 3 miesiace sie odstawia, dlaczego??