Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lingwistka

Oczekujące na Potomka - nowy rok

Polecane posty

Gość lingwistka

Są tu takie kobitki, które planują maluszka za kilka miesięcy? My zdecydowaliśmy się na staranka nad potomkiem dopiero koło nowego roku :)

My od 15m-cy sie staralismy i sie udalo w koncu ;) 30 grudnia na tescie 2 kreseczki ;)

Gość gość
Podczas staranek o maluszka sprawdzacie kiedy jest owulka? Mierzycie tempke? Pobolewa Was brzusio i jajniczki oraz cycuszki? A tak w ogole to ja obiadeczek zjadlyscis kotleciczka z ziemniaczkami i popilyscie kompocikiem?

nie mam jako tako zachcianek :) moze za wczesnie my sie dosyc dlugo staralismy i musielismy udac sie po porade do ginekologa bo nie moglismy wcelowac w dzien itd ;) onnam idealnie wyliczyl wszystko i sie udalo po wizycie u niego :)

Gość gość
Mam nadzieję, że ja również niebawem będę czekać na potomka. Mam już jednego synka 7miesięcy ale chcemy mieć bardzo szybko drugie dziecko... Trzymaj kciuki. A ja zapraszam serdecznie na swój blog poświęcony macierzyństwie www.MARTYNAG.pl

Gość gość
Martyna ten Twoj blog to jakas porazka!!!!

Mi sie podoba ten blog ;) napewno wiele rzeczy do dopracowania ale wszystko w swoim czasie;)