Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miss feministka

Hymn kafeteri

Polecane posty

1. Poczucie humoru naszego poczciwina Lekko posuniętego w latach Myevina Rozwala ciągle wkurzającego Jarka, który szuka kogoś, kto zmieni koszmarka w uroczego typa, jakim jest Komiczne... Inne kafeteryjne reakcje chemiczne to zakompleksiona miłość Creama i Przerwy, Która marudzeniem działa nam ostro na nerwy. Był teża inna wkurzająca małolata, co Ponawiacz kazała się tytułować całe lata. I Pani Marta, amerykanka nasza wyszczekana, co na kafe siedzi w nocy i od rana, I Ksenofaryna, co hajta się zamierza, może w podróż poślubną pojedzie do Zgierza? Ref: To kafee -eeee -eeee Jeeeeeeee - oooooooooooo!!!!! No i teraz druga zwrotka, którą dopiero piszę, więc zgłaszajacie się Ci, co chcą się w niej pojawić ;)

Gość Perwersyjny Dewiant
Daj sobie spokój z drugą zwrotką, pierwsza to jakiś nieskładny bełkot.

Gość rzułde rzalusie
tam wcale nie pasuje ''w latach'' powienno być ''Poczucie humoru naszego poczciwina Lekko posuniętego Myrevina'' brzmi lepiej :D:D

Gość do myrevina
o coś się tak oburzył ? :P

Dobra dobra, nie rzucać mi się tu :P Ja mam coś takiego jak życie poza kafeterią także, choć może niektórym się to wydawać kompletną abstrakcją.... :) Zwrotka nr 2: Pomarańcze Pijawkę obrażają nieustannie Choćby nawet kochała się z nimi w wannie Z kolei Anette Sto Dwadzieścia Trzy Zmienia nicki częsciej niż wszyscy inni my Monroe - kolejna - ciągle szczerzy zęby Bo nie wie, że Syntja na śniadanie je oręby Coffe Teria przesiaduje tu bez bana Bo jest grzeczna - nie to, co Czyjaś Dama. Wszyscy oni bez ustanku Gadają o seksie: mężu, żonie, kochanku... Każdy uważa się za eksperta w kazdej dziedzinie I kłótni z innymi nigdy nie ominie Taka własnie jest nasze kafe Wejdziesz raz - wciągniesz sie!