Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 26 26

poroniłam upragnionego dzidziusia ...

Polecane posty

Gość załamana 26 26

bardzo z mężem się starałam o dziecko .. niestety poroniłam tydzień temu. bardzo się załamałam... mam depresję! nie wiem co robić :(:( dlaczego ... :(!!

Gość anetka6666
sprobuj z innym facetem

Bardzo mi przykro,wiem co czujesz bo też to przeżyłam rok temu:( Żadne słowa Ci narazie nie pomogą, ale kiedyś napewno sie uda, musisz mieć teraz silne wsparcie w mężu,bo on wie najlepiej co czujesz

Gość Sylwucha 23
w 8 tyg poroniłam :( straszne przezycie... masakrycznie się czuję . mąż tego nie pokazuje tak jak ja ale wiem , ze tez bardzo cierpi....:(

hej kijaki ja przeżyłam to w tym roku jeszcze w dodatku zabieg miałam robiony w dzień dziecka załamana przykro mi jest ale nie załamuj się następnym razem się uda życzę wam dziewczyny z całego serca:)

Gość załamana 26 26
przepraszam , napisała w siostry ciotecznej nicku sylwucha 23. przed chwilą była na kafie i został jej nic ...

Wiem,że nie można nie myśleć,ale z tego nie ma nic dobrego. Ja przez to co się stało i moje zadręczanie przez prawie rok nie mogłam zajść w ciąze. Już zrezygnowałam,bo dowiedziałam sie,ze jeszcze mam wade macicy i stało się,jestem w 5tc, cieszę się,ale nie jest to taka radośc jak przy pierwszej ciąży,jestem bardzo oistrożna,boje sie bardzo,ale też mam nadzieje,że bedzie dobrze

Niestety do 12 tyg to natura decytuje.Dziecko z wadami jest szybko usuwane przez nia.Nie wiem co czujesz ale napewno nie popadaj w depresje odczekajcie 3 miesiace i postarajcie sie znow i dzidzie.Ja jestem w 14 tyg tez sie boje ciagle od terminu wizyty do kolejnego ale jak bym nie daj boze poronila to zaraz bym zaszla znow .Musisz zapelnic ta luke w waszych sercach.

załamana ja to przeszłam 1 sierpnia i to boli do dziś choć już mniej, zajęłam się zmianą pracy i dzięki temu staram się nie myśleć, choć w głębi jest mi smutno i jak o tym myślę to ciągle jeszcze płaczę... to miała być moja kochana Natalia... długo na nią czekałam.... a mam tylko Aniołka w niebie.... w tej chwili to boli ogromnie ale czas naprawdę leczy rany i po jakimś czasie będzie umieć żyć normalnie choć ból i tęsknota będą ci towarzyszyć zawsze... bądź dzielna i uwierz że jeszcze doczekasz się najcudowniejszego dzieciątka na świecie:) tak jak każda z nas....