Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna1278

mamy w Anglii które siedzą w domu z pociechami

Polecane posty

czesc dziewczyny! tez siedze w domu z corka (osiem miesiecy)maz pracuje calymi dniami. moja mala raczkuje od dwoch tygodni, i pare dni juz wstaje przy lawie i sofie i przy czym tylko znajdzie.jak nie upilnuje to jest placz na cala wioske. czasem pobawi sie (np teraz) siedzac.ale ogolnie zaczyna byc ciezko. karmie ja jeszcze, ale tylko wieczorem i w nocy, czasem 1. w dzien, reszta to obiadki, kaszki , deserki, budyn, ciacha itp my chcemy wrocic do Pl, tylko nie wiemy kiedy ha ha ah pozdrawiam

A ja do pracy nie ide a i tak nie mam teraz na nic czasu , bo gdy tylko oddale sie na chwile to zaraz jest rozpacz i tak w ogole to padnieta jestem dzisiaj , na szczescie spi juz slodko i ja tez chyba wczesniej sie poloze bo potem chodze taka niewyspana a co u reszty slychac ?

witam Panie wieczorowa pora :) ja przez caly dzien uzeralam sie z banda lokalnych dzieci piszczacych, biegajacych mi po domu i trzaskajacych drzwiami akurat wtedy gdy moje baby usypialo :o a teraz starsza musze spacyfikowac

a Tobie jak dzien minal bo ja sie ciesze ze juz sie konczy ufff.naresczie troche spokoju :) przyzwyczailam sie do ciszy bo znajomi zabrali moje hiperatywne dziecko nad morze na 2 tygodnie i wrocila dopiero 3 dni temu. ale teraz do halasu nijak sie przyzwyczaic nie moge.szczeolnie jak dzidzius spi a ona piszczy.no i wiecznie te kolezanki walace letterboxem zamiast pukac...

dobrze ze juz je odzwyczailam ze u nas sie ciagle dostaje soczki, lody i rozne inne smakolyki, i obiadem czasem poczestuje bo juz na bezczelnego same dzieciaki przychodzily pytac czy moga przyjsc na obiad albo ze nadia jak nie przyniesie lodow na dwor to nie moze sie bawic z nimi (tak tak byla taka jedna cwaniara ale juz ja wyprostowalam :)

prawie juz jestem...jeszcze tylko pojde zapalic i siade na pupie:) olga widze ze i u ciebie trzaskanie drzwiami w momencie kiedy trzeba mlodsze uspic:(...za tydzien szkola...odpoczniemy:):):)

wlasnie tylko kiedy ta szkola!!! cos nie moge sie dowiedziec, na necie nie ma zadnej informacji i wogole co kogo pytam to nikt nie wie hehe moze od poniedzialku zaczne koczowac pod szkola coby nie przegapic :)

no wiem cos o tym jak chcesz uspic dziecko i co chwile jakies krzyki i piski i walenie w drzwi chociaz wiadomo ze nikogo w lazience nie ma bo wszyscy sa w kuchni , teraz nie mam tego typu atrakcji ale czasem tesknie za tym bo taka cisza to moze czlowieka zabic tylko ja i dziecko i tak sobie gadamy do siebie przez pol dnia

u mnie szkola sie zaczyna we wtorek po w poniedzialek jest tylko poczatek dla nauczycieli ale nie wiem czy to obowiazuje w calej anglii czy tylko w naszej szkole

a jak dzionek minal?u nas pochmurno bylo caly dzien ale nie padalo...nawet wybralam sie do centrum na piechotke.....a co tam,przynajmniej bez meza gadajacego nad glowa;)

ach te dymki-rzucilam na poczatku ciazy i obiecalam sobie ze nie wroce do tego, nie ma bata, ale ciaaaagnie mnie troche :O wiem ze to nieekonomiczne i smierdzaco-niezdrowe ale... nalog to jednak nalog.powtarzam tylko sobie ze jak teraz znowu zaczne to tylko kolejna ciaza mnie uratuje znowu a tego nie planuje poki co)(chociaz tesknie ogromnie za moim wielkim bebnem)

dziewczyny a duzo macie w poblizu polskich sklepow??????????? u mnie jest 5 z czego do jednego mam 50 metrow:)a do nastepnych dwoch,ktore sasiaduja ze soba sciana(koszmar)ze 150 metrow wiec jest dobrze:)

chyba w calym UK tak samo bo zawsze dzieci dzieczyn z pracy mialy wolne wtedy co moja i konczyly rok szkolny tez tak samo.poza tym to chyba cos jak 1 wrezsnia obchodzony w calej Polsce

ja rzucilam palenie w pierwszej ciazy i zaczelam palic:(przysiegalam sobie ze z ta ciaza bedzie inaczej,ze jak mozna wytrzymac 9 miesiecy bez palenia to trzeba jakims durniem(przepraszam palace)byc zeby znowu zaczynac.....................powiedzialam mojemu mezowi ze jak nie rzuci palenia do mojego rozwiazania to zaczynam tez palic:)i wiecie co???????????? on nie pali a ja pale:(durna baba:(

ja przerwy w paleniu mialam dwie jedna bardzo dluga bo kilka lat nie palilam druga na czas ciazy i po ciazy jak okazalo sie ze nie mam pokarmu to tak jakos samo wyszlo ze pale ale chyba cena fajek zmusi mnie do zaprzestania tego procederu

a dzsiaj dokonalam nieco grubszych zakupow dla dziecka tzn zabawki a niech ma i niech sie cieszy sama sie ciesze jak sie z nia bawie

ja to w polsko-kuryjkim sklepie(kurdisz polski sklep otworzyl:/)kupuje polskie papierosy-25 za karton to nie jest jeszcze tak zle:)

jezu :)ja tez za tymi zabawkami tak jestem:)bardziej dla siebie kupuje:)...to chyba dlatego ze ja takich fikussnych nie mialam:(