Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

tu sobie pogadamy

Polecane posty

Gość Julka..................
Mamani jak tam u ciebie wogole

bo jak sie ukrywasz zamiast pisac :P jak tam u was? maly sie lepiej czuje?

przyjde potem bo maly brzeczy i sie kreci i chyba znowu glodny w 2 tyg przybral ponad pol kg, wiec robi sie grubas MaMani daj email jak chcesz to Ci podesle fotki

julkaaa jakie ladne dziecko :D:D:D ja tez już chce buuuuuuuu :(:( magda wysylam Ci na gg :D

julka ile filip wazyl jak sie urodzil? taki puchniutki jest i śliczniusi :D:D:D

Julka SLICZNE bobo!!!ty po porodzie tez calkiem niezle wygladalas:)Moj malzonek stwierdzil ze w ogole nie wygladam na kogos kogo cos boli jak rodzilam Kacpra:)dupek;)a gdzie reszta lizusow np.mis???

no i gdzie Ike? Ike jak tu wpadniesz napisz mi co z tymi pieluchami? ja w sumie otwarlam paczke ktoą mialam i zaklądam malej od kilku dni i nic. dupka ładna... wiec albo to ta jedna paczka albo to jednak nie pieluchy... sama juz nie wiem...

jakie pieluchy?no ike to juz w ogole filar naszego lizowskiego klubu?gdzie jest nasza pani prezes??:)

julka to niewiele wazył :) tak idealnie :D a karmisz go piersią? moze go trzeba czyms przepoić... rany ja juz zapomnialam co sie robi w takich sytuacjach :(:(:(:(

krmie i piersia i butelka lekarka mi kazala bardziej mleko rozcienczac, dawac wiecej wody bo jak daje malemu sama wode do picia to nia pluje :o w sumie to dopiero 3 raz ma taki problem , ostatnio kilka dni temu tez marudzil

pamietam ze szpitala ze jak mała nie mogla zrobic kupy to jej masowalam brzuszek oliwką a polozna ja wziela i jej jakąs rurke wlozyla do kupy i poszlo... ale ja ci tego nie polecam Broń Boze bo sama bym sie bała :D:D:D

nie nie, ja mu w pupe nic nie bede wkladala bo sie boje zreszta babka mowila ze z termometrem tez nie probowac, mowila, ze posmarowac mu rowek wazelina to lepiej wyleci hehe

hehe powiem ci ze jak sobie tak teraz przypominam o tym wszystkim to zaczynam się bać :D:D no nic ja uciekam chwilowo. Buziaki dla malego. śliczny z niego maluszek :)

Gość brak słowwwwwwwww
Ja pierdzielę kiesy Ty się MaMani zajmujesz domem i dzieckiem!!!!!!!!!!!!!!?????????????????

Moj chrabia raczyl sie obudzic spadam sie pobawic:)Julka jak maly skonczyl tydzien to sprobuj mu dawac herbatke z kopru wloskiego.Moj maly tez mial na poczatku zatwardzenia i po herbatce mu przeszlo.Teraz jest na etapie \"daj chrupka\".Mariusz bierze do reki chrupka kukurydzianego a mlody skubaniec rwie sie jak by mleko zobaczyl a jak da mu sie polizac to mu sie uszy trzesa z podniecenia:)

brak słowwwwwwwww - ja pierdziele kolejna pinda ktora sie z butami wpieprza w czyjesz zycie!:-ozajmij sie swoim krowo!moze MaMani ma sluzbe ktora wszystko za nia robi?nie masz swoich problemow larwo?:-o

Gość no pieknie...
hmmm... pindo, krowo, larwo... piekne ma pani slownictwo pani ( bodajze ) pedagog... czyzby tego uczyli na studiach?