Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darroo2222

moja kobieta niechce sexu!!!!!

Polecane posty

greckie wesele niestety nasze dziecko spi cale noce,nie placze i niema z nim najmniejszego problemu,spimy od 23 do 8 rano bez żadnego przebudzenia!!!! a zmęczenie po porodzie to po 10mc juz chyba dawno minelo prawda???:)

wymyslne pozycje to jeszcze nie wszystko, zafunduj jej choć raz prawdziwy orgazm człowieku:P nie rozumiem, dlaczego wszyscy tu uparcie dopatruja sie przyczyny niepowodzeń łóżkowych autora w niewinnej kobiecie:/ mi tez by sie nie chciało ściagac majtek, gdybym nie miała z tego przyjemnosci:D

Gość załamana brakiem swego idola
Po porodzie babka jest zmęczona, bo jest ciągle niewyspana i zaabsorbowana dzieckiem. Na pewno ma jeszcze nadwagę po ciąży, czuje się nieatrakcyjna taa wszystlkie sa tak niewysp[ane i zmeczone ze nie mają czasu dla meza, mają za to czas na telewizje, sprztanie i plotki a co przytyła moze 30 kg ? :O

Gość greckie wesele
Załamana ... widać, że nie wiesz, o czym piszesz:O

albo baba nie lubi i nie chce seksu w ogole albo on na nią nie działa i tyle w tym temacie a w te historie o zmezeniu nie wierz

Gość greckie wesele
A nie możecie się na gumki przerzucić? Tabletki, szczególnie kiepsko dobrane, bardzo obniżają popęd. Po zażywaniu niektórych, stosunek może być nawet bolesny.

DOPRAWDY kobieta ktora drapie gryzie krzyczy itd...cala drzy jest zlana potem po kolana to chyba raczej ma orgazm prawda? nie ucz ojca dzieci robic ,za kazdym razem kiedy sie kochamy ona ma orgazm i to zanim ja go mam,pozatym czuje skurcze pochwy itc...

Gość greckie wesele
Załamana ... swiat nie jest niestety tylko biało - czarny, tak jak Ci się wydaje:P

meszczyzna tylko ten sex sexs sex wiesz co szkoda mi tej dziewczyny bo nie ma pwodu robic tego z toba jak nie czuje sie kochana albo ja zostaw albo szepnij czasem dobre slowko kup kwiatki a nie odrazu sex sex sex biedna dziewczyna szkoda mi jej

bleee bleeeee bllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeee ble ble ble a ble ble lepiej poczytaj sobie ksiazki na ten temat

kupuje jej kwiaty zabieram do kafejek itd.. proponuje wieczory we 2 i wiele wiecej,glaskam tule i takie tam sranie w banie,mi chodzi tylko o to ze jest zimna jak głaz i nic ja nie rusza za cholere,zadne pieszczoty czy nawet jak sie dobieram to sie odwraca na bok i lipa,i tak mija miesiac a po miesiacu wkoncu z taką łaska mi da

Gość greckie wesele
gadugadu ... ja nie jestem po to, żeby było miło:P Piszę to, co myślę, a jeśli Ci to nie pasi, to nie mój problem:)

i ja mam w to uwierzyc ze jak kobieta ma takie super orgazmy i tak jej dobrze, unika tego ? :O

załamana brakiem swego idola albo baba nie lubi i nie chce seksu w ogole albo on na nią nie działa i tyle w tym temacie a w te historie o zmezeniu nie wierz z tą opinia sie zgadzam najbardziej:) masz racje ja jej poprostu nie krece w zaden sposob i chocby niewiem co nic nie zdzialam:( mysle ze juz sie wypalilo to co mialo i teraz tyko jest zwiazek dla dziecka a sex to tylko tak sporadycznie zeby wygladalo ze jeszcze cos tam iskrzy albo na odczepnego

waga 47 kg a przyjakim wzroscie? bo jak jest wysoka to niestety ale hormony nie działają tak jak nalezy przy wychudzonym organizmie

Gość greckie wesele
gadugadu ... no ale chyba autor chce opinii postronnych osób, do których należę, nie?:P fajna jesteś:D

natal74 rozmawialem z nia setki razy,leze z nia dobieram sie miziam i wogole a ona na bok,wtedy zaczynam zawsze temat ze co sie dzieje?dlaczego niema ochoty i co jest grane,ze czuje sie jak kolega a nie mąż!!teraz jest u nas teściowa to ona z nia śpi a nie zemna:(

Gość greckie wesele
woli spać z teściową?? masakra:D

ona miala zawsze 167 i 48 kg,jest szczupla ale ma taka budowe ciala,je jak kon i czasem duzo wiecej odemnie wiec niejest wychudzona tylko tak zbudowana,poprostu nie tyje i jej nie ubywa,ma stałą wage i dobrą figóre

chyba odbiegacie od problemu... coś z nimi jest nie tak i nikt nie wie dlaczego... 47 kg masakra wychudzona jakas ta twoja panna moze zle sie odzywia... i nie ma przez to ochoty ani siły :O

I masz ją chłopie zrozumieć,nie nalegać,nie zmuszać,cieszyć się z tych 12 razy,jechać na ręcznym jeśli ją kochasz i czekać jak pies aż pani łaskawie Cię dopuści i nawet dziękować jak Cię opierdzieli żeś słaby w te klocki i kłaniać się w pas jeśli dostąpisz zaszczytu 6 razy w roku :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D A tak w ogóle to koorwa chłopie nie daj się i jeśli baba chce dupą rządzić to niech myśli ,że tak jest ,a Ty rób swoje ;) Pozdro i trzymaj się :)