Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde blade 2

dziewczyny wejdzcie!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kurde blade 2

mam pytanie do dziewczyn,które golą okolice intymne. czy wam też wyskakują jakieś krostki czerwone czy coś podobnego po goleniu?? mnie nic nie boli,nie piecze ale jak popatrzę jak to wygląda to masakra. co mam zrobić,zeby tych krostek nie było? tylko depilacja woskiem czy coś innego? pomóżcie i z góry dzięki :)

Gość jak pierwszy raz goliłas

Gość Barambole z rodzynami
Spróbuj opalania rowa. Ja jak chcę pozbyć się chaszczy z okolic groty nestle to po prostu kucam nad kuchenką gazową, zapalam palnik i opalam rowa. Żadne krosty nie wyskakują.

Po goleniu maszynka najzwyklejsza przez ok 2 dni rano i na wieczor posyp talkiem te miejsca skutkuje :)

Gość mówię Tobie
to pewnie wyskakują Ci po żylecie zwykłej masz bardzo delikatną i wrażliwą skórę więc powinnaś używać raczej kremu do depilacji np z tą gąbeczką \\\"Veet\\\", albo woskiem ale spróbuj krem. Tylko musi być do okolic intymnych!!!

Gość rorko
ja miałam podobnie jak robiłam to zwykła rzyletka. teraz robie to kremem do depilacji okolic bikini. takim zwykłym najtańszym. nie mam z tym problemu

Gość rorko
Ale opalania rowa też spróbuje, buziaczki!

Gość kurde blade 2
dzięki wam bardzo trzeba będzie veet spróbować czy cuś,bo niby mam maszynkę z tych lepszych ale nic z tego :P a ten tall rzeczywiście pomaga??

Gość kurde blade 2
Właśnie pierwszy raz opaliłam sobie rów mariański, jestem gładziutka jak niemowlak tylko w kuchni trochę wali spalenizną ale to nic, rodzinie powiem, że przypaliłam jajka :classic_cool:

Gość kurde blade 2
podszywaczom dziękujemy ale poczucie humoru amsz:P

No pomaga :) naprawde. Ja robiłam też kremami ale przeciez nie da sie tak dokladnie kremem, pozatym wg mnie to zbyt wrażliwe miejsce na tak mocno chemiczny krem.

Najlepszy talk alantan w aptece za 2, 3 zł :) Moze mi jedna chrostka wyskoczy jak go używam, a tak to miałam całe okolice w chrostkach okropieństwo :(

Gość kurde blade 2
olee dzięki,na pewno spróbuję:)

Gość kurde blade 2
no tak krostki:P