Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaaaa

Lepsze od niejednego horroru...

Polecane posty

Gość powiem wam że bardzo
chciałabym przesłuchac tego, co tam jest, ale się kurna, boję :-O Mimo że słońce świeci, ludzi dookoła sporo, ale jak sobie pomyślę, że w nocy by mi się przypomnialo, to znów bym chodziła wystrachana :-O

Gość Truskawka.
Ciekawe zjawisko... Nie słyszałam o tym przedtem. Już wczoraj (a właściwie dzisiaj, bo po północy) przesłuchałam to nagranie. Początek jest dość upiorny... Całość tych odgłosów dość przerażająca... Alle trzeba zachować zdrowy dystans do tego :) Ale zjawisko, fakt, interesujące... Może słuchaliście też nagrania pięknej piosenki Led Zeppelin 'Stairway to Heaven'? Znam to od zawsze :) Ale przesłuchałam przed chwilą nagrania wstecz... Intrygujące.

przesłuchałam tego jeszcze raz teraz na spokojnie i faktycznie słychać słowa ... chyba że to działa tak że slyszymy to co chcemy

ja tam ''wolę'' inne misheardy, bo jak dla mnie, to nie jest nic ponad to, z tą tylko różnicą, że to jest puszczone od tyłu

Gość kamomila
to całkiem normalne, że puszczając to od tyłu, moża usłyszeć i rozróżnić słowa, PONIEWAŻ: przy puszczeniu tej piosenki w normalny sposób, Magik niekiedy bełkocze --> to są właśnie te ukryte (zakodowane) słowa, które będzie można zrozumieć dopiero wtedy, gdy piosenkę puści się od tyłu. Żadna rewelacja.

hahaha ale jaja!!:Dwy sie tego naprawde boicie?:D mnie to rozbawilo na maxa!:D jakby nacpany murzynek z rapu cos belkotal hahaha!!:D

Gość zaciekawionnaaa
Nie rozumiem tego od tyłu , pojedyńcze słowa czy całe zdania?? ja tam nic nei widze patrzac na litery. Jak można zrobić z Plus i minus to jedyne czym żyje - jeszcze cztery(...) wyjasnijcie mi to na jakiej zasadzie to działa.

Gość no bo nie wytrzymam
czego Wy sie tam niby boicie??? :D

Gość hmmm ciekawe
znam cały tekst na pamięć, to jedna z moich ulubionych piosenek, musze ściągnąc program i przesłuchać sama:)

Gość to się nie maluj
też nie rozumiem co w tym strasznego a z resztą się zgadzam