Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moj chlopak sie na mnie obrazi

Moj chlopak sie na mnie obrazil............

Polecane posty

Nie dzis i nie dla mnie:( Ide spac, zyczcie mi szcescia , dziekuje za wszystkie wypowiedzi Kochani 🌻 ❤️

Gość ZakochaneMalenstwo
Poza tym , ja jestem z moim chłopakiem ponad 3 lata i nawzajem znamy swoje hasła, więc jak widać nic do ukrycia przed sobą nie mamy. W telefonach też wzajemnie sobie grzebiemy itd., nie robimy awantury o to, że zajrzy któreś z nas do komórki... Pogadaj o tym ze swoim facetem, bo albo ma bzika na punkcie własnej prywatności, albo ma coś do ukrycia... Jest jeszcze jedna opcja - zdenerwowało go fakt, że możesz mu nie ufać ;*

Gość
Moj chlopak sie na mnie obrazi => prosić. A ramy czasowe jakoś dopasujesz :> JAk mu wygruchasz z pełnymi ustami przepraszam... Ooo, jak słodko by to wygladało :P (świntuch ze mnie wiem :P )

Gość ZakochaneMalenstwo
Kochana jak się ma jakieś złe przeczucia, to coś jest nie tak . Ja za każdym razem jak je miałam, zawsze okazywały się prawidłowe. To się po prostu czuje.

Apostol------mialam isc spac ale to musze napisac: JESTES OKROPNY :D Malenstwo----tak on jest jak go znam wlasnie zly o to, ze jest ok facetem a ja mu nie ufam:( Jak ja bym chciala faceta z takim podejsciem jak Twoj ma

Malenstwo----oby Twoje slowa sie w gowno zamienily:(

Papapapapap Kochani moi, jutro wejde jeszcze raz dziekuje, zyczcie mi sil:) 🌻

"Siedzi zadziwiająco dużo ludzi niewinnych, winnych, ale siedzących nie za swoje etc" byl kiedys taki slogan nawet, ale on akurat nie smieszny, wiec nie bede pisal, zeby nikogo nie urazic. to taki maly off-topic ;) gdyby facet byl czysty to by sie tak tym nie przejal no chyba ze ma jakis uraz, odnosnie kontroli i swojej prywatnosci itp. ale kazdy jest widac inny.

Gość Myślę że....
On jednak trochę przesadza. Ja zapytałam się przed chwilą mojego męża czy miałby do mnie o to pretensje. Odpowiedział z uśmieszkiem, że przeciez i tak sprawdzam jego pocztę i wszystko wiem to o co miałby się denerwowac :)))

"Apostol------mialam isc spac ale to musze napisac: JESTES OKROPNY " tu sie zgadzam panie apostolek :P chociaz ja bym to ujal bardziej dosadnie ale znow beda same gwiazdki swietnie pasujesz do reszty trojcy - komik i camp neo czy jakos tak :P

Jakby mi facet sprobował sprawdzać pocztę, o ile sama bym mu nie podałabym hasła, to od razu mógłby sie pakować. Moja poczta, moja komórka...istnieje coś takiego jak tajemnica korespondencji i wypada to uszanować. Kiedyś taki mój jeden obejrzał sobie u naszej wspólnej koleżanki moje z nią rozmowy na gg, z ciekawosci podobno, ale bez jej zgody (bez mojej zgody też). ciekawie było, bo tam ona mi opowiadała mi o swoich problemach ginekologicznych...z mojej strony nie było żadnych rewelacji, ale korespondencja jakakolwiek ma to do siebie, że odbywa sie miedzy dwiema osobami. Więc nie tylko moje tajemnice, ale i cudze też. Cholera, ja nawet synowi komorki nie sprawdzam :o

Gość
Muniek => jeden projekt było nie było. Trzeba trzymać poziom :P

Gość LaReina
Rany, jacy Wy jesteście dziwni. Mówięo ludziach, którzy nie widzą problemu. Każdy człowiek nawet będący w związku potrzebuje odrobiny prywatności, przestrzeni TYLKO i WYŁĄCZNIE dla siebie. I to wcale nie oznacza,że ma coś do ukrycia. To naturalna potrzeba. Jeżeli mam komórkę, miala czy gg, to jest MOJA komórka, mail i gg. I NIKT nie ma prawa w nich grzebać. Ja też nie zaglądam w cudze rzeczy. Związek powinien opierać się na zaufaniu. Gdyby mój facet grzebał mi w mioch prywatnych rzeczach sprzdałabym mu takiego kopa, że roztrzaskałby się o księżyc, bo to znaczyłoby, że mi nie ufa. A dla mnie koniec zaufania to koniec związku. A do autorki - masz rację, jesteś głupią babą, dziewczyno. I nie wiem, czy dasz radę to naprawić. Bo nie chodzi o to, że chciałaś wejść na jego pocztę, a przynajmniej nie tylko o to. Dałaś mu do zrozumienia,ze mu nie ufasz, a to boli. Ale zaczekaj na niego, przeproś, powiedz, że więcej tego nie zrobisz, może Ci daruje.

Gość
LaReina => są tu ludzie, którzy korzystają z lazienki w czasie, gdy, tamże, ich partner zalatwia potrzebę fizjologiczną. Niby mamy przegęszczenie i więcej ludzi na km kw. niżby należało, ale bez jaj... Mnie tu juz nic nie zdziwi.

Nie czytałam, jakie są opinie, ale dorzucę 3 grosze - dla mnie dyskwalifikacja i nieodwracalna utrata zaufania, takich rzeczy się po prostu nie robi

Gość nie bede pod czarnym
przesadzacie naprawde, zerwanie rozstania bo ktoś komuś grzebał w komórce czy w meilu?? poryło wam , unas znamy swoje hasła , grzebiemy w komórkach i dla żartów szukamy dowodów zdrady. Nie przesadzajcie ludzie troche uśmiechu i optymizmu a nei straszne tajemnice korespondencji , wrzućcie na luz

czym innym jest przeglądanie poczty czy komorki, jezeli wlaściciel sie zgadza, a czym innym wlamywanie się. Jeżeli ktoś uważa, że potrzebuje prywatności, to należy to uszanować, proste.

Gość gtujhttttttu78
A ja powiem tak , Jak mieszkalam z moim facetem jakies tak 7 miesiecy ,otworzylam list z banku od jego kumpla kyory wyjechal do polski ,balam sie ze jakis dlugow narobil ,moj facet tak sie wydarl na mnie ze myslalm ze to koniec .teraz po 5 latach razem ja wchodze na jego wszystkie konta i on o tym wie l)) i co ma to w dupie ze mu grzebie bo nie ma nic do ukrycia;))

Gość olejzpierwszego
eee gadanie... mnie tez sie kiedys dziewczyna wlamala na poczte.... a nie trudno sie zorientowac kiedy ktos to robi.... w sumie nic tam nie mialem ale ze potem zaczelo jej troche odwalac i fochy walila tak ze juz nie jestesmy razem - no i potem starala sie wine na mnie zrzucic za rozstanie... to czasem ja wpadam na jej poczte i gg no i np. przychodzi zaproszenie na rozmowe kwalifikacyjną od jakiejs firmy... no i...... ups I did it again :-D :-D :-D

Gość nie_lubie_wlochow
najlepsze ze jak ktos juz sie wlamuje to nie umie tego zrobic tak zeby sie wlasciciel nie zorientowal... kiedy moj byly mi sie wlamal na poczte to czytal wiadomosci najnowsze ktorych ja jeszcze nie przeczytalam hehe :) i myslal ze sie nie dowiem. kretyn.

Gość olejzpierwszego
no tez tak samo moja zrobila... a teraz dostaje zawiadomienie o tym ze chcą ja do pracy... trzy kliki i go nie ma :-D

Gość .......upppppper....
upupupup

gdyby mnie facet poprosił, podał powody dla których mi nie ufa i chce się dowiedzieć czy ma rację czy nie to bym mu pokazała co chce. A tak? Nie wyobrażam sobie by wszedł kiedyś na moją pocztę... Chce wysłać smsa z komórki - proszę bardzo - ale ja nie kontroluje więc on tym bardziej nie ma prawa tego robić. Nie dziwię się, że koleś się wkurzył... gdybym ja po 3 latach dowiedziała się że facet mnie szpieguje? oj byłoby ostro...

To juz 3 dzien kiedy ze mna nie gada.....wczoraj sie polozylam zanim wrocil z pracy tak wiec dzis spotkalismy sie dopiero w pracy. Nadal traktuje mnie jak powietze..tak sie boje ze to juz koniec

Gość dolla
dlaczego własnie faceci z poczty czy komrki robia taki problem przeciez jak sie jets razem to mowi sie wszystko a nie jkaies gupie ukrywanie poczty czy smsów-ja tego szczerze nie rozumiem moj facet mogl czytac i ogldac wszystko co chial w moim kompie czy komrce nie miala nic do ukrycia i dlatego nie byl to dla mnie żadne problem pokazanie tego , nie rozumie co to za pryatnosck iedys zk ims sypaima spedzam czas prawie 24h i nie moge przeczytac jego sms czy poczty to co to za zaufanie

Gość dolla
Faceci sa pod tym wzgledem beznadzieni mo j bly bo moj ziwzek rozpadl sie lwansie z porwdu utraty zaufania jakm i to oswadczył chodizlo o życei codziennie zem i nei ufa bo mu wjede na poczte czy sms, zaczol zmieniac hasla to dopiero blyo podjerzane to mu sie wlamalam i bylo pozamiatane ,rozstalismy si bo on wnetrznei nagle przestał cokoliwek od mnie czuc i nie ma do mnie zuafania, to to sorry chyab ja powinnam niem iec zuafania po czysm takim ze zamsiat powiedziec co ukrywa to ukrywa dalej tlyko lepiej ,kurde

Gość oooooooooooooooo....
u mnie bylo tak samo,odkryl a wlasciwie ktos mu zyczliwy powiedzial,ze wchodze na jego konto nk i czytam poczte,po czym zadzwonil i zbluzgal mnie od najgorszych,do dzis sie nie odzywa:(ale nie zmienil hasła!skad to wiem....no wlasnie;)

Gość dolla
moj był gnida i pozmienial wszytkie bo ma paranoje ,ze ja o szpieguje i wszyskto ze wogle to norlanie pol zycia spedzam na spiegownaiu go maniak jeden manie przelsadowcza ma jak by debil mowil co jest i jak i by pokazywla nie bylo by takich akcji podejrzen i innych takich

Gość edysiulka
i jak to sie w koncu skonczylo? pogodziliscie sie? jestem teraz w bardzo podobnej sytuacji. daj znac!! chce wiedziec czego sie spodziewac

Gość klaudia:(
hej wam :( mój chłopak wierzy byłemu i zawsze sie kłócimy o to. co mam robic? zawsze ja go przepraszam ?:(