Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lazy girl

a ja już wiem jak to jest mieć orgazm pochwowy

Polecane posty

Gość lazy girl

po pół roku współżycia już zwątpiłam i myślałam że seks już zawsze będzie po prostu tylko przyjemny-tzn.nic specjalnego a okazuje sie że nie można się tak łatwo poddawać i teraz jest naprawde wspaniale:)

Gość kalaskal
kurcze, ja wciaz czekam.. w jakiej pozycji sie udalo?

Gość darroo
boze co wy macie za facetow..?sex to nie mlucenie ile sie da :( biedactwa,chodz do nie to ci pokaze na czym ta zabawa polega :D moja kbieta zawsze ma orgazm bez tego ani rusz,musi krzyczec i blagac o wiecej wtedy wiem ze jest ok,jak drapie gryzie ciezko oddycha i jest cala mokra:D

Gość lazy girl
udaje sie narazie tylko w pozycji klasycznej kiedyś sama wylewałam żale na tym forum że sex nie sprawia mi przyjemności itp. więc teraz z chęcią dzielę sie swoimi ,,sukcesami'' najlepiej jest kochać się bardzo wolno tzn bardzo wolne pchnięcia i poruszać biodrami za każdym razem jest coraz lepiej:)

Gość hej darro
to twoja babka to chyba kocica skoro tak drapie i syczy :P

Gość obiektywna koleżanka
Zapamiętajcie sobie kobiety jedno! Nie wszystkie osiągają wewnątrzpochwowy orgazm, inne mogą Go tylko mieć przy pieszczeniu zewnętrznej części pochwy! Wszystko zależy od ukrwienia, od bardziej czy mniej podatnej i wrażliwej na dotyk powłoce skóry, błony w szparce.

Gość kalaskal
ja tak czy siak nadal będę wierzyc, ze mnie to spotka;)

Gość do darroo
widocznie jak a za kazdym razem to udaje a Ty qrwa jak głupi sie cieszysz. miałem wiele partnerek i nawet te najbardziej podatne na orgazmy nie miały go za kazdym razem:P takze mam rade jak panienka zacznie Ci stękac to jebnij ja w łeb i powiedz zeby Cie wiecej w chu!ja nie robiła. hehe