Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mistyczna

wasze dziecinstwo

Polecane posty

ulubione bajki - reksio,krecik,bolek i lolek, muminki, gumisie,smerfy :D i jeszcze była taka jedna fajna ale tytułu nie pamietam :(

anime: czarodziejka z ksieżyca, yattaman, kapitan dajmos, tsubasa, i tam pare jeszcze lecialo na Polonii 1. I potem Totoro :-D

krecik, muminki i reksio zawsze i niezmiennie. z anime czarodziejki z księżyca, tsubasa, siostra mi zwoziła jakieś record of lodoss war, samurai pizza cats i dragon knighta, już nawet nie pamiętam o czym to było :o

Gość blackcat
smerfy i gumisie :D reszty szczerze nienawidziłam :P Lubiłam też kronike kryminalną :D (niepamietam czy to sie tak wtedy nazywało)

jeszcze coś dopisze co mi się przypomniało z tej poloni 1 to sally ;) a najlepsze programy szły jakoś koło 23:D:D

sally! dajmos! jeszcze taki z fletem, nie pamiętam nazwy ;D jatamana też uwielbiałam. muminki, gumisie potem to już cartoony - krowa i kurczak itp. strasznie nie lubiłam kubusia puchatka i w ogóle większości bajek niedzielnych na tvp 1

holly & benji czyli kapitan jastrzab czyli tsubasa wkurzalo mnie ze jeden mecz potrafil trwac przez piec odcinkow. ulubiona postac - kojiro ;) gigi la trottola byl dobry.

smerfy, zdecydowanie. :) ale i słoń trąbalski XD gumisie, czarodziejka z księżyca[ !! ] i takie fajne trzy szalone wiewiórki.. w czerownym kubraczku, w zielonym i żółtym :D

Gość trtr
hmmm... widzę że nie moje pokolenie tu pisze więc za dużo się udzielać nie będę z anime, gdy byłam mała, to leciał Sindbad i Pszczółka Maja

Tak, byl brzydal i zlosniaca (\"brzydaaal!!!! masz mi sprzatnac te troskliwe miski!!!\":)) ja lubilam wszystkie yattamany, sally, bie, dajmosy, etc. Pamietam, ze moje ojciec dostawal szalu, jak wracal z pracy, bo chcial obejrzec tv, a tu przez godzine musial patrzec na bajki :) no i uwielbialam smerfy, wuzzle, krecika. nienawidzilam Puchatka

lubiłam smerfy, maję, reksia, bolka i lolka, program tik tak, 5-10-15, no i czwartkowe seriale kryminalne, nie lubiłam puchatka i muminków