Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darroo2222

moja kobieta niechce sexu!!!!!

Polecane posty

ja bym zaczela tak wiecej pracy mniej w domu steskni sie napewno :P Albo moze ma kochanka ?

2 dni temu miną miesiac od ostatniego wspolzycia i wiecie co..?ani razu przez miesiac nie dobieralem sie ani nie proponowalem sexu tak na probe zeby zobaczyc jak zareaguje i ze moze sama wyjdzie z inicjatywa !efekt.? zaden-ani jednego slowa na temat sexu w domu prze 33dni nic a nic zupelnie cisza

Gość załamana brakiem swego idola
eh to teraz widac jakie są te jej orgazmy, tak jest super a ona tego nei chce? dziwne to wszystko, autorze dałes sie nabrac i biorac slub i teraz dajesz sie nabierac na jej rzekome orgazmy

kochanek odpada!bierze dziecko i z tesciowa jada do babci codziennie i siedzi tam na ogrodku,kawa itd..nigdy esa nie dostala jakiegos dziwnego..nie chodzi po dyskotekach i nie szuka wrazen,zreszta zna tylko moich znajomych jak idziemy do mojej mamy to czasem przysiadziemy z nimi po drodze ale to dosc zadko

spytaj sie czy ma jakis problem dlaczego nie! powiedz ze wszystko zrozumiesz bo ja kochasz, jak nic nie powie to powiedz ze masz czas i poczekasz az wrescie powie powod

wyglad wychudzony to nic, jak jest tka niska waga to nie działają hormony, moze ma za malo estrogenów, one potrzebują troche tłuszczu, a moze ma wysoką prolaktyne,moglaby to zbadac ale jej widoczniejest dobrze jak jest, a Ty pewnie skonczysz z kolejnymi kochankami bo na rozwod braknie Ci odwagi

zalamana jak kobieta udaje to rozpoznalbym bez trudu,krzykiem nic by nie zdzialala ja bardziej patrze na zachowanie organizmu,skurcze,kolor warg i takie tam zreszta co ci bede tlumaczyl,nie jestem debilem i nie dalbym sie oszukac tak lekko jak wiekszosc panow! znam jej cialo od 7 lat jak wlasne i wiem co lubi czego nie i co ja pobudzi w 5 minut,nie jestem jakims amatorem co tylko rusza dupą i tyle

nie wiem sama moze lekkim powodem jest dziecko moze zle sie czuje ze wy to robicie w domu gdzie jest dziecko

wspolczuje Ci!i twojej kobiecie tez-kurcze sex to niesamowita przyjemnosc. ja odmowic sobie tego bym nie mogla. Moj Facet ostatnio mial male problemy z zatarciem i dzien bez seksu to dzien stracony! a co dopiero 33dni-jak pisales!

nie pisze jak potluczona... siedzi z dzieckiem z tesciowa ciebie przy niej nie ma tylko pieluchy i takie tam duperele... A kiedy wyszła gdzieś sama z kolezankami na kawkę albo do kina odprężyć się... Może ona zmęczona jest poprostu... :O

teraz moze jeszcze nie masz a co bedzie za jakis czas, a jak seks bedzie raz na 3 miesiace to co? Jakas kochanica sama sie nawinie w koncu

moze jest zmeczona bo juz sam niewiem ale ma jakic hamulec i nie umiem dotrzec do niej w zaden sposob,tesciowa w dzien siedzi u swojej mamy wiec jesteśmy sami,bieże malego czesto ze soba ale to nic nie daje bo ona patrzy na serial potem jakas gazeta albo komp i pasjans a dni leca jak cholera,kolezanek ma malo a jak ma to nie tu gdzie mieszkamy

dlatego może ona jest znudzona sytuacja... skoro ma pomoc przy dziecku to dziwne to jakieś a nie ma hobby jakiegoś... pasjans zle mi sie kojarzy :P

No ale przed ślubem - jak było? Przerażające to jest.

no nie lubi seksu, musisz to przyjac do wiadomosci, woli popatrzec na serial i poukladac pasjansa i co zrobisz?

no kurde ale taka zonka to egoistka, nawet jak sama nie lubi to moglaby to dla meza zrobic przynajniej raz w tygodniu, po co wychodzila za mąż w ogole to nie wiedzialam ze sa takie kobiety, ja sama takich nie znam, albo mi nie mowią ze jest taki problm, a tu na kafe okazuje sie ze to nie odosobniony przypadek

strasznie to smutne że niby malzenstwo.. powinnie sie kochac i seksic na potege a tu lipa!

Gość a wiec tak..............
Twierdzisz że kochanek odpada...napiszę tak mam podobną sytuację tzn.mój wiek,dziecko wyjazdy na obiadki tesciów czy rodziców mam czas jestem cały czas w domu.Ale mam kochanka i nikt o tym nie wie.....wiec dobra rada upewnij się czy twoja żona na pewno go nie ma Pozdrawiam!

zawsze po sexie sie do mnie przy tuli i mowi ze bylo fajnie ze sie podobalo i ze dobrze jej jest ale co mi z tego jak to jest tak zadko ze az strach pomyslec:( niewiem co zrobic,niechce nalegac co chwile jak idiota..ale z 2 strony to mam potrzeby jak prawie kazdy facet,tez pracuje i to na budowie przy wykonczeniach,nie raz musze zostac do nocy i jestem caly dzien aktywny,przechodze kilometry po budowie w ta i spowrotem gora dol i dopiero nie powinienem miec ochoty w domu juz na nic bo cala energia zostaje w pracy,mimo to daze do zblizen i staram sie ile moge,czasem to az do klutni dochodzi z tego powodu bo mnie krew zalewa ze musze sie prosic jak dziecko mamy o lizaka!!!!!czasem to mysle ze mnie nie kocha juz wogole i ze zyje ze mna tylko poto zeby miec kase dla syna i to jest najgorsze,czasem napisze mi esa jak jestem w pracy o 14:00 w poludnie ze ma ochote i ze nie moze sie juz mnie doczekac a jak wracam to sie kazuje ze ta ochota byla o 14 a juz jej przeszlo:((

no chyba ze ma kochanka ale to by musiala syna zostawiac z tesciowa a nie zostawia bo tesciowa by jej na to nie pozwolila,na kochanka tez trzeba miec czas,wypad w weekend czy cos,kiedys sie spotykalem ale to niewinnie z kobieta tylko na rozmowy to sie wczesniej z pracy urywalem zeby z nia troche posiedziec i pogadac o jej problemach,wkoncu zabraklo mi dla niej czasu bo mialem wazniejsze sprawy na glowie(dom rodzina zona i praca)a gdzie tu czas na kochanke? tak wiec nie wieze ze ma kochanka bo ona raczej nie bylaby zdolna do tego,brzydzi sie innych facetow i w sumie sam sie dziwie ze ja kiedys poderwalemz tym ze nawet niewiem w jaki sposob:) bo iedzy nami nic nie bylo na poczatku

co Ci sie w niej spodobalo? i jak bylo z seksem przed slubem?

pierwsze 3 lata bylo dobrze,miala do mnie opory bo nie miala faceta ok 2 lat i nagle pojawilem sie ja,potem rok troche sie pokielbasilo ale znow bylo ok ,potem ciaza porod i nagle swiat sie odwrocil o 360 st czasem mysle sobie ze ona poprostu szla ze mna do lozka zeby miec dziecko bo juz ma 28lat i czas najwyzszy a reszta ja nie interesuje,ale poco pisze mi esy ze ma smaki,potem nagle zmienia zdanie:( okazuje sie ze ochota minela!! moze to jakies zaburzenia poporodowe albo cholera juz wie co jest grane! kocham ja mocno i nie umiem bez niej zyc,pomogla mi w zyciu bardzo duzo i za to jestem jej wdzieczny,pragne jej codziennie,rano zawsze jak wstajemy daje jej buzi na dziendobry a zawsze na noc ja caluje i mowie dobranoc nawet jak spi z matką,nie ozwalam zeby szla spac na mnie ocoś obrazona!zlosc zostawiam w tyle z dnia poprzedniego bo przecież jutro bedzie nowy dzien i nowe problemy badz tez nie

darroo -> to co robi twoja żona to zwyczajne upodlenie twojej osoby:O Gdybyś ty coś takiego robił to nie tylko feministki by Cię zeżarły więc .....

Gość hmmmmmmm......
Ona wykończy Cię psychicznie ,jeżeli coś z tym nie zrobisz będzie coraz gorzej

przed porodem kochalismy sie czesciej niz teraz,nie bylo takiego problemunawet sama czasem kazala mi isc sie kompac a potem przychodzila do lazienki i siup:D a teraz to juz przeszlosc i tylk moge sobie pomarzyc ze ona sama cos powie i da znac ze chce

Powodów, dla którego młoda mama nie chce kochać się ze swoim partnerem, może być więcej. Czasami winne są hormony, dlatego trzeba wybrać się z takim problemem także do endokrynologa, który zaleci odpowiednie badania. Zdarza się, że jedynym wyjściem jest wizyta u terapeuty bądź seksuologa. Jednym z nich może być strach przed drugą ciążą. Szczególnie po ciężkim, wyczerpującym porodzie, który miał niewiele wspólnego z pięknymi przeżyciami i pozostawił po sobie traumatyczne wspomnienia. Taki poród na długo może zniechęcić do seksu. Zazwyczaj czas jest w tym przypadku najlepszym lekarstwem i po kilku miesiącach wszystko wraca do normy. Pomaga też wybór pewnej i sprawdzonej metody antykoncepcyjnej i świadomość, że ma się wpływ na decyzję, kiedy ewentualnie ma się pojawić kolejne dziecko. Zdarza się, że kobieta jest tak przejęta nową rolą, że macierzyństwo zajmuje jej 100% czasu i myśli. Potrzeby seksualne schodzą wtedy na tak daleki plan, że praktycznie przestają mieć jakiekolwiek znaczenie. Taka postawa może mieć poważne konsekwencje dla związku. Partner, który potrzebuje nie tylko seksu, ale w ogóle zainteresowania ze strony partnerki, może czuć się bardzo sfrustrowany i odrzucony.