Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaaaa

Lepsze od niejednego horroru...

Polecane posty

Gość yyyyyyyyyyyyyhh
ciary mnie przeszły szczerze mówiąc..

Gość yyyyyyyyyyyyyhh
To jest utwór Kalibra 44 puszczony od tyłu. Niektórzy twierdzą, że to przepowiednia śmierci Magika, inni, że to on specjalnie "zamaskował" tekst w tym utworze. Nie wiem co jest prawdą, ale jest to całkiem przerażające. Poza tym, za dużo w tym kawałku "przypadkowych" sensownych zdań..

wiecie - u mnie w chacie aktualnie jest ciemno, duzo swiatel trzeba zapalic, w roznych zakamarkach sa kontakty, ciezko do klopa dojsc po ciemku i w strachu siegac reka drzaca do kontaktu, wiec ja tam nie wchodze (na link,nie klopek), obejrzyjcie i dajcie znac o co to chodzi, bo znowu sie bede do klopa bala isc :D

Gość takajednaaaa
Ja tego słuchałam dziś rano i do teraz jakoś mi tak dziwnie. Dobrze mi tak, od roku narzekałam, że dawno nie widziałam dobrego horroru, po którym bym się bała ;)

berenka tam nic nie wyskakuje ani nic:p ja tam słysze bełkot tylko... ale i tak jakoś mi się z duchami itp kojarzy:o

Gość takajednaaaa
Ale rozmowa z lekarzem jest wyraźna... Aż teraz mnie ciary przechodzą i łzy do oczu napływają jak sobie przypomne to "I pewnie miał cię jeszcze kto obudzić?"

Gość .....ponawiacz...
kurrwa:O:O jestem sama w domu:O niedooglądałam do końca bo się boję:O:O to jest ta piosenka co kiedyś kochany mateuszek zapowiadał:(:( boję się:O:

Gość piwo karmi
czytalam rano na kozaczku myslalam ze padne ze strachu, juz nigdy wiecej tego nie odslucham brrrr

ponawiacz-kochany mateuszek zapowiadał chyba ponurą niedziele a nie to:P

Gość .....ponawiacz...
a to nie jest ta piosenka?? taka podobna mi się wydawała\:O to o co w tej chodzi?? opowiedzcie bo boję się oglądać:(:(

Gość piwo karmi
nie wiem chodzi o te dzwieki jak z egzorcyzmow

Gość piwo karmi
do konca tez nie obejrzalam bo sie balam

belkotu tez nie moge sluchac..nie teraz.. juz wolalabym,aby gdzies byl napisany tekst w ta i w tamta strone, choc moze tego odslucham w ciagu dnia? ..albo zapomne o tym i nie odlucham (dobry plan - hehe)

Gość takajednaaaa
To puść bez dźwięku

naprawiłam dziwięk :-p ale nie chce mi się tego słuchać bo to nie jest straszne, straszniejsze jest to że dzisiaj widziałam prawdziwego ducha :-p

ee,z tego wszystkiego,to zabilam komara giganta i nie polazlam jeszcze do klopka, a tak poza tym "plus i minus" nie bylo takie zle, a z tego,co tam opisuja (nie sluchalam:P) to nic nadzwyczajnego z tego nie wynika (tego tekstu tylem) p.s. dzieki za linka :)

Gość zwidy macie jakies
tam nic nie ma :o przypadkowe słowa,które komus sie wydaja sensowne a przecież teksty kalbra i tego całego sp.Magika i tak sa stekiem bzdur.

Gość takajednaaaa
W rozmowie z lekarzem mówi on "Wypierdolić", Magik odpowiada "Wypierdolić", wtedy słychać otwierające sie drzwi od okna a nastepnie Magik nawija "Jezu ja lecę jeszcze wiem..." a potem "...leżę najchętniej...". Drzwi, lot, gleba.Ten backmasking był w pełni swiadomie wykonany przez Maga.

Gość pumpumpum
Normalnie jest "Plus i minus to jedyne czym żyję" a na odwrót "jeszcze cztery, kto mnie zrozumie"... Ciary...

Gość vccvxc
Brrrrrrrrr