Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silikoninka

ile KILO MNIEJ ważyłyście po powrocie do domu ze szpitala?

Polecane posty

Meggg8913🌼 rekordzistka to ja jestem ..35kg:P i zostało mi 25kg dziecko ma 4 tyg. i waga stoi od miesiąca i coś czuje ze zostanie 85kg zemną do końca życia:P

w drugiej dobie po poridzie weszłam na wage i sama się zdziwiłam że mam 10 kig mnniej, łacznie przytyłam 15 i pozostała 5 poleciała sama nie wiem kiedy. Teraz to mam nawet mniej niz przed ciążą, ale ja zawsze chudy wieszak byłam i łatwo traciłam na wadze...

Gość patka-b
10 kg, ale przybrałam w ciąży 30kg , w szpitalu leżałam 10 dni. Potem wróciłam do swojej wagi po ok. roku, musiałam niestety troszkę poćwiczyć i ograniczyć słodycze i to pierwszy raz w życiu. I co z tego wróciłam do pracy po tym roku, siadłam za biurkiem i przez rok przytyłam 8 kg i tak już zostało. Teraz nie daję rady zrzucić nawet 1kg ( minęły trzy lata). Kwestia wagi w ciąży i po niej jest sprawą indywidualną.

Gość dzidziuńdzia
Ja przed ciążą ważyłam 70 kg, w ciąży 68kg(początek), 78 (koniec), po porodzie 65 kg. Fajnie byłoby jakbym schudła do 60 (lub 58 kg) bo to odpowiednia waga przy moim wzroście, ale zobaczymy. Jednak moje odbicie w lustrze nie podobało mi się za bardzo, wystające kości policzkowe, a zawsze byłam raczej okrągła na buzi. Ale już się przyzwyczaiłam i jak dobrze pójdzie to zamierzam zatrzymać tą wagą, a potem nawet zrzucić jeszcze trochę, ale narazie zdrowie dziecka jest najważniejsze.

Gość ja kupilam w aptece
ja 14kg mniej :)

Gość hydrooooooooooooooo
Przed porodem 48 kg. W dniu porodu 66 kg. Zaraz po wyjsciu ze szpitala 56 (10 mniej). Potem spadly mi w tydzien w domu 3 kg i mialam 53 kg przez pierwsze dwa lata. Teraz (od roku) waze 50 kg.

Gość hydrooooooooooooooo
*przed ciaza 48

Gość zimna cola
przed ciąża 54, na koniec ciąży 62, a w dniu wyjscia ze szpitala 56, a te 2 kg różnicy, w ciągu 3 dni samo spadło

Gość klaudusia1523
Po dwóch tygodniach od porodu bo tak wyszłam ze szpitala ważyłam 11 kilo mniej a w ciąży przytyłam 10.

po córce -3250-o 10 kg mniej po szpitalu, w ciąży przytyłam 27 po synku-3650- o 7 mniej po szpitalu, w ciąży przytyłam 17 na razie kg z 2 ciązy straciłam- w sumie 17 :) teraz muszę jeszcze 10 kg co mi po córci zostało oraz 5 tak dla lepszego samopoczucia!

Gość taka jedna ze śląska
u mnie 10 kg mniej po wyjściu ze szpitala (a córeczka była malutka 2,5 kg), brzuch miałam płaski po 2 tygodniach choć miałam cesarkę. Pozostałe 5 kg (przytyłam 15 kg) samo spadło w ciągu pół roku.

Gość 122221222
6 kg po każdym z dwóch porodów

Gość lolalin
9 kg mniej

Gość dajciemispokojzhsłem
Po wyjsciu ze szpitala 10-11 kg mniej (cesarka, na drugi dzien dali mi dziecko, nie miałam czasu nawet zjesc), zostało mi 3-4 kg, które bardzo powoli spadają(jestem juz miesac po) Wchodze w czesc spodni sprzed ciązy, ale w pasie nadal mam plus 7 cm.Karmię piersią.

Gość mammmmmmmmmmmmma
przed porodem wazylam 85 po powrocie do domu 71

do porodu85 kg -przytyłam 23 kg podczas porodu -11kg po 2 dniach (w dniu wypisu)-15 kg po 2 tyg-23 po 2 miesiącach -27 kg

a ja po powrocie do domu tylko 4 kg mniej. Ale już 9 dni po porodzie 12 gg. A tera z4 miesiące po 15 kg mniej, ale dwa zostały i jakoś się przykleiły do mnie.

waga przed ciążą - 59 kg waga przed porodem - 79 kg waga tydzień po porodzie - 63 kg 4 miesiące po porodzie - 58 kg.

Gość Z suszarka w rece
Przed porodem 56-58kg, w dniu porodu 75kg, dzidzius 3100kg po wyjsciu ze szpitala (mialam cc) waga spadla tylko do 69kg obecnie po 7 tygodniach waze 62kg - malo co jem, unikam slodyczy, karmie piersia caly czas i dalej wielka dupa, brzuch, biodra i w nic sie nie mieszcze,nightmare!!