Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pall6mall4

okres i sex

Polecane posty

Gość pall6mall4

Drogie Panie czy uprawiacie sex kiedy macie "te dni". Muszę się przyznać że bardzo mnie kręci jak żona ma okres i jak leży z podpaską między nogami. Zapach jej cipeczki doprowadza mnie do szału. Zastanawiam się czy są osoby których kreci to samo?

Gość smok44444
ja też lubię jak moja dziewczyna ma okres

Gość a ja lubie fajnie
ale ty hrabinka placek jesteś:D nie każdy może nosić tampony, są niezdrowe a więc noś w sobie do 8 godzin ten śmierdzący czopek:D

Gość pall6mall4
Nie jest staromodna ale mówi ze jej tak wygodnie jest piękną kochaną kobietą

Gość ja uprawialam
z moim poprzednim partnerem, chociaz to dla mnie nie bylo zbyt komfortowe jemu sie bardzo podobalo. Za to moj obecny nie lubi wiec zawsze w tym czasie wymysla sobie anale ale tego za to ja nie lubie wiec nic ni ma :(

Gość pall6mall4
Lubię ją głaskać przez podpaskę czuje jak podnieca to moją żonę

Gość lkhvfc
my też lubimy w czasie mojego okresu, ale już jak mniej krwawie, mój czuje w tedy w pełni że mu ufam, że oddaje mu sie w pełni nawet w te dni, a on czuje w pełni moją kobiecość :)

Gość pall6mall4
to bardzo fajnie czasem zastanawiam sie jak daleko można się wtedy posunąć aby nie zaszkodzić zdrowiu żony

Gość sder
tez pieprzę sie z dziewczyną jak ma okres to jest fantastyczne całkowity odlot

Lubię? Za dużo powiedziane. Raczej mi to nie przeszkadza, dlatego zdaża się w te dni. Najciekawsze, co usłyszałem, że w te dni kobietom chce się bardziej. Przekora, czy chemia w organiźmie? Co Panie na to?

Gość czerwony
kiedyś wyjechałem na delegację, wrócilem po 2-ch tygodniach , a tu pech, żona ma okres. Zacząłem ją pieścić, tulić, całować bez żadnych zamiarów, nigdy tego nie robiłem, kiedy ona miała okres. Powiedziałem jej, jak bardzo jej pragnę. Wtedy ona powiedziała mi, że jeżeli nie będę się brzydził to możemy się pokochać. Zaszokowało mnie to na początku, nigdy o tym nie myślałem. Ale bez zastanowienia powiedziałem, że tak, pragnę tego. Od tego momentu, a minęło już wiele lat, kochamy się zawsze w tych dniach. Jest cudownie, bardzo mnie wtedy podnieca, ona też to uwielbia

No właśnie, mi też w okres chce się bardziej, i od razu jest "poślizg" :P Nie przeszkadza mi to, i mojemu Ukochanemu też nie, ale nie lubię być taka uświniona :P

Gość sarenkaq
okres to czas kiedy robimy to prawie codziennie jest w ty coś szczególnego co nas bardzo podnieca do szaleństwa

okres trwa ok 4 dni, to szmat czasu i trudno było by się powstrzymywać zwłaszcza,że ochotę mam taką jak zawsze. I na szczęscie nigdy nie spotkałam faceta,któremu okres przeszkadza. Ale ten fetyszyzm podpaskowy autora topiku, to fuuuj!

Gość deska20009
kiedyś na imprezie wszedłem do łazienki i zobaczyłem jak kobieta zmienia sobie podpaskę przeprosiłem i zmyłem sie z imprezy byłem podniecony tym widokiem .... dzwoniłem po agencjach aby spróbować to jeszcze raz ale zadna agencja na to sie nie zgodziła

Gość sexik ;) i okres
uwielbiam jak moja dziewczyna ma okres :> a sczegolnie kochac sie z nia wtedy zreszta ona tez to lubi ;) i wogule sie nie brzydze bo nie ma czego ;> to jest na maxa przyjemne az moj penis jest wtedy jakis twardszy ;)

Gość Doktor marchewa
Odpowiadajac poważnie, to sugeruje gumki w czasie okresu. Jeśli w jaki sposób sperma będzie miała kontakt z krwioobiegiem (co podczas okresu jest możliwe ) to zostanie potraktowana jako intruz i ciało kobiety zacznie wytwarzać przeciwciala. I jak pewnego dnia będzie chciała mieć dziecko, to może być problem.

Gość liczba 4503
dzis to juz okrutnie i te upały:)

Gość jestem chętna.
sama myśl o minecie właśnie wtedy gdy krwawię , doprowadza mnie do obłędu - uwielbiam :)

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Jestem Renata, moją focie znajdziesz na http://tele-amatorki.pl/ u samej góry. Jestem najgorętsza:) Uwielbiam pogawedki przez telefonik, poznam pana, który też czerpie z tego przyjemności i można z nim porozmawiać na każdy temat.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seksik? Mam na imię Melania, znajdziesz mnie na http://sextelefon.polska.ovh/ . Sprawię, że się rozluśnisz i spełnię wszystkie Twoje fantazje.