Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna1278

mamy w Anglii które siedzą w domu z pociechami

Polecane posty

ale ze mnie glupek-caly dzien chodzi i wyzeram bita smietane z lodowki a potem miaucze ze nie umiem zrzucic ciazowych kg ;) nie wspomne juz o tym ze 2 tygtemu OSOBISCIE zjadlam CALE ciasto z truskawkami i smietana :O

ma takie fajne pianinko i gramy na zmiane a jaka radocha bo wczoraj nauczyla sie to wlaczac i jest naprawde czadowo

ja to juz od grudnia obiecuje sobie ze zaczne sie odchudzac z takim rezultatem ze do polski jade gruba:(ale jak juz wroce(trelemorele)to biore sie za siebie....ale juz powaznie bo za rok w sierpniu mam wesele kuzyna i ojca chrzestnego mojego daniela wiec nie ma mocnych-MUSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale lubie czytac o odchudzaniu i o tych ktorym sie powiodlo , juz kiedys sie odchudzalam i schudlam tylko tak ciezko wystartowac

ja jeszcze nigdy sie nie odchudzalam ale teraz przytylo mi sie 24 kg w ciazy z czego poszlo juz 12 ale mam motywacje-juz 3 osoby zapytaly mnie kiedy wreszcie urodze :O :O :O

doda jeszcze ze mialam cesarke i nie bedzie latwo ,szczegolnie z moja pasja do jedzenia na szczescie czekolada sama sie wykluczyla bo Lennox ma uczulenie jak zjem ale oprocz czekolady jest na swieci etyyyle pysznosci :D

ja to chyba cale zycie sie odchudzam:(..najwiecej mi sie udalo zrzucic 22 kg i niestety jojo mnie dopadlo a jeszcze ciaza-boze ja musze z 50 chyba schudnac:(:(:(:(:(:(:(:(:(

olga ja tez po cesarce:)nawet po dwoch i jestem bardzo zadowolona i szczesliwa ze nie musialam sie meczyc:)

kasia ja tez po dwoch :) i tez sie ciesze chociaz pierwsza wspominam koszmarnie, za to druga-cudo! troche mi tylko min azrzzedla jak sie dowiedzialam ze teraz juz nie rozcinaja wszystkich powlok brzusznych tylko skore i macice a miesnie sie rozrywa rekami :O :o :O

ja pierwsza mialam pod ogolnym znieczuleniem bo szybko mialo byc(29 tydz.i brak ruchow oddechowych)ale tak samo zrobiona jak i teraz czyli przez rozrywanie macicy a nie rozcinanie:)tulko teraz mialam w kregoslup znieczulenie,maz na sali...suuuper

Kasia,jak bedziesz drugi raz w ciazy to wez sobie w kregoslup znieczulenie....fajnie byc tak swiadomym i odrazu dziecko widziec:)

o to ja najmlodsza bo sporo jeszcze mi do 30 :) a drugie cc tez mialam ze zneczuleniem w kregoslup i naprawde bylo extra! wiecie za zawijam sie do lozka bo kregoslup mi wysiada juz.trzymajcie sie cieplutko i do jutra !

mialam miec epidural ale aneztezjolg zadecydowal ze bedzie ogolne bo kregoslup mam skrzywiony czy cos tam , a czy bedzie drugie dziecko sie okaze raczej nie bo zegar biologiczny mi zapie....... niestety