Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darroo2222

moja kobieta niechce sexu!!!!!

Polecane posty

nieee to nie ja hahaahah jak moja moze byc dziewica jak mamy dziecko :P:P:P HAHAHAHAHAAHA dobre to bylo

z tego co wiem to zawsze jak miala okres to tak ja mdlilo i bolalo ze mdlala,tabletki bierze na lagodny okres no i jako zabezpieczenie,do tego lepsza cera i takie tam :P:P:P

Mygrogynon znam roztyłam sie po nim i seks dla mnie nie istnial... dlugo trwalo zanim do tego doszlam ale niestety tak bylo... czlowiek uczy sie na bledach... Moze ona tez nie zdaje sobie sprawy ze to przez tabletki badz madrzejszy porozmawiaj z nia szczerze to powinno pomoc! Walcz o nia jesli ja kochasz!!!

Gość ciupcianie jest super
dziewicą byla do slubu a potm zaciazyla, to takie trudne do zrozumienia?

kiedys sama mowila ze ma libido i ze to pewnie przez tabletki ale brac bedzie bo ja podczas okresu nie boli i wie do godziny kiedy dostanie:) ona to stosuje jako lekarstwo i wybiera z tego mniejsze zlo

zamiast cilestu niech cilit popije, od razu nabierze ochoty

ja tez mam libido 🖐️

Gość Lewy
Baba jest Lesbą, tylko świetnie się kryje z tym znam takie przypadki... nawet mają dzieci a po jakimś czasie zostawia męża dla koleżanek..

ile zona ma lat teraz? i czy byles jej pierwszym?

zona ma 28 i jestem jej 2:) jest cicha spokojna zadbana zadna latawica i dyskotekowa lala, less tez nie jest bo niema zadnego pociagu do lasek ani zadne do niej nie przychodza:P

jedna przychodzi ale zadko i durna jest do potegi ze jak wyjdzie to moja sie z niej smieje bo ta ma zawsze jakies tematy ze cycki ma male ze niema kto ja posowac i takie tam,nazeka na celulit HAHAHAHHAAHAHAHAH

ostra jest, dupczyc zaczela sie wczesnie, a teraz zabrakło ochoty

Może jak przychodzi ta jej wg ciebie \"durna\" koleżanka to one sie świetnie bawią we dwie :D :D A tobie mówi co innego tak dla pozorów bo przecież nie powie ci że koleżanka robi odlotową minete :P

nie bo zawsze ja tez w domu jestem,zreszta ona seria jest taka glupia ze szok,a co do tego ze dupczyc sie wczesnie zaczela to miala 18 lat a teraz ma 28 wiec chyba raczej nie wczesnie bo teraz to 15 latki sie jebia jak potrzaskane

28-12 myslalam ze wychodzi 16 :D

Gość Mój facet chyba nigdy się ze
mną nie ozeni

Gość CZY ABY TO NIE SCIEMA
DAROOO NAPISALES W TYM TOPIKU ZE MACIE 10-MIESIECZNEGO SYNA, A W STARYM TEMACIE NAPISALES O 10-MIESIECZNEJ CORCE!!! JAK TO JEST???

w jakim stary temacie..? to moj pierwszy temat na kaffe o czym ty piszesz.? chyba wiem czy mam corke czy syna

Gość wsciekles sie olsztyniaku
to jest ten sam daro i jak widac on sam nie wie czyma corke czy syna, nic dziwnego ze z zoną sie nie układa 🖐️

Gość CZY ABY TO NIE SCIEMA
To nie ty pisałeś??? 09:59 Daroo9787 żoną to zapewniała mnie, że tak jak ja uwielbia się pieścić, i nie może doczekać się już sexu ze mną. Przed ślubem, nie chciała, bo tak była wychowana, a ja ją szanowałem, i było tak jak chciała. Ale po ślubie okazało się, że sexu, poprostu nie lubie, i najchętniej obchodziła by się bez niego. A ja ją kocham i nie mogę żyć bez tego, przez to, że tego nie chce, wpadam w okropny stan, ciągle jestem na tym tle niespełniony, bez przerwy, przez to myślę o sexie i nie potrafię się skupić na pracy. Nie potrafię normalnie funkcjonować. Co ja mam zrobić?? Tylko nieradźcie porozmawiać z nią, bo od kąt jesteśmy 4 lata po ślubie rozmawiam z nią o tym, albo próbuje rozmawiać i nic to nie daje!!! Jestem w takim stanie, że najchętniej rzuciłbym to wszystko, tylko że mamy córkę, i bez niej też pewnie nie potrafiłbym żyć, bo ją uwielbiam. Co mam zrobić, jak dalej żyć, bo jestem tak spragniony miłości, że oszaleje jeśli tak dalej będę musiał żyć bez miłości i cielesnej bliskości!!!

to post jakiegos forumowicza ktory go wzucil tu na porownanie a nie ze ja to pisalem;/ czytaj uwazniej

pozatym pisze wyraznie 09:59 Daroo9787 a ja jestem darroo i mam stalego zarejestrowanego nicka :P:P:P

przyznaj sie ze za zone wziales sobie dziewicę nielubiacą seksu :D

Gość olejzpierwszego
tak czy inaczej jak masz kobite ktora chce 1 w miesiacu i nie widzi w tym problemu to chyba pora wymienic

u autora wymiana nie wchodzi w grę podobno bo mają dziecko i on ją bardzo kocha 💤