Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybralam drogę życiową

mam 21 lat i postanowilam pozostac sama, do konca

Polecane posty

Gość xsweetx
Do Truskawka..a ty gadasz jakbyś była zakochana...tak tych facetów bronisz jakby nie byli ch***mi!!!!!!!!!!!

Gość wie ktos moze....
dziewczyny w takim razie co chcecie zrobic ze swoim zyciem? skoro nie chcecie zalozyc rodziny ani rodzic dzieci, co pozostaje? jakie macie plany?

Gość xsweetx
ja chce miać dzieci !!! uwielbiam maluszki..ale samo dziecko bez faceta!!!!

bo jak sie jest za dobrym to im sodowka do glowy uderza i nie poszanuja takiej, w sumie przyznam ze nie wiedzialam ze jest takich osobek wiecej jak ja:)

Gość Truskawka.
xsweetx, mówię to, co myślę :) do wszystkiego trzeba pochodzić rozsądnie i z dystansem :) i przede wszystkim nie można uogólniać. Jak wcześniej napisałam- co człowiek, to charakter :)

hm ja kocham podroze na ktore na razie mnie nie stac...chce wyjezdzaz zwiedzac kraje, oczywisice chcialabym dobrze zarabiac by zrealizowac swoje cele:) -> odbiegajac od tematu kobiety ponoc bardzo sie szmaca za granica..no coz. Zobaczymy, ja mam zamiar lozyc na moja chrzesnice :) slodka jest

Gość xsweetx
z facetami to trzeba twardo..bo inaczej nie zrozumie..taki prosty umysł!!!!

wie ktos moze.... -> wierze ze nie chcesz juz, a jak ktos z rodziny pyta ciotki itd to niech sie chrzania to Twoje zycie:)

--> Truskawka. Każda, z którą byłem chciała mnie zmieniać. I być jest jakaś co by mnie zaakceptowała takim jakim jestem. Tyle że mnie w wieku 42 lat odechciało się próbować . ;)

Gość wie ktos moze....
haha ja na szczescia mam taka rodzine, ze tylko ja i rodzice, no i siostra ze swoim mężem i dziecmi. z dalsza rodziną wlasciwie nie mam kontaktu wiec mam spokoj :) hm.. wiecie ja tez wlasciwie jestem dosc wygodną i leniwą osobą. nie chcialoby mi sie wychowywac dziecka. egoistka nie jestem ale leniwa to na pewno :p co zrobic. a zeby zdecydowac sie na bycie z jakims facetem to musialabym sie naprawde porzadnie zakochac, a raczej mi to nie grozi. bo sie wypalilam calkowicie przez tamtego.

Gość Truskawka.
Myrevin- przykro mi... Ale tak też się zdarza.

mam nadzieje ze za pare lat spotkamy sie tu znow i wszystko pozostanie po staremu a mnie na pewno:)

w sumie racja 🖐️ ale ja akurat się do niczego nie nadaję więc nawet jak by się znalazła jakaś obłąkana desperatka bez gustu to nie ma co jej psuć życia albo chociaż paru jego dni i pakować się w coś co z góry nie ma sensu