Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silikoninka

ile KILO MNIEJ ważyłyście po powrocie do domu ze szpitala?

Polecane posty

Gość silikoninka

to dziwne ale ja wazyłam prawie tyle samo przed porodem 79 po powrocie 76 czyli prawie nic mi nie ubylo a synus wazyl 3400

Gość nie wazylam sie
nie pomyslalam o tym nawet :P krotko bylam w szpitalu.Niewiele ponad tydzien. Dwa razy ;)

Gość 000laa
ja ważyłam 62 kilo a po porodzie 56,,

niestety tylko 3,5,tyle ile wazylo dziecko (dziwne co z lozyskiem i innymi takimi???) ale po 2tyg bylo juz10 mniej,a po pol roku 20 mniej

Gość nie wazylam sie
nie wiedzialam, ze o porod chodzilo ;)🖐️

Gość silikoninka
czyli raczej nie ma nadzieji zeby spadlo z osiem kilo? ciekawe po jakim czsie i czy mozna wrócić do normalnych ubrań;;((

nie chce Ciebie martwic, ale ja np mialam cesarke i brzuch mi wchlanial sie okolo 3 miesiecy, przez pierwsze tygodnie byl taki jak w 7 miesiacu.teraz (7miesiecy po porodzie) mam w pasie 70 cm, a mialam 65. i miednica mi sie rozrosla na stale z czego akurat sie ciesze bo nie mialam bioderek wczesniej).takze za cholere nie wejda na mnie spodnie sprzed ciazy zapinane w pasie, tylko biodrowki tak samo z bluzkamii sukienkami- niektore do oddania, bo dopuki nie zrobie operacji nie bede juz chodzic bez stanika, bo cycki nie te same...troche wisza (karmilam)

Gość mama9
Ja jak szlam do porodu to wazylam 75kg,w dniu wyjscia wazylam 68 kg.w sumie 8 kg zeszlo ze mnie a i tak czulam sie wciaz gruba :(

Gość silikoninka
ciekawe od czego to zależy że jedne traca szybko i dużo kg. a inne mało/ ale z tego co widzę to jednak większość mam z małymi dziećmi ma jednak brzuszek.....

Gość przytyłam 25 kg
po porodzie - połowa zginęła :).

Gość Malina truskawkowa
9

Mi 13 kg od razu po porodzie spadło ,podejrzewam że dlatego tak dużo ,bo miałam strasznie nogi spuchnięte(woda się zatrzymywała w organiźmie) No i teraz już jest 68 - przed ciążą było 65. Więc przytyłam bardzo dużo :(

Gość 10 kg mniej
synek wazyl 4400 :)

Gość mama9
Do bardzo wkurzona- to troche przytylas w ciazy. A trudno bylo zrzucic ta wage, w ktorej obecnie jestes. Ja teraz jestem w ciazy i waze 65,jestem w 4 miesiacu i tyle samo wazylam przed i kurcze boje sie ze znowu przytyje tyle co z pierwszym a nawet i wiecej cczyli 20 kg.

ja po powrocie ze szpitala -mialam cc, wiec i dietkę w szpitalu- wazylam ok.7-8 kg mniej, teraz 5 miesięcy po porodzie ok.15 kg mniej, zostało mi 2 kg, dodam ze nie stosowałam diet za bardzo, karmiłam piersia tylko połowicznie bo za malo pokarmu... jakos to leci samo choc wiadomo, brzuch troche został...

Gość karolinusiaaa_09
Ubylo mi 10 kilo, mala : 3.700 porod SN

Gość fiziak150
mi ubyło równo 8 kg po powrocie do domu czyli 4 dni po porodzie zaś wczoraj - 14 dni po porodzie było 11 kg mniej, ale co z tego skoro wciąż jeszcze muszę zrzucić jakieś 8-9 kg:O

Gość Agulka957
Po trzech dniach od porodu 10 kg mniej, półtora tygodnia po dodatkowe 2 czyli miałam tyle i le przed ciążą bo przytyłam 12 kg, po miesiącu zgubiłam dodatkowe 2kg

No to teraz ja:) Po porodzie 5 kg dziecko 4100 po tyg.w domu kolejne 5 kg.i na tyle:(:( i mam nadzieje ze ruszy coś wreszcie ! a już mija w sobotę 5 tyg.

to ja chyba jestem rekordzistą co do tycia w ciązy;-) bo przybyło mi az 30kg, po porodzie od razu zeszło16, w domu kolejne 6, a teraz męcze sie z reszta, a moja teraz juz 2 i pół miesięczna dzidzia miała 3.700 jak sie urodziła

Gość moja dzidzia
przed porodem w 9 mies. - 65kg po wyjsciu-59kg