Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewielka

Nie wystarczy tylko chcieć

Polecane posty

Dzisiaj rozpoczęłam wielkie poszukiwania pracy, stażu czegokolwiek... wakacje powoli mi sie kończą, rozpoczną się studia zaoczne i trzeba do pracy. Szczerze to już sama nie wiem co załatwiłam... muszę czekać na to czy urząd da mi staż w przedszkolu. Dyrektorka przedszkola się zgodziła jest chętna żeby mnie przyjąć ale pewnie urząd nie znajedzie na to pieniędzy... albo będą one przznaczone dla kogoś innego. To jest chore człowiek chce pracować za te marne 600zł a i tak bez znajomości ma problem się załapać:-/ Ale cóż cierpliwie czekam.... Jest tutaj ktoś kto jest po ogólniaku i szuka pracy? bo ja już nie mam pomysłow...

Gość wwiikkttoorriiaa
Mi to mówisz? Teraz czekam na decyzje o przedlużeniu stażu, sama go sobie znalazlam, robię za marne 600zl i jeszcze mi kurna laskę robią że mi przedlużą ten cholerny staż :o a jestem po studiach....

Ojć to widzę, że straszna droga przede mną. Najbradziej wkurza mnie to że w tym urzędzie niby mi szukają stażu a sami nie potrafią swoich zadań wykonywać. co pokój, co piętro mówią człowiekowi coś innego. Znalazłam sobie staż, a oni nawet mi go nie dają... mam marne szanse:-/