Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darroo2222

moja kobieta niechce sexu!!!!!

Polecane posty

moja kobieta niechce sexu,jest oziembla jak cholera,zawsze ja wychodze z inicjatywa ale tez zawsze ma wymowke!!ze ja cos boli ze jest za jasno ze jest za puzno i wiele innych,w lozku nie jestem zly,jak ja sie rozkrecam to ona mowi koncz juz bo juz nie moge a dopiero mija 40min;) jak sobie z tym poradzic? bo sex raz w mc 12 razy na rok to jak dla 27latka troche za malo i chyba sie rozejze za kochanka bo na reczny jestem juz za duzy a mam troszke wieksze wymagania.co z tym zrobic?

Gość greckie wesele
co z tym zrobić? najpierw coś zrób ze swoją nieznajomością poprawnej polszczyzny, bo gdyby mój facet popisał się taką ignorancją, to bym go spuściła po kiju, co też Twoja kobieta zresztą czyni:O

czemu kochankę?? Po prostu zmień kobietę. Nie ma sensu sie ładowac w ten związek, bo i tak prędzej czy później sie sypinie

pewnie to jedna z takich dla której seks jest tylko do rozmnażania. spełniła swój obowiązek i więcej nie potrzebuje. znam taki przypadek. znajomi mają 2 dzieci i koniec z seksem. a on wylądował w wariatkowie

a czy wcześniej tez była oziębła... może po urodzeniu dziecka nie czuje się juz taka atrakcyjna :/ zastanów się na tym poszukaj przyczyny nie od razu kochanki!!!

Gość greckie wesele
z braku seksu można w wariatkowie wylądować???:P człowiek może się jednak nauczyć na kafe jeszcze nowych rzeczy:D

sama jesteś ignorantka,ja się nie czepiam polskiej pisowni tylko proszę o konkretna Poradę!pisze dość szybko i nie patrze w klawe wiec czasem coś mi umknie co nie znaczy ze jestem jakimś analfabeta:P

Gość NIE DOROSLAM DO PTASZKA
zmien kobiete, ona nie ma takie potrzeby jak ty, za kilka lat bedzie jeszcze gorzej, pomysl co cie czeka do konca zycia tak sie meczyc, i ci pozostanie trzepac gruche;-()))))) ZMIEN SOBIE BABE PUKI NIE JEST ZA PUZNO; ZOSTAW IMOPOTENTKE DLA IMPOTENTA;

Gość greckie wesele
No dobra darroo, a w ogóle pogadaliście sobie na ten temat? Pytałeś ją, czemu nie chce się z Tobą kochać? No bo my możemy sobie gdybać, a prawdę zna jedynie Twoja żona.

Doprawdy Niestety ale nie przytyłem,dbam o siebie,ćwiczę pare lat i wygladam dośc dobrze,pracuje,w weekendy zajmuje sie synem,wieczorem tez go karmie kompie itd...

Gość załamana brakiem swego idola
niedawno zakladales juz topik na erotycznym z tego nie ma wyjscia, baba nie lubi seksu i juz, nie mozesz tego zrozumiec? :O

Gość greckie wesele
Nie dorosłam do ptaszka ... do udzielania rad ewidentnie też nie dorosłać:O:O:O Ludzie, walnijcie się w czaszki zanim napiszecie jakiś idiotyzm. Facet ma zostawić żonę i małe dziecko, tylko dla sexu???? Komuś całkiem się pojebało:O

tak rozmawialem ze jak to ma tak wygladac to ja dziekuje za takie życie,odpowiedz byla prosta bez wyrazu!NIEMAM OCHOTY I NIECHCE MI SIE i ze jak zwykle przesadzam:/

Gość załamana brakiem swego idola
oziembla puzno kompie :D:D:D:D

Gość greckie wesele
Po porodzie babka jest zmęczona, bo jest ciągle niewyspana i zaabsorbowana dzieckiem. Która z Was jest matką, ta na pewno zrozumie:P Na pewno ma jeszcze nadwagę po ciąży, czuje się nieatrakcyjna, a moze ma też jakieś poporodowe problemy zdrowotne, a Wy wyjeżdzacie z textem, żeby kolo ją puścił kantem. Co za świat:O

a może po ciąży jeszcze nie wszystko wróciło do normy. ale już dużo czasu mineło. może trzeba sie udać do specjalisty

może wcale nie jestes taki dobry za jakiego się uważasz albo ona ma kochanka i ty juz nie jestes jej potrzebny :(

Gość greckie wesele
Udziela Ci odpowiedzi wymijających, ale gdzieś tkwi problem. Szkoda, że ktoś inny nie może jej wysądować na okoliczność tego tematu:)

oziębła późno itd...sram na to :P nie jestem zły w lozku,sam wymyślam różne pozycje,urozmaicam nasz sex jak sie tylko da,nie mam zboczeń ani żadnych dziwnych akcji

Gość greckie wesele
Taaaa, ma kochanka, świeżo po urodzeniu dziecka sobie go sprawiła buhahahah nie mogę:O

>>>> Żony, dlaczego nie lubicie sexu??? Jak spotykałem się z dziewczyną, późniejszą 09:59 Daroo9787 żoną to zapewniała mnie, że tak jak ja uwielbia się pieścić, i nie może doczekać się już sexu ze mną. Przed ślubem, nie chciała, bo tak była wychowana, a ja ją szanowałem, i było tak jak chciała. Ale po ślubie okazało się, że sexu, poprostu nie lubie, i najchętniej obchodziła by się bez niego. A ja ją kocham i nie mogę żyć bez tego, przez to, że tego nie chce, wpadam w okropny stan, ciągle jestem na tym tle niespełniony, bez przerwy, przez to myślę o sexie i nie potrafię się skupić na pracy. Nie potrafię normalnie funkcjonować. Co ja mam zrobić?? Tylko nieradźcie porozmawiać z nią, bo od kąt jesteśmy 4 lata po ślubie rozmawiam z nią o tym, albo próbuje rozmawiać i nic to nie daje!!! Jestem w takim stanie, że najchętniej rzuciłbym to wszystko, tylko że mamy córkę, i bez niej też pewnie nie potrafiłbym żyć, bo ją uwielbiam. Co mam zrobić, jak dalej żyć, bo jestem tak spragniony miłości, że oszaleje jeśli tak dalej będę musiał żyć bez miłości i cielesnej bliskości!!!

Gość Dop******lam dziś każdemu
możesz wykonywać nawet wszystkie prace za nią jak nielubi seksu to nie i z czasem też nie będzie poprawy ,jedyne co może jeszcze być to nie działasz na nią żeby ci sama wskoczyła do łóżka.

Gość greckie wesele
Powód tkwi w złej antykoncepcji albo jej braku może??