Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martiii

bycie modelką-niespelnione marzenie

Polecane posty

Gość martiii

Od zawsze marzylam zeby zostac modelka...troche ludzi mowi m zebym sie nadawala ale na castingu jak powiedzialam ze mam 20 lat to babka jednym spojrzeniem dala mi do zrozumienia-jestes stara:/ teraz to 13 zostaja modelkami;/ szkoooooda, chcialabym spelnic swoje marzenie i miec chociaz jedno profesjonalne zdjecie...czy ktos ma tez tak jak ja??

Gość fghfgh
uigkjhgkjhgkg

Gość wrefrewf
Jeśli chcesz być modelką, nie możesz się przejmować przypadkową uwagą od jakiejś baby z castingu. Musisz mieć twardy tyłek, nie brać wszystkiego do siebie, a przede wszystkim uczestniczyć w każdym castingu w jakim dasz radę.

Gość kukunamuniumumunku
szkoooooda, chcialabym spelnic swoje marzenie i miec chociaz jedno profesjonalne zdjecie... idz do fotografa niech ci zrobi takie zdjęcie koszt z 30 zł i masz marzenia spełnione

Gość kukunamuniumumunku
szkoooooda, chcialabym spelnic swoje marzenie i miec chociaz jedno profesjonalne zdjecie... idz do fotografa niech ci zrobi takie zdjęcie koszt z 30 zł i masz marzenia spełnione

Gość Sędzimir
... i żeby być na topie musiałabyś sypiać z całą zgrają fotografów, dyktatorów mody, managerów itd. O to Ci chodziło?

marzenie emerytura w wieku 26 lat na przykład, marzenie jak cholera, i uzależnienie od kokainy, posrać się można z radości....