karolcia8 0 Napisano Sierpień 19, 2008 prosze powiedzcie mi czy tak ma być. bo przykleiłam sobie plaster evra na pośladku i jak idę to mi się zagina, wiadomo i miejscami tzn w dwoch miejcach zrobily mi sie takie szczeliny jakby powietrze tam bylo. czy to zle?? czy ma jakis wplyw na niedzialanie tego plasra?? prosze powiedzcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia8 0 Napisano Sierpień 19, 2008 prosze pomozcie!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia8 0 Napisano Sierpień 19, 2008 ejj no:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bebe552 0 Napisano Sierpień 19, 2008 juz nie przesadzaj .. to ze sie troche odklei to nic strasznego .. wazne zeby 2/3 byly przyklejone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bebe552 0 Napisano Sierpień 19, 2008 tez mialam nie raz takie szczeliny i nic sie nie dzialo i gin mi mowil caly czas ze mam nie histeryzowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia8 0 Napisano Sierpień 19, 2008 ok dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach