Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fiu-fiu-fiu

Do kobiet w ciąży

Polecane posty

Gość Fiu-fiu-fiu

Wita, Mam do was pytanie, w którym miesiącu ciąży zaczyna sie ból piersi, kiedy wam się powiększyły? Drugie moje pytanie związane jest z dolną partią ciała:) czy w pierszych tygodniach ciąży czułyscie kłucie, kurcze macicy czy coś podobnego?

Gość Fiu-fiu-fiu
??

Gość czarnula 20
nie byłam w ciazy ale z tego co wiem to piersi moga bolec od 2 lub 3 tygodnia ciazy , moja kolezanka tak miała.. bolały ją piersi , i bolał ją brzuch tak jak na okres ale okresu nie było

Gość czarnula 20
ale oczywiscie nie kazdą kobiete podczas ciazy bolą piersi , niektóre nawet wcale żadnych objawów nie mają , to wszystko zalezy od organizmu

Gość Fiu-fiu-fiu
ja chyba jestem jakaś walnięta. Biorę już 5 lat tabletki, od 2 mies. postawiłam na same tabl. bez dodatkowych zabezpieczeń. Za tydzień mam mieć miesiączkę, ale dziwnie się czuję. Piersi mi się powiększyły, bolą boli mnie podbrzusz( również pęcherz) krzyż, głowa mnie cały czas boli i spać mi sie chce. Senność i głowe może być spowodowane pogodą.Sama juz nie wiem. Tabletki żadnej nie zapomniałam, nie miałam biegunki i wymiotów.Do psychiatry ze mną...:(

u mnie ból piersi zaczął się ok 8-9 tygodnia ciąży. wcześniej, dużo wcześniej bo ok 3 tyg miałam uczucie parcia na pęcherz i mdłości. ale z tobą to faktycznie do lekarza trzeba iść. nie przesadzaj!!!

Gość kukukukuuu
a mnie piersi zaczęły boleć juz po około7 dniah. i też się jakoś tak "dziwnie" czułam!

Gość czarnula 20
to zrób sobie test za tydzień albo beta hcg

Gość czarnula 20
ale raczej to nie ciaza , poprostu piersi ci sie powiekszyły moze od hormonów ale nie od ciazy , bo skoro regularnie tabl brałas to w ciaze nie zaszłąs