Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maśśśśśla

moj pogrzeb

Polecane posty

Gość maśśśśśla

jak się tak zastanowiłam to gdybym umarła to na mój pogrzeb mało ludzi by przyszło, prawie nikt a u was ?

mi też wszystko jedno nawet lepiej chyba, jakby było mało ludzi, to rodzinie chyba lżej w ogóle zastanawiam się, czy się spopielić czy oddać na Akademię Medyczną

Nie liczy się ilość tylko jakość :) Zresztą, nie myśl o takich rzeczach. A jak już myślisz, to zrób coś, żeby było inaczej... Póki żyjesz to masz szansę

to trzeba skusić obfitą stypą :D tak zamiaruję, wino będzie się lało strumieniami i będzie smakowita wyżerka, już na to odkładam kasę i zrobiłam testament :D ja mam podobno długą linię życia - pochowają mnie w zbiorowej mogile, bo sama nie będę pamiętała swoich danych personalnych albo umrę w wieku produkcyjnym i przyjdą studenci, bo to zawsze wolne i będą ogólne pijane juwenalia -to by mi się najbardziej podobało (chyba, że mnie wcześniej wywalą za molestowanie studentów, podobno przy meno odbijają hormony i kobiety maja dużo testosteronu wtedy - o. to będę podrywać studentki też, równouprawnienie :D) i będzie lecieć \"take a little piece of my heart\" JJ - albo na co kto tam się załapie :D

Gość aniiiiaaaaaa
U MNIE MOZE Z 20 OSOB; ALE TO Z CIEKAWOSCI ; A Z OBOWIAZKU MOZE 10

Gość a u mnie
jak będzie tak będzie . Nie będę się teraz martwić o mój pogrzeb. Mogą mnie nawet w worku pochować....właściwie to dla mnie nie będzie miało już znaczenia. A kto przyjdzie ? Na darmową wyżerkę zawsze ktoś przyjdzie :)

Gość i ja również
eee jakbym teraz już zazraz umarła to byłaby cała masa:D bo to wiadomo jak młoda osoba umiera, ludzie ze szkoły, sąsiedzi, rodzina, znajomi itd... od cholery :D

Gość klatlaa
Camp a teraz to zes dopierdzielil:D:D:D:D:D

Gość BetiP1695
Uzywaliscie preparatu co sie nazywa Meno Expert? Bo wyszukiwalam komentarzy na temat tego leku i nic nie moge znalezc. Moze mozecie cokolwiek powiedziec mi o tym produkcie? Jest sens go kupowac, sa dostepne jakies zamienniki? Tu przeczytalam troche recencji o Meno Expert: http://www.listalekow.pl/meno-expert/ - myslicie, ze warto sie tym zasugerowac? Nie w smak mi sie naciac i zmarnowac bezsensownie pieniadze, dlatego pytam Was o rade. Z gory dziekuje za wszystkie informacje.

do mnie by przyszlo chyba sporo i mam nadzieje, ze urzadzili by sobie potem huczna impreze zeby kazdy chodzil na czworaka przynajmniej przez tydzien, niech tak mnie pozegnaja to bede zadowolona :)

Gość gość
ja chciałabym, żeby mnie spalili i moje prochy zrzucili ze szczytu Tatr :)