Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Orange Dżedaj

Ani słowa o seksieeee!

Polecane posty

Gość dzaga z PKS-u
do salamandry poświęcę się dla Ciebie i z nim porozmawiam .. zresztą nie musze z nim rozmawiać wyślu mu tylko wszystkie scanny wyzwisk , oskarżania , gróżb Twoich ze odnajdziesz mojego eks i innych kwiatków... nie moge, ale tepa jestes- najpierw mowisz, ze wyslesz mu skany, za minute okazuje sie, ze juz dawno leza na jego biurku. zrob wszystkim te przyjemnosc i odwal sie od nas. nikt cie tu nie lubi.

Gość do salamandry
Treści, za które określono sankcje w kodeksie cywilnym, a które: * lżą osoby publiczne (art. 23 Kodeksu cywilnego); * zawierają pomówienia - informacje obarczające niepotwierdzonymi zarzutami inne osoby (art. 23 Kodeksu cywilnego);

Powiem tyle... Ja tez często gadam komuś "po co tak robisz.. tak nie można.. zamknij się i nie gadaj już pierdół.. że się zabijesz" ... Kłócimy się z Bursztynem o takie rzeczy.. ALE - jechanie " a ten koleś dla niej za ładny" "ale masz brzuch" "masz głupi ryj" "wyglądasz jak dziwka "... To mi się nie podoba... I pisze to, bo chce... Bronie swoich przekonan a nie bursztyna...

Gość dzaga z PKS-u
do salamandry Treści, za które określono sankcje w kodeksie cywilnym, a które: * lżą osoby publiczne (art. 23 Kodeksu cywilnego); * zawierają pomówienia - informacje obarczające niepotwierdzonymi zarzutami inne osoby (art. 23 Kodeksu cywilnego); aha, czyli idelanie wpasowuja sie w twoje obrazliwe mejle. ciekawe kto zaplaci za proces :-) przeciez ty ponoc biedna dziewuszka jestes i do tego niepracujaca kura domowa- twoje wlasne slowa :-)

Ezoteryczna ja nic do ciebie nie mam kobieto 10 glebokich wdechow i ci przejdzie... KOLEZANKI MOJE czy moja wypowiedz was obrazila i czy ''Własnie "dosrałaś" swoim koleżanką... BRAWO'' i czy wlasnie wam dojebalam tym co napisalam wczesniej? mozna krytykowac bo kazdy ma wlasne zdanie i ma do tego prawo...ale po co krytykowac i zwyzywac od najgorszych przeklinac unosic sie? mozna przeciez napisac dosadnie ale w bardziej cywilizowany i kulturalny sposob. hyhyhy o widze paragrafy juz leca....:)

kurwa, CO TU SIE DZIEJE???? Orange czemu ciagle wkrecasz sie w te durne gadki z pomaranczami? to nic nie daje, naprawde nie musisz sie nikomu tlumaczyc-my wiemy, jaka jestes i jest nam z Toba dobrze:D Muesli kochana, co u Ciebie? Make me smile odezwal sie ten Twoj, a propo obiadu, czy znow cisza w eterze?

Napisałaś : krytykowac bo kazdy ma wlasne zdanie i ma do tego prawo...ale po co krytykowac i zwyzywac od najgorszych przeklinac unosic sie? mozna przeciez napisac dosadnie ale w bardziej cywilizowany i kulturalny sposob. Za to, że uznałam, że nie wolno im obrażać czyjegoś wyglądu wyzwały mnie od dziwki... Jakiś czas temu.. Może nie wiesz. Uwierz mi... Im to mów. Nie mi bejbe ;) I ja się nie unosze ... Nie musze głęboko oddychać. To pare osób tutaj o mało zawału nie dostały jak napisałam, że plotkowanie na temat czyjegoś wyglądu nie przystoi.... :)

Gość do salamandry
salamandra ... zapłaci winny hmmm ja się tego nie boję ..bo mam czyste sumienie.... a Ty

ciszaaaa tak jak mowilam ze jest kiedy potrzebuje mnie zobaczyc porozmawiac raz w tygodniu przyjdzie pod okno hehehe zrobi minke smutna i ponownie sie odzywa znowu za tydzien...szmaciarz! :) ale to juz sie niedlugo skonczy:)

Gość dzaga z PKS-u
serio ezoteryczna? dlaczego wiec tak kulturalna i znajaca 5 jezykow , nie zadajaca sie z pospolstwem i plebejstwem osoba jak ty, zaczela od krytykowania mojego wygladu? NO PRZECIEZ TO NIE PRZYSTOI!

Ezoteryczna mnie tez tu od dziwek podnozkow szmat idiotek itp zwyzywaly i nie wiem kto i co mam sie pochlastac? nie rozumiesz ze tu juz niczego nie przetlumaczysz? ze to wszytsko jest zwyczajna patologia?

Gość dzaga z PKS-u
make me smile- badz silna. to jest palant i nie wiadomo ile uczucia mialabys dla niego, kiedys i mam nadzieje ze szybko, dojdziesz do tego wniosku. sliczna i madra dziewczyna z ciebie. tylko musisz bardziej uwierzyc w siebie oraz w to, ze zaslugujesz na prawdziwa milosc.

"dzaga z PKS-u serio ezoteryczna? dlaczego wiec tak kulturalna i znajaca 5 jezykow , nie zadajaca sie z pospolstwem i plebejstwem osoba jak ty, zaczela od krytykowania mojego wygladu? NO PRZECIEZ TO NIE PRZYSTOI!" Napisałam tylko, że nie jesteś księżną aby komentować w ten sposób urode innych... To chyba troszke coś innego. Ale wiem, to była mowa o Tobie więc to 60 razy ważniejsze niż pisanie o innych ludziach... Zapomniałam :( " 14:55 Make Me Smile Ezoteryczna mnie tez tu od dziwek podnozkow szmat idiotek itp zwyzywaly i nie wiem kto i co mam sie pochlastac? nie rozumiesz ze tu juz niczego nie przetlumaczysz? ze to wszytsko jest zwyczajna patologia? " No najwyraźniej masz racje... Z patologią się nie wygra.

my juz raczej wiemy kto to jest................. i mi sie juz tego nawet nie chce komentowac. w sumie nawet czuje hmmm zawód.

dzaga z PKS-u kochana ja wiem...wyciagnelam ostatnio wnioski po tym calym spotkaniu z nim kiedy przylazl tu...on srednio raz w tygodniu robi taka akcje pozniej znika na tydzien i znowu...i tak w kolko...czasami mysle ze on naprawde psychiczny jest...ale nie pozwole na takie traktowanie mnie...juz nie...wiem ze wiele razy chcialam byc silna i przegralam...ale teraz sie nie poddam...jest kiedy mu sie podoba...chce sie ze mna spotykac kiedy mu sie podoba....chore!:) tak jak i on....

ja tez...ale coz, bywa. zreszta od dawna podjerzewalam u tej osoby "rozdwojenie jazni" i wyczuwalam roznego rodzaju sciemy. mail zostal wyslany do moda juz odnosnie upewnienia sie czy mam racje, ale raczej mam.

dlaczego w kolko mowicie ze wiecie kto to a nie chcecie powiedziec...skoro mamy byc szczere i mamy wyeliminowac kogos kto bez przerwy z nami jedzie na ostro to dlaczego to ukrywamy co?

inne tez sie odzywaja mowiac ze wiedza kto...juz dzis kilka razy przeczytalam takie wypowiedzi ze ja wiem kto...ale nie powiem...bezsensu moim zdaniem:(

Gość dzaga z PKS-u
Make Me Smile- nie chce byc zbyt ostra- ale on cie raczej nie kocha, chociaz, tak jak my wszystkie, pewnie masz nadzieje. To jest palant, palant, palant! Facet powinien miec jaja, a gosc, ktory podnosi reke na kobiete... szkoda gadac...

a ja mysle, ze On ja kocha na swoj sposob.....bo gdyby jej nie kochal, to by ja olał totalnie!!!! po prostu nie umie sie zdecydowac i robi chore jazdy.....jak kazdy facet :o

dzaga ja juz nie mam nadzieji na nic...po co pieprniczyl o jakims obiedzie skoro nie ma dla mnie czasu? juz dawno wiem ze nie kocha bo gdyby kochal to by nie zachowywal sie jak kretyn...tylko po co przychodzi blaga a pozniej znika.... a zreszta....gdzies juz to mam...zaraz mu napisze smsa ze ma znalezc czas sie ze mna spotkac w tym tygodniu i tyle nie bede sie z nim cackac powiem co mam do powiedzenia na ten temat i tyle sie skonczy ta zajebiscie patologiczna znajomosc....przez ostatni okres czasu zrozumialam wiele....wiele! a on? wyparl sie tego ze mowil ze chce zebym byla jego znajoma wyparl sie tego ze mowil ze nie mozna kogos lubic i krzywdzic...powiedzial ''ja tak wcale nie powiedzialem'' zrobil ze mnie idiotke kretyn! ale mniejsza o to...ja juz na nic nie licze na nic!! i nie pozwole na takie traktowanie mojej osoby.

mnie sie nie chce dochodzic, ktora to.....po prostu nie wdaje sie w ZADNE dyskusje bo i tak nic z tego nie wynika! ja chce tu w spokoju popisac!!! tak jak np wczoraj wieczorkiem- znow bylo super......a dzis chujnia od rana :(

Gość dzaga z PKS-u
sorki enjo- ale nie zgadzam sie zupelnie. moim zdaniem to typ psa ogrodnika. przeciez zdradzil ja i uderzyl. czy tak sie zachowuje facet, ktory kocha i szanuje?

cześć właśnie wróciłam mam jednak długi urlop będę się uczyć nie wiem dlaczego ale mam przeczucie że myślicie że to ja bo mnie najczęściej nie ma chciałam powiedzieć że to nie ja

on na kazde moje pytanie odpowiada ''nie wiem''' do chuja albo sie cos wie albo sie czegos nie wie nie ma nic pomiedzy...albo tak albo nie a anie nie wiem ktore wprowadza mnie w stan bialej goraczki.... on mnie nie kocha...chce zwiazku bez zobowiazan spotkac sie raz na jakis czas gdzies pojechac pogadac jak ma problem przytulic sie jak mu zle pokochac sie...tak sobie to wymyslil...bo wiedzial ze mu ulegne...ale ja juz sie nauczylam mowic NIE

Osoba która bije kobiete już taka jest... Może kochać, ale nie opanuje się przed tym. Do końca życia będzie bił. To nieuleczalna choroba. Co do adresu IP... Jestem za... Ujawnic wszystkich.