Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktos widziala dziub dziuba

sex bez zobawiazan???

Polecane posty

Gość onaaaaaaaa111188
no i dobrze do po co ogladac sie z siebie

Gość prawiczek i kropka
ale jak tak tylko udaje, bo wstydze sie tego, ze jestem prawiczkiem, ktory szuka dziewicy :P

Gość onaaaaaaaa111188
dziwni mnie jedno masz 21 lat a nie miales jeszcze dziewczyny na powaznie??? hmmmmm

Gość prawiczek i kropka
nie mam takiej smialosci do podrywania. a na imprezach przewaznie jestem mocno pijany albo czasem upalony (ale bardzo rzadko) i nie nadaje sie do nawiazywania kontatkow z nowymi dziewczynami

Gość onaaaaaaaa111188
acha chyba ze tak to moze tak duzo nie pij wypij tylko dla odwagi i do dzieła ;)po co czekac

Gość prawiczek i kropka
poza tym wolalbym sie zakochac w kolezance, nie lubie tak podrywac calkiem obcych dziewczyn. latwiej mi sie zakochac jak jakas znam, wiem jaki ma charakter itp. tylko, ze o kolezankach czesto wiem jakie mialy zycie seksualne, nie tylko, ze mialy chlopakow, ale rowniez przygody :o

Gość onaaaaaaaa111188
no sam sobie odpowiedziales albo albo jak widzisz ze to nie dla Ciebie to czas szukac w nieznajomych :)

Gość prawiczek i kropka
ale ciezko mi sie przelamac, moze z czasem to przyjdzie

Gość onaaaaaaaa111188
jesli bedziesz patrzyl na to czy to kol. czy nie znajoma to nigdy sobie nie znajdziesz dziewczyny na powaznie

Gość onaaaaaaaa111188
z czasem????? to do kiedy Ty chcesz czekac do 40 ???? no moze wytedy sie przełamiesz jak nie bedziesz mniał wyjscia ;)

Gość onaaaaaaaa111188
i 40 na karku :)

Gość prawiczek i kropka
poza za tym nie chcialbym sie zakochac w dziewczynie, ktora ma dosc bujna przeszlosc seksualna

Gość onaaaaaaaa111188
a moze tu nie chodzi o Twoje dziewictwo a o to jak wygladasz.

Gość prawiczek i kropka
nie jestem jakims brzydalem, podobam sie nawet dziewczynom

Gość onaaaaaaaa111188
to nie wiem co Ci juz doradzic, chyba pozostaje mi powiedziec abys uzbroił sie w cerpliwosc przyjdzie i na Ciebie pora;)

Gość prawiczek i kropka
no i pewnie radzisz mi zebym nie odrzucil zadnej dziewczyny tylko dlatego ze juz ma doswiadczenie seksualne ;)

Gość ktosika
to miedzy innymi tez :) no chyba ze mniała tylu chlopakow z ktorymi spala ze sama stacila rachube to nie

Gość prawiczek i kropka
a jak np ma 21 lat i spala z 5?

Gość ktosika
hmmmm ja bym takiego nie chciala , ja gdy stracilam dziewidzctwo to z chlopakiem ktory spal tylko z 1 dziewczyna. no ale tu juz jest kwestia upodoban i wymagan :)a jak wiadomo kazdy ma inne

Gość onaaaaaaaa111188
hmmmm ja bym takiego nie chciala , ja gdy stracilam dziewidzctwo to z chlopakiem ktory spal tylko z 1 dziewczyna. no ale tu juz jest kwestia upodoban i wymagan a jak wiadomo kazdy ma inne

Gość prawiczek i kropka
no moze jednego bylego partnera u dziewczyny bym zaakceptowal;) moze jakby byla ogolnie super to bym nawet nie baczyl na przeszlosc, oswiadczyl sie jej i wzial slub :)

Gość onaaaaaaaa111188
szybko szybko :) hi hi no ja spałam tylko z jednym ale bardzo go kochalam chyba nawet kocham ale to juz przeszlosc

Gość prawiczek i kropka
jestes porzadna i wrazliwa dziewczyna i na pewno sobie kogos znajdziesz :)

Gość olenkaaaa18
no napewno ale moge miec z tym problem bo spotykam sie nawet z jednym chlopakiem ale to chyba nie to bo porownuje go do byłego ;/

Gość prawiczek i kropka
a dlugo juz bylem nie jestes?

Prawiczek zajmij sie nauką,a nie błoną dziewiczą hmmm zeby Ci cos wytłumaczyć(tak bys to zrozumiał)dam fikcyjny przykład Jest 2 tak samo przystojnych facetów,maja taki sam status społeczny na tym samym poziomie intelektualnym,tak samo dobrze zarabiają.Rózni ich tylko jedna rzecz..jeden jest prawiczkiem,drugi miał 5 partnerek seksualnych.teoretycznie powinni miec takie samo powodzenie u kobiet i tak jest dopóki,kobiety nie dowiaduja sie ze 1 z nich jest prawiczkiem,On ma zdecydowanie mniejsze powodzenie...Nasuwa sie mysl dlaczego????nie dlatego ze sie z Niego nabijają(to za łatwe i zle mówi o kobietach)tylko dlatego ze lovelas by zdobyc kobiete wysila swój intelekt,wiec ost.pytaniem jest''z iloma spałaś''a prawiczek?---nie wytrzyma długo i zadaje to ważne dla niego kobiecie pytanie...a kobieta która nie ma błony dziewiczej intuicyjnie oddala sie od prawiczka...bo po co ma sie wysilac i cokolwiek Mu udowadniac?>skoro On i tak stwierdzi ze nie moze z taką być,bo nie zniesie myslize....itd Prawiczku nie mysl tyle bo tak Ci zostanie:) papapapappaapapapaapaa Co do seksu bez zobowiązań--tak tylko świadomie przemyslany

Gość onaaaaaaaa111188
3 miesiace nie dlugo bedzie