Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EnigmaCretu

Muzyka przepełniona erotyzmem...ciekawe linki...

Polecane posty

Gość EnigmaCretu

Proszę abyście wrzucali tutaj linki do teledysków, utworów które waszym zdaniem są przepełnione erotyzmem, które posłużyłyby Wam do aranżacji intymnych spotkań we dwoje... myślę że temat ciekawy i nie potrzebujący komentarzy:) Ja wrzucam link do najnowszego zwiastuna płyty Enigmy która ukaże się we wrześniu:) http://www.stern.de/?id=634974&q=enigma

Gość a ja lubie fajnie
nooo...

Gość EnigmaCretu
podnoszę... może dzisiejszego dnia zajrzą tu ludzie dla których muzyka jest bardzo ważnym elementem...

Dead Can Dance- nie jest przepełniona erotyzmem tylko raczej mistycyzmem, ale jest niezwykłym afrodyzjakiem podczas misterium miłości;)

Gość Diamonds are forever
"Wicked Games" - Chris Issack A moja ulubiona piosenka nadająca się na wieczór we dwoje to "Lily was here" Candy Dulfer i Dave Stewart'a:)

Gość Lily was here...to jest to
ta piosenka zawsze w radio leci, od dzieciństwa ją stamtąd kojarze bardzo fajna:)

Gość fanka Kaye Styles
A ja polecam Kaye Styles...dla mnie w ogole oni maja takie seksowne piosenki. Tytul: Upside Down Kocham te piosenke bo idealnie nadaje sie do erotycznego tanca. Sciagnijcie ją sobie z p2p.

a ja najbardziej lubię muzykę z requiem for a dream, fajnie buduje napięcie. dla tych co lubią delikatnie, romantycznie ( za czym ja nie przepadam:) ) polecammuzykę forepianową Richarda Claydermana. a na koniec zyczę miłosnych uniesień:)

Gość Diamonds are forever
Myślę, że jeszcze "Falling into you" Celine Dion by się nadało:)