Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darroo2222

moja kobieta niechce sexu!!!!!

Polecane posty

Z tym że się \"brzydzi\" innych facetów nie bądź taki pewien Żona mojego znajomego też się \"brzydziła\" sexu nie mówiąc już o minecie i obciąganiu :P Twierdziła że to jest brudne i niemoralne nawet piersi swoich nie pozwalał mu dotykać :O I co się okazało?? Że z innymi facetami wcale się nie \"brzydziła\" ani sexu ani obciągania im :O Twierdziła że robiła to dlatego że on ją rzekomo zaniedbywał. No tak bardzo ją zaniedbywał bo pracował a ona nie bo musiała mieć czas na rozkładanie się na prawo i lewo :P :P

to ze mnie wykancza psychicznie to racja,psyche mi ora i to jak cholera ale nie daje poznac po sobie. Malo rozmawiamy od jakiegos miesiaca a jak temat to tylko dziecko albo kasa i niema w tym slowa MY Czuje ze powoli trace kontrole i ze nie daje sobie z tym rady i niewiem jak dlugo wytrzymam ,niemam ochoty juz na smianie sie a bylem zawsze wesoly chlopak ktory rozbawia towarzystwo,inne mnie nie kreca i patrze na nie bez wyrazu z obojetnościa,idzie jakas dziewczyna przez park siedze z kumplami oni patrza i usmiechy od ucha do ucha rozmawiaja jaka fajna laska a ja nic tylko spojze i na tym sie konczy,chodze zdolowany bo mne to przytlacza od srodka jak jasna cholera:(

Gość załamana brakiem swego idola
jestes za miekki, za slaby,nie potrafisz sie postawic , takie cieple kluski, buzi na dzien dobry a ona i tak ma Cię w dupie , taka prawda, wyszla za Ciebie bo nie miala innego chetnego, tak nie wygladają normalne malzenstwa

Czy wy czytacie, co Wy za bzdury piszecie? Przecież babka przed porodem miała chęć, teraz dopiero nie ma. Przeczytaj sobie chłopie, co wcześniej napisałam. Niech zrobi sobie badania!!!!!

Gość do autora...
A u mnie jest odwrotni:-(mężowi się odwidziało:-(ja uwielbiam i zawsze uwielbiałam sex,ostatnio jak robiliśmy zakupy w supermarkecie nie wiem co mnie naszło wyglądał tak pociągająco że jak tylko wróciliśmy do domu myślałam że zwariuje taką miałam ochote,a on nie:-(bo idzie już po naszego synka do mamy bo miał być o tej godz.i nawt 5 min.by go zbawiło ech...jak tak dalej pójdzie chyba sobie kogoś znajdę:-(chyba że on mnie uprzedził i ma kogoś:-(

zalamana to ze dbam o nia i ze jestem dobry nie znaczy ze jestem cieple kluchy nie raz dostanie opierdol za cos i to pozadny tak ze 2 dni sie nie odzywa,ja sobie na glowe wejsc tez nie pozwole i komus tez nie wchodze,co miesiac ide z kolega na piwo pogadac o meskich sprawach a ona do mne zawsze w ten dzien ma problem ze zas ide ze sie szlajam itd,,wtedy wybucham bo chyba tez mam prawo gdzies wyjsc z kumplem raz na miesiac prawda? i tak moje zycie to tylko dom praca mama dom praca dom mam dom praca i tak w kolkoto tez mi sie czas dla mnie nalezy

zapominasz o jednym,a mianowicie o tym,że ona musi chcieć zrobić te badania,a facet za taką propozycję może dostać po gębie :O

musiala miec chec przed, bo inaczej by sie z nia nie ozenił :P

do autora... n to moja z nim by sie dogadali ona niechce on niechce wiec gra gitara i zwiazek czysto formalny kolezenski rano czesc wieczorem pa i na tym finish heheh kurwa ze ja tez musialem na takie cos natrafic,przeciez mam w sobie tyle energi i tak uwielbiam sex ze to masakra,chodze jak bomba taki nabuzowany,przeciez jak bym poszedl teraz na impreze,wypilbym pare kieliszkow i by jakas mnie uwiodla to ma chyba przerąbane bo niewiem czy bym sie powstrzymal takie mam braki

toż kurwa idź chłopie na tą imprezę ,a nie konaj na kafe,a potem opowiesz jak było :D

pozyjesz jeszcze tak do 40 a potem sie roziwedziesz :D

strasznie to smutne... że aż tak cie żona zaniedbuje... moze dostala czego chciala (dziecko) i juz nie jestes dla niej pociagajacy... udawaj ze masz romans moze to ja ruszy i ocknie sie biedaczka z letargu... Moze potrzebuje bodzca ze Cię straci...

xy hehe dobrze powiedziane ale ja tak niechce bo co to bedzie za rodzinka jak bede musial chodzic na lewo:-/ niemam zamiaru do tego doprowadzic,a najlepsze jest to ze sa takie wlasnie przypadki a potem laski pisza ze facet je zdradzil i ze kawal chuja ale sie nie zastanowia dlaczego zdradzil(nie mowie ze w kazdym przypadku) sa erotomani co rzna co popadnie

wierna tego zrobic nie moge bo mieszkam u niej i jak bym udal ze mam romas to rzeczy mialbym pod drzwiami i taki bylby efekt wiec odpada

darroo ,a co to za rodzinka, w której facet dostaje do łba bo mu ślubna,przyżekająca przed ołtarzem tyłka żałuje???? To będzie dobra rodzinka?????? Jeszcze z nią idź do kościółka i stówkę rzuć na tace w podzięce za taki skarb :D

odetnij jej kase i udawaj romans mam nadzieje ze potem bedziesz juz tylko pisal nam o wspanialym malzenskim seksie!!! :)

dlaczego tak jest ze takie zimne ryby mają męzow ktorzy jeszcze przy nich trwają mimo braku seksu a gorace kobietki ciagle trafiają na popaprancow 😡

Gość do autora...
Może my się jakoś pocieszymy nawzajem;-) (żart)tak serio to nie wiem co poradzic bo mam to samo:-(

no właśnie cio sadzisz o zaburzeniach hormonalnych swojej ślubnej!!!

Gość moze to i nie prowokacja
sa takie niczego nieswiadomo facety ktore dają sie robic w bambuko, moze na starosc oprzytomnieje i zacznie się chędożyc z młodymi 🖐️

no właśnie jak to jest że zimne ryby maja mezów a gorące laski... roznie to bywa hehe

niewiem co powiedzialaby na to zeby isc do lekarza,je tabletki chormonalne jakie przepisal jej lekarz do ktorego chodzi juz pare ladnych lat,mysle ze na brak hormonow nie nazeka:P owszem jestem z Gliwic :)

ale moze poziom sie zmienil tych hormon ów... a bierze caly czas takie same tabletki??? znasz ich nazwe ?

Gość ciupcianie jest super
to nie ty zalozyles topiki na erotycznym , jeden ze zona byla dziewicą do slubu a drugi ze poszedles do dziwki ktora powiedziala ze jestes taki super?