Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moj chlopak sie na mnie obrazi

Moj chlopak sie na mnie obrazil............

Polecane posty

Gość moj tez sie do mnie nie odzywa
a tobie radze-mysl pozytywnie, przed polozeniem sie spac wyobraz sobie ze znow jest dobrze....pomoze :)

Moj tez sie do mnie nie odzywa-----sluchaj, uspokuj sie...Jak wymysle jakis sposob na jego udobruchanie, napisze! A moze w sumie idz do niego? nawet teraz! Marta---nie wiem:(

Gość
Też bym się wkurwił. Komórka zawsze leży na widoku, ale baba, która zacznie w niej grzebać, od razu może zabierać szczoteczkę do zębów.

Apostole-----na tek kom widnieje 1 sms, czyli ode mnie z wczesniej i jakis tel nieodebrany. Nawet mi sie nie chce patrzec na ta komorke...ehh, co robic Apostole? Zawijac spac czy czekac na niego?

po cookiesach raczej by nie doszedl, nawet jakby byl Neo z matrixa :P co do przeprosin, czyli byl tylko list i nieodebrany sms rozmowy nie bylo ? ...

" Też bym się wk**wił. Komórka zawsze leży na widoku, ale baba, która zacznie w niej grzebać, od razu może zabierać szczoteczkę do zębów." nie wiem czemu robicie takie wielkie halo z tego, ale ok ;)

Gość marrtaaaaa
ojj jakie terytorium, jak dla mnie to jest normalne- moze nie to zeby wejsc na poczte szpiegowac,ale zdarza ze sie wysylam meile z jego pocztu wiec sprawdzam czy nie ma cos do mnie i juz. mnie by to zastanowilo gdyby obrazil sie z takiego powodu... najwidoczniej nie chce zeby ona tak weszla i juz. gdyby nie mial nic do ukrycia to by nie bylo awantury

Chcialam pogadac ale z pogad=rda na mnie patrzyl, niestety w pracy , pracujemy w jednej firmie, w innych dzialach. Potraktowal mnie jak gowno

Marta---mysle podobnie jak Ty. Co robic Madra Glowo? Poradz!;)

rozumiem ze ktos moze miec pierdolca na punkcie prywatnosci - jego prawo ale jakby nie mial nic do ukrycia to az tak by sie nie wkurzyl. dlaczego chcialas sprawdzic poczte ? mialas jakies podjerzenia ?

258-----oj nie napewno nie:(:( nie chce ogladac zadnego z tych przedmiotow

W sumie nie ale wiem ze jaks dziewczyna ostatnio do niego pisala, dawna kolezanka. W sumie piggi z niej....:P Obiektywnie pisze hej;)

"wiem ze jaks dziewczyna ostatnio do niego pisala" i pewnie stad ta cala afera o prywatnosc i zaufanie ;)

Gość marrtaaaaa
a ile ze soba jestescie? ja bym zazadala hasla do poczty i sprawdzila przy nim i by sie okazalo czy ma cos na sumieniu, jak tam nic nie ma co moglo by ci sie nie spodobac to najwidoczniej nie spodolalo mu sie to i uwaza to za kontrole a jesli jednak tam cos jest to sama powinnas wiedziec co z tym fantem zrobic

no wiesz prywatnosc prywatnoscia ale czasami takie rzeczy sie ze znajomymi wypisuje ze moze lepiej zeby nikt sie z tym blizej nie zapoznawal...:)

Tak, Muniek, chcialam spr czy ta dziwa pisala ot co. Wiem ze to nic takiego ale jestem ciekawska osoba i dostalam po dupie!!! I to mocno ehhh Muniek----jestes madry wiesz?

3 lata jestesmy razem i mimo ze to zwiazek burzliwy to kochamy sie (mam nadzieje) wlasnie boje sie ze jak zazadam hal=sla to koniec bedzie. Chyba zawijam spac. Zmeczona jestem i rozstrzesiona! Byl zly jak pies!

Gość
Muniek => Śmieszne rozumowanie - w takim razie nie ma pomyłek sądowych powiadasz? Co drugi przelew tytułuję "za usługi seksualne" :P Jeśli panny/faceci moich znajomych maja podobne twojemu myslenie... Łohohhooho :D Moj chlopak sie na mnie obrazi => Iść spać i obudzić go lodem z połykiem? ;) Na mnie by podziałało. Tak obudzony od razu mam dobry humor :P

Gość marrtaaaaa
3lata i on ma jakies halo?! moim zdaniem koles ma cos do ukrycia jesli cie zostawi to tylko swiadczy o tym ze cie nie kocha, wiec po co ciagnac taki zwiazek dluzej skoro i tak predzej czy pozniej sie skonczy bo jakas pierdola mu nie przypasuje

Apostol-------super rada! :D :D Aczkolwiek odpada bo wstaje o swicie!!! Dziekuje za rade w kazdym razie 🌻

Marta-----Hmmmm..... On byl zawsze wrazliwy na punkcie swojej prywatnosci ale kurcze to chyba przesada no nie? Wygladal jak mis tatrzanski w tej swojej zlosci:(

Przestraszylam sie go z lekka nawet:O

"Muniek----jestes madry wiesz?" nie jestem ale dzieki 🌻 "Muniek => Śmieszne rozumowanie - w takim razie nie ma pomyłek sądowych powiadasz?" a wiesz ze teraz to Cie chyba nie rozumiem :D

Gość ZakochaneMalenstwo
Kochana, a czemu chciałaś sprawdzić jego pocztę? Masz jakieś obawy?

Gość marrtaaaaa
258- kompleksy ma kazdy kwestia tego czy sie do tego przynaje czy nie :P tak, to jest przesada. tylko pomysl gdybys to ty miala cos do ukrycia tez bys sie wkurzyla ze on moze sie o tym dowiedziec

Tak, w sumie lekkie mialam wiem ze kolezanka jego do niego czasem pisze, niezbyt ciekawa ona ale jednak miiiilllllaaaa baaaardzo i chcialam spr. Oj ciekawosc kosztuje:D

Gość marrtaaaaa
czsami ciekawosc poplaca:)

Gość
Muniek => "siedzi znaczy winny". Siedzi zadziwiająco dużo ludzi niewinnych, winnych, ale siedzących nie za swoje etc.