Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Moj chlopak sie na mnie obrazi

Moj chlopak sie na mnie obrazil............

Polecane posty

Nie dzis i nie dla mnie:( Ide spac, zyczcie mi szcescia , dziekuje za wszystkie wypowiedzi Kochani 馃尰 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ZakochaneMalenstwo
Poza tym , ja jestem z moim ch艂opakiem ponad 3 lata i nawzajem znamy swoje has艂a, wi臋c jak wida膰 nic do ukrycia przed sob膮 nie mamy. W telefonach te偶 wzajemnie sobie grzebiemy itd., nie robimy awantury o to, 偶e zajrzy kt贸re艣 z nas do kom贸rki... Pogadaj o tym ze swoim facetem, bo albo ma bzika na punkcie w艂asnej prywatno艣ci, albo ma co艣 do ukrycia... Jest jeszcze jedna opcja - zdenerwowa艂o go fakt, 偶e mo偶esz mu nie ufa膰 ;*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Moj chlopak sie na mnie obrazi => prosi膰. A ramy czasowe jako艣 dopasujesz :> JAk mu wygruchasz z pe艂nymi ustami przepraszam... Ooo, jak s艂odko by to wyglada艂o :P (艣wintuch ze mnie wiem :P )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZakochaneMalenstwo
Kochana jak si臋 ma jakie艣 z艂e przeczucia, to co艣 jest nie tak . Ja za ka偶dym razem jak je mia艂am, zawsze okazywa艂y si臋 prawid艂owe. To si臋 po prostu czuje.

Udost臋pnij ten post

Apostol------mialam isc spac ale to musze napisac: JESTES OKROPNY :D Malenstwo----tak on jest jak go znam wlasnie zly o to, ze jest ok facetem a ja mu nie ufam:( Jak ja bym chciala faceta z takim podejsciem jak Twoj ma

Udost臋pnij ten post

Malenstwo----oby Twoje slowa sie w gowno zamienily:(

Udost臋pnij ten post

Papapapapap Kochani moi, jutro wejde jeszcze raz dziekuje, zyczcie mi sil:) 馃尰

Udost臋pnij ten post

"Siedzi zadziwiaj膮co du偶o ludzi niewinnych, winnych, ale siedz膮cych nie za swoje etc" byl kiedys taki slogan nawet, ale on akurat nie smieszny, wiec nie bede pisal, zeby nikogo nie urazic. to taki maly off-topic ;) gdyby facet byl czysty to by sie tak tym nie przejal no chyba ze ma jakis uraz, odnosnie kontroli i swojej prywatnosci itp. ale kazdy jest widac inny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 My艣l臋 偶e....
On jednak troch臋 przesadza. Ja zapyta艂am si臋 przed chwil膮 mojego m臋偶a czy mia艂by do mnie o to pretensje. Odpowiedzia艂 z u艣mieszkiem, 偶e przeciez i tak sprawdzam jego poczt臋 i wszystko wiem to o co mia艂by si臋 denerwowac :)))

Udost臋pnij ten post

"Apostol------mialam isc spac ale to musze napisac: JESTES OKROPNY " tu sie zgadzam panie apostolek :P chociaz ja bym to ujal bardziej dosadnie ale znow beda same gwiazdki swietnie pasujesz do reszty trojcy - komik i camp neo czy jakos tak :P

Udost臋pnij ten post

Jakby mi facet sprobowa艂 sprawdza膰 poczt臋, o ile sama bym mu nie poda艂abym has艂a, to od razu m贸g艂by sie pakowa膰. Moja poczta, moja kom贸rka...istnieje co艣 takiego jak tajemnica korespondencji i wypada to uszanowa膰. Kiedy艣 taki m贸j jeden obejrza艂 sobie u naszej wsp贸lnej kole偶anki moje z ni膮 rozmowy na gg, z ciekawosci podobno, ale bez jej zgody (bez mojej zgody te偶). ciekawie by艂o, bo tam ona mi opowiada艂a mi o swoich problemach ginekologicznych...z mojej strony nie by艂o 偶adnych rewelacji, ale korespondencja jakakolwiek ma to do siebie, 偶e odbywa sie miedzy dwiema osobami. Wi臋c nie tylko moje tajemnice, ale i cudze te偶. Cholera, ja nawet synowi komorki nie sprawdzam :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Muniek => jeden projekt by艂o nie by艂o. Trzeba trzyma膰 poziom :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LaReina
Rany, jacy Wy jeste艣cie dziwni. M贸wi臋o ludziach, kt贸rzy nie widz膮 problemu. Ka偶dy cz艂owiek nawet b臋d膮cy w zwi膮zku potrzebuje odrobiny prywatno艣ci, przestrzeni TYLKO i WY艁膭CZNIE dla siebie. I to wcale nie oznacza,偶e ma co艣 do ukrycia. To naturalna potrzeba. Je偶eli mam kom贸rk臋, miala czy gg, to jest MOJA kom贸rka, mail i gg. I NIKT nie ma prawa w nich grzeba膰. Ja te偶 nie zagl膮dam w cudze rzeczy. Zwi膮zek powinien opiera膰 si臋 na zaufaniu. Gdyby m贸j facet grzeba艂 mi w mioch prywatnych rzeczach sprzda艂abym mu takiego kopa, 偶e roztrzaska艂by si臋 o ksi臋偶yc, bo to znaczy艂oby, 偶e mi nie ufa. A dla mnie koniec zaufania to koniec zwi膮zku. A do autorki - masz racj臋, jeste艣 g艂upi膮 bab膮, dziewczyno. I nie wiem, czy dasz rad臋 to naprawi膰. Bo nie chodzi o to, 偶e chcia艂a艣 wej艣膰 na jego poczt臋, a przynajmniej nie tylko o to. Da艂a艣 mu do zrozumienia,ze mu nie ufasz, a to boli. Ale zaczekaj na niego, przepro艣, powiedz, 偶e wi臋cej tego nie zrobisz, mo偶e Ci daruje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
LaReina => s膮 tu ludzie, kt贸rzy korzystaj膮 z lazienki w czasie, gdy, tam偶e, ich partner zalatwia potrzeb臋 fizjologiczn膮. Niby mamy przeg臋szczenie i wi臋cej ludzi na km kw. ni偶by nale偶a艂o, ale bez jaj... Mnie tu juz nic nie zdziwi.

Udost臋pnij ten post

Nie czyta艂am, jakie s膮 opinie, ale dorzuc臋 3 grosze - dla mnie dyskwalifikacja i nieodwracalna utrata zaufania, takich rzeczy si臋 po prostu nie robi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie bede pod czarnym
przesadzacie naprawde, zerwanie rozstania bo kto艣 komu艣 grzeba艂 w kom贸rce czy w meilu?? pory艂o wam , unas znamy swoje has艂a , grzebiemy w kom贸rkach i dla 偶art贸w szukamy dowod贸w zdrady. Nie przesadzajcie ludzie troche u艣miechu i optymizmu a nei straszne tajemnice korespondencji , wrzu膰cie na luz

Udost臋pnij ten post

czym innym jest przegl膮danie poczty czy komorki, jezeli wla艣ciciel sie zgadza, a czym innym wlamywanie si臋. Je偶eli kto艣 uwa偶a, 偶e potrzebuje prywatno艣ci, to nale偶y to uszanowa膰, proste.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gtujhttttttu78
A ja powiem tak , Jak mieszkalam z moim facetem jakies tak 7 miesiecy ,otworzylam list z banku od jego kumpla kyory wyjechal do polski ,balam sie ze jakis dlugow narobil ,moj facet tak sie wydarl na mnie ze myslalm ze to koniec .teraz po 5 latach razem ja wchodze na jego wszystkie konta i on o tym wie l)) i co ma to w dupie ze mu grzebie bo nie ma nic do ukrycia;))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olejzpierwszego
eee gadanie... mnie tez sie kiedys dziewczyna wlamala na poczte.... a nie trudno sie zorientowac kiedy ktos to robi.... w sumie nic tam nie mialem ale ze potem zaczelo jej troche odwalac i fochy walila tak ze juz nie jestesmy razem - no i potem starala sie wine na mnie zrzucic za rozstanie... to czasem ja wpadam na jej poczte i gg no i np. przychodzi zaproszenie na rozmowe kwalifikacyjn膮 od jakiejs firmy... no i...... ups I did it again :-D :-D :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie_lubie_wlochow
najlepsze ze jak ktos juz sie wlamuje to nie umie tego zrobic tak zeby sie wlasciciel nie zorientowal... kiedy moj byly mi sie wlamal na poczte to czytal wiadomosci najnowsze ktorych ja jeszcze nie przeczytalam hehe :) i myslal ze sie nie dowiem. kretyn.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olejzpierwszego
no tez tak samo moja zrobila... a teraz dostaje zawiadomienie o tym ze chc膮 ja do pracy... trzy kliki i go nie ma :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 .......upppppper....
upupupup

Udost臋pnij ten post

gdyby mnie facet poprosi艂, poda艂 powody dla kt贸rych mi nie ufa i chce si臋 dowiedzie膰 czy ma racj臋 czy nie to bym mu pokaza艂a co chce. A tak? Nie wyobra偶am sobie by wszed艂 kiedy艣 na moj膮 poczt臋... Chce wys艂a膰 smsa z kom贸rki - prosz臋 bardzo - ale ja nie kontroluje wi臋c on tym bardziej nie ma prawa tego robi膰. Nie dziwi臋 si臋, 偶e kole艣 si臋 wkurzy艂... gdybym ja po 3 latach dowiedzia艂a si臋 偶e facet mnie szpieguje? oj by艂oby ostro...

Udost臋pnij ten post

To juz 3 dzien kiedy ze mna nie gada.....wczoraj sie polozylam zanim wrocil z pracy tak wiec dzis spotkalismy sie dopiero w pracy. Nadal traktuje mnie jak powietze..tak sie boje ze to juz koniec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dolla
dlaczego w艂asnie faceci z poczty czy komrki robia taki problem przeciez jak sie jets razem to mowi sie wszystko a nie jkaies gupie ukrywanie poczty czy sms贸w-ja tego szczerze nie rozumiem moj facet mogl czytac i ogldac wszystko co chial w moim kompie czy komrce nie miala nic do ukrycia i dlatego nie byl to dla mnie 偶adne problem pokazanie tego , nie rozumie co to za pryatnosck iedys zk ims sypaima spedzam czas prawie 24h i nie moge przeczytac jego sms czy poczty to co to za zaufanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dolla
Faceci sa pod tym wzgledem beznadzieni mo j bly bo moj ziwzek rozpadl sie lwansie z porwdu utraty zaufania jakm i to oswadczy艂 chodizlo o 偶ycei codziennie zem i nei ufa bo mu wjede na poczte czy sms, zaczol zmieniac hasla to dopiero blyo podjerzane to mu sie wlamalam i bylo pozamiatane ,rozstalismy si bo on wnetrznei nagle przesta艂 cokoliwek od mnie czuc i nie ma do mnie zuafania, to to sorry chyab ja powinnam niem iec zuafania po czysm takim ze zamsiat powiedziec co ukrywa to ukrywa dalej tlyko lepiej ,kurde

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oooooooooooooooo....
u mnie bylo tak samo,odkryl a wlasciwie ktos mu zyczliwy powiedzial,ze wchodze na jego konto nk i czytam poczte,po czym zadzwonil i zbluzgal mnie od najgorszych,do dzis sie nie odzywa:(ale nie zmienil has艂a!skad to wiem....no wlasnie;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dolla
moj by艂 gnida i pozmienial wszytkie bo ma paranoje ,ze ja o szpieguje i wszyskto ze wogle to norlanie pol zycia spedzam na spiegownaiu go maniak jeden manie przelsadowcza ma jak by debil mowil co jest i jak i by pokazywla nie bylo by takich akcji podejrzen i innych takich

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 edysiulka
i jak to sie w koncu skonczylo? pogodziliscie sie? jestem teraz w bardzo podobnej sytuacji. daj znac!! chce wiedziec czego sie spodziewac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klaudia:(
hej wam :( m贸j ch艂opak wierzy by艂emu i zawsze sie k艂贸cimy o to. co mam robic? zawsze ja go przepraszam ?:(

Udost臋pnij ten post